2015 Ekim ayında evleneceklerr

Ankara'da veya yakın illerde dış çekim gelin,damat,düğün hikayesi,bebek,doğum,mezuniyet gibi en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmeyi hedef edinmiş ,profesyonel ekibimle ve UYGUN fiyatlarımla Ankara kızılayda hizmetinizdeyim bayanlar..randevu almak için gecikmeyin. özelden ulaşabilirsiniz...

Kızlar öncelikle bu koşuşturmalı süreçte kolay gelsin diyorum:) eğer gelinliğiniz hazır değilse ve 2.el düşünürseniz ben satıyorum.prenses model ve Büstiyeri Taşlı.hatıra kalsa mı dedim ama gerek yok çok yerkaplıyor.ilgilenenler varsa fotoğraf koyarım.mesaj atabilir.

Kızlar merhabalar öncelikle şimdiden hepinize mutluluklar diliyorum :) Düğününüzden size bir hatıra olarak kalacak ve sadece 10 dakikanızı ayırarak oluşturabileceğiniz bir düğün siteniz olsun isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

değişen birşey yok aynı gelinlik tamam çeyiz bir kısmı tamam düğün tarihi salon tamam ama EVVVVVV yokk

bende gelinlikte yok daha hazırmı diktirdinmi canım

efulim
yok canım hazır çok güzel evi de tuttuk

canım valla biz nisandan beri bakıyoruz ama bulamamistık 6 emlak cıya başvurduk dönüş olmaduı sonra bır aracı sapğolsun yardım ettide 4. kat tuttuk 750 tl ye

ayy çok iyiye tutmuşuunuz canım benim baktığım yerde giriş katlara 1400 diyolar kafayı yememek elde değil anneme işime yakın olcam diye hayaller kuruyodum hepsi yerle bir oldu senin adına çok sevindim peki ailene yakın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…