2015 Ekim ayında evleneceklerr

merhaba cnm goji berry duydun mu bende aldım başladım buğün zayıflatıyormuş düğüne kadar yemeyi düşünüyorum tabi zayıflatırsa..
Merhaba canım duymadım o söyledigini ben zayıfım sıkılaşmak için atlıyorum hatta bel kısmımdan biraz alabilirim bile

slm cnm hosgeldın bendensin sende bnde 3 ekim de düğünüm aynen bizde eşyalar ve ev konusda daha hiç bişeye baslamdm artık gelinlik konusuna daha girmedım bile

ya aynen canım aynı durumdayım inan eşyaları falan filanı düşünmekten gelinlik işine hiç girmedim.
acaba hazır mı alınmalı dikilmeli mi ?
nereye gidilir neresi uygun ?
siteyi inceledim herkes gelinliğini satıyor acaba kiralamak daha mı iyi ?
birde bugün ufak bir alışveriş araştırması yapayım dedim işden izin alıp genel izlenim her yer böyle değildir elbette bilemeyeceğim. herkes kazık atmaya çalışıyor yahu anlamadım.bir dükkana girdim kalabalıktı soramadım, bir abla sordu yemek takımı 800 tl fiyat verdi. sonra ben gittim 10 dakika sonra falan 1100 tl dedi. bile bile kazık yemek istemem. çünkü nişanlımla kredi çekeceğiz beraber alacağız herşeyi beraber ödeyeceğiz yani. neden böyle ki evlenen insana yardım etmeleri gerekmez mi moralim bozuldu

Merhaba canım duymadım o söyledigini ben zayıfım sıkılaşmak için atlıyorum hatta bel kısmımdan biraz alabilirim bile

him anladım canım benm bende bira falalık var bende mekik çekmeye başladım iki gündür bu üzümüde yedim sabah yemek yiyecek yerim kalmadı

gunaydın cnm sana da valla biz beklemedeyız hale sen neler yaptın peki
bende hareket çok düğün tarihim 1 hafta öne alındı 3 ekimde evleniyorum inş. düğün yerim değişti kapalı mekan olcak artık insanlar üşümeyecek =) oturma odam yatak odam küçük odamın eşyaları alındı. mutfakla terasın eşyaları kaldı. gelinliğim şecildi randevu alındı dikimi başlanacak. hersey teker teker oluyor çok şükür

aa aynı tarihde olmus düğünümüz ne gzl ya senn hersey belli bizde inş temmuz basında bakıcam gelinliğimi falan :)

hepsi o kadar kolay haloluo ki telaşa hiç gerek yok. zaten geliniklerin hepsi çok yakışıo herkese bir süre sonra hepside aynı geliyo gözüne ve karar veriyosun o kadar basit =)
iyi ya ozman ben cok kararsızm saten gelınlık olarak dantel kolya da askılı kollu bakıcm ama tabı genelık dantel kol istyrm nasıl yakışcak cok merak ediyrum :)

iyi ya ozman ben cok kararsızm saten gelınlık olarak dantel kolya da askılı kollu bakıcm ama tabı genelık dantel kol istyrm nasıl yakışcak cok merak ediyrum :)
GENELDE STRAPLEZ GELİNLİKLER İSTEĞE GÖRE EKLENİYOR DENİLİYOR SANADA HER GİTTİĞİN YERDE MUHTEMEL AYNI SEYİ SÖYLİCEKLER=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…