- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
-
- Konu Sahibi suskunsevda
- #1.001
hayırlı olsun cnm banada davetiyenin modelini ve nerden aldığını yazarmısın kuzu
bende şimdi davetiye bakıyordum ne zamana kadar halletsek acaba bayada tutuyor bu davetiye
evet daha önce bakmıştım buraya canımm 1000 davetiye 800 e felan geliyor ya beğendiğim davetiyedeÖzel mesajla attım, sevgiler..
nikah bellide kınamın nerde olacağı belli değil henüzBence her şeyin netse başla derim ben hemen ne olur ne olmaz aksilik nerden cıkar belli olmaz çünkü böyle durumlarda.
nikah bellide kınamın nerde olacağı belli değil henüz
merhaba kızlar ben de ekim geliniyim.
ilk dans sarkınıza karar verdiniz mi? tüm gün nerdeyse bunu arar oldum. tavsiye edilen sarkılar güzel güzel olmasına ama cok klasik değil mi sizce de irem derici kalbimin tek sahibine ya da pervane falan.? daha orjinal, değişik, düğünlerde pek duyulmamış bişeyler bulan var mı?
StellaD
ben oynamayı da bilmiyorum
hayatımda düğünlerde kalkıp da oynamışlığım yok, bilmem de sevmem de.. orda herkes bana bakacak zaten düşündükçe karnıma ağrılar giriyor. millet düğününü dört gözle bekler bense o 3 saat nasıl gecer onun hesabındayım. bir iki figür öğrenmeye çalışıyorum ama üstümde durmuyor gibi hissediyorum. normalde cok sade bi gelinlik giymek istiyorum ama sırf buyuzden kabarık bi gelinlik alsam ayaklarım farkedilmez zaten bi sağa bi sola dönüp dursam mı bile diyorumm
nelerden ev bakıyorsun cnm?ben hala ev bulamadımçok mutsuzummmmm
ben hala ev bulamadımçok mutsuzummmmm
çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versinnnkızlar ben geldim yoktum bir kaç gün ;
babam kalp krizi geçirdi hepinizden dualarınız bekliyorum bugün 2. ameliyatını olucak
sağol canım benimçok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versinnn
Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifasını versinkızlar ben geldim yoktum bir kaç gün ;
babam kalp krizi geçirdi hepinizden dualarınız bekliyorum bugün 2. ameliyatını olucak
Bizde boğazda tur yapcaktık nişanlım çok istiyodu ama benim ailemden kaynaklı bi sebepten dolayı yapmıyoruzBizim düğünden önce eylülde olacak nikahımız. O zaman sadece ailemiz ve çok yakınlarımıza bir hoşluk yapalım dedik ve tekne kiraladık. 2 saat boğaz turu yaptıracağız :) Çok aşırı aşırı pahalıya da gelmedi aklınızda olsun.