- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
-
- Konu Sahibi suskunsevda
valla cıkar o 250 merak etme100 tane atladım bugün bakalım kaça çıkıcam
Dün 100 tane atladm atlarken biraz yoruldm ama sonrasnda bacaklarımda falan ağrı olmadı bugün 150 atlıcamvalla cıkar o 250 merak etme
Merhaba iyiyim benn sen nasılsınnKızlar nasılsınızzz
Merhaba iyiyim benn sen nasılsınn
18 ekimm nikah olcak
- Merhaba canım bende iyiym şükür :) nasıl gidiyor düğün tarihin ne canım
Benimde 24 ekimde canım daha başlamadım ben hiçbir şeye18 ekimm nikah olcak
Hazırlık davetiye modeli bakıyorum bide gelinlik çeyiz bohça anam ne 'ok iş var yaa
Senin ne zaman sen neler yapıyosun
Ama ramazan falan giriyo araya sonradan sıkışırsın başla istersenBenimde 24 ekimde canım daha başlamadım ben hiçbir şeye
Ayyy çok güzelmiş yaaa bayıldımmm burası olsun bencedehangi bölgeyi düşünüyorsun tatlım ben alanyadayım yardımcı olurum istersen
aynen kuzum en güzeli http://www.soltohotel.com/ bu oteli çok begendik kuzum sanırım burası olcak
aynen sporla eritmem şart... ben aldımmı komple alıyorum verdim mi komple veriyorum çok şükür senin işinde zormuş canım yaa inşallah istediğin gibi verirsinSporla birlikte vermeye çalış sarkmalar olmasın
Bende göbek yok ama kemikli bi yapım var biraz daha zayıflarsam kötü görünüyo biraz kilo alabilirim bel kısmımdan ama ayarlayamıyorum kalçaya gider diye korkuyorum
Yok vermek istemiyorum belimden almak istiyorum ama belimden alayım derken kalçama gder diye korkuyorum almıyorumaynen sporla eritmem şart... ben aldımmı komple alıyorum verdim mi komple veriyorum çok şükür senin işinde zormuş canım yaa inşallah istediğin gibi verirsin
K
Kınayla düğün arasında bi gün olsun.ben öyle yapcam cuma kına pazar nikah
Benimle birlikte kınada altı tane daha bekar kız bindallı giycek onlar var düğündede başlarını yaptırırlar sayının.netleşmesi lazm fiyat için galiba yedi kişi olcak sankim biraz pahalı olcak
NAPIM BN İŞYERİNDE ZAMAN GECMESİYLE UGRASIYRM :d SEN CNMkuzular napiosunuzz
SLM CNM :dHerkese selam kızlar...
oyhh ben bana bi sohbet kaçırmışım neresinden yakalayım bilemedim :) burdan öle giriyim dedimm
slm cnm hosgeldın bendensin sende bnde 3 ekim de düğünüm aynen bizde eşyalar ve ev konusda daha hiç bişeye baslamdm artık gelinlik konusuna daha girmedım bileSelam kızlar bende 3 ekim gelini olacağım inşallah siteye de yeni üye oldum. hani şu 3 ayda hazırlanan gelinler varya onlardan olacağı sanırım. çünkü ortada hiç bir şey yok gibi ve nasıl hazırlanırım bilmiyorum. özellikle gelinlik organizasyon vs gibi şeyler de
aslında seneye yapmayı planlıyorduk sağlık sorunum sebebi ile. sonra beklememeye karar verdik biraz telaş bastı :) yardımm