2015 Ekim ayında evleneceklerr

Bulursun canım yaa bende bayaa baktım.sabah uyandığım gibi ev bakıyodum netten.sonunda buldum..
Ama çook pahalı 2. Kat 1.250 içim gitti ama başka ev yok.
aynen ne zormuş hayat onca şeyi yaptım ettim ev konusu bni yıktı resmen meeğerse ne rahat bi hayatımız varmış asıl hayat evlendikten sonrasıymış baba evindeki rahatlığımızı çok arıyacağız :KK43:

ayy çok iyiye tutmuşuunuz canım benim baktığım yerde giriş katlara 1400 diyolar kafayı yememek elde değil :KK43: anneme işime yakın olcam diye hayaller kuruyodum hepsi yerle bir oldu senin adına çok sevindim peki ailene yakın mı?
yok canım iki tarafada uzak en güzeli

aynen ne zormuş hayat onca şeyi yaptım ettim ev konusu bni yıktı resmen meeğerse ne rahat bi hayatımız varmış asıl hayat evlendikten sonrasıymış baba evindeki rahatlığımızı çok arıyacağız :KK43:
Canım ya umutsuzluğa kapılma bulursun inşallah.
Allah başka dert vermesin.
Evliliğin sorumluluğu çok.Zaman yaklaştıkça daha iyi anlıyorum.

Zor ki ne zorr Ekim geliyor ve benim gelinliğimin modeli bile belli değil:KK43:( ev dersen inşaat halinde tadilat bitmiyor hepsi bir aradaa:KK43:
Aynen canm yaa zor yuva kurmak. Ama bi o kadarda güzel.
Ben gelinliğimi erkenden ayarladım. Bi kez provaya gittim tam bi hüsrannn:KK43:
Aklım hep gelinliğimde bi kez daha provaya gitcem eğer olmazsa iptal edilcek işte ben o zaman napcam hiç bilmiyorum.

Aynen canm yaa zor yuva kurmak. Ama bi o kadarda güzel.
Ben gelinliğimi erkenden ayarladım. Bi kez provaya gittim tam bi hüsrannn:KK43:
Aklım hep gelinliğimde bi kez daha provaya gitcem eğer olmazsa iptal edilcek işte ben o zaman napcam hiç bilmiyorum.
Hayırdır nesi hüsran olmuş ki istediğin gibi yapmamışlar mı?

Hayırdır nesi hüsran olmuş ki istediğin gibi yapmamışlar mı?
Yok canım ya ben A kesim istemiştim yapamamışlar. Çok zarif duruyodu mankenin üstünde. benim giydiğim çok alakasız oldu.
Etek kısmını beğenmedim hiç boyumu çok kesti.hatırladıkça moralim bozuluyo

IMG-20150725-WA0001.jpg kızlarr buda benim gelin buketimm

X