2015 Ekim ayında evleneceklerr

merhaba kızlar ben de ekim geliniyim.
ilk dans sarkınıza karar verdiniz mi? tüm gün nerdeyse bunu arar oldum. tavsiye edilen sarkılar güzel güzel olmasına ama cok klasik değil mi sizce de irem derici kalbimin tek sahibine ya da pervane falan.? daha orjinal, değişik, düğünlerde pek duyulmamış bişeyler bulan var mı?

Canım bence hangisini daha çok seviyorsan onu çaldır yani boşver tavsiyeyi falan ben bunda dans etmek istediğin şarkıda dans et

StellaD
ben oynamayı da bilmiyorum
hayatımda düğünlerde kalkıp da oynamışlığım yok, bilmem de sevmem de.. orda herkes bana bakacak zaten düşündükçe karnıma ağrılar giriyor. millet düğününü dört gözle bekler bense o 3 saat nasıl gecer onun hesabındayım. bir iki figür öğrenmeye çalışıyorum ama üstümde durmuyor gibi hissediyorum. normalde cok sade bi gelinlik giymek istiyorum ama sırf buyuzden kabarık bi gelinlik alsam ayaklarım farkedilmez zaten bi sağa bi sola dönüp dursam mı bile diyorumm

Canım zaten ilk dansı yaparken sallansan yeter herkes oyle yapıyor kimse tango yapmıyordur diye düşünüyorum. Yani ben de ileri geri gidip gelicem

Sonra da arkadaşlarını toplarsın çevrene onlar oynar illaki oynayan birileri çıkar zaten sen hiç sıkma canını bence

Kızlar biraz önce fotoğrafçı işinide hallettim bir yük daha kalktı üstümden :)

kızlar ben geldim yoktum bir kaç gün ;
babam kalp krizi geçirdi hepinizden dualarınız bekliyorum bugün 2. ameliyatını olucak

Bizde boğazda tur yapcaktık nişanlım çok istiyodu ama benim ailemden kaynaklı bi sebepten dolayı yapmıyoruz

Yemek dışında farklı bişey olsun isyiyorum ama düşünmeye vaktim varr

Kızlarrr
Bugün tatile gidiyorum bir ay düğün hazırlıklarına mola verdimm

Dün sabahtan akşama kadar mobilya baktım. Ve sonunda evimin mobilyasını beyaz eşyasını halısını tülleri hallettik. Sadece bi tane salon halısı bide mutfak masası kaldı.
Çeyizde bitti çok şükür
Geldiğimde devam edicemm sankim hakettim ben bu tatili.
Sadece sevdiceğimiçok özleyecem. Aynı mahallede oturuyoruz bu ilk ayrı kalışımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…