2015 Ekim ayında evleneceklerr

Benimde 24 ekimde canım daha başlamadım ben hiçbir şeye
Ama ramazan falan giriyo araya sonradan sıkışırsın başla istersen
Ben sitresten heycandan istediğim gibi yapamam diye nişandan sonra başladım
Çeyiz olarak daha önceden bi hazırlığın var mı yada aklında gelinlik modeli falan var mı

aynen sporla eritmem şart... ben aldımmı komple alıyorum verdim mi komple veriyorum çok şükür senin işinde zormuş canım yaa inşallah istediğin gibi verirsin

aynen sporla eritmem şart... ben aldımmı komple alıyorum verdim mi komple veriyorum çok şükür senin işinde zormuş canım yaa inşallah istediğin gibi verirsin
Yok vermek istemiyorum belimden almak istiyorum ama belimden alayım derken kalçama gder diye korkuyorum almıyorum

aaa nekadar güzl benim bindallı gibi degil çok güzel dikiliyo 400 tl ye diktiriyoruz başka birşey giymiycem ben kınada kapalı olduğum için gerek duymuyorum ama o altı bekar kızın da bindallı giymesi çokk hoş nekadara aldınız kızların giyeceği bindallıları öğrenebilirmiyim 400 tl olsa çok pahalı olur senin başalar da çokk pahalı olur...

Herkese selam kızlar...

oyhh ben bana bi sohbet kaçırmışım neresinden yakalayım bilemedim :) burdan öle giriyim dedimm

[QUOTalmadm, post: 41254288, member: 632772"]aaa nekadar güzl benim bindallı gibi degil çok güzel dikiliyo 400 tl ye diktiriyoruz başka birşey giymiycem ben kınada kapalı olduğum için gerek duymuyorum ama o altı bekar kızın da bindallı giymesi çokk hoş nekadara aldınız kızların giyeceği bindallıları öğrenebilirmiyim 400 tl olsa çok pahalı olur senin başalar da çokk pahalı olur...[/QUOTE]
Daha almadk kıyafetleri kuaförlede konuşmadm ama pahalı olcak biliyorum nişanlıma söyledim diyoki sen kime dayanarak böyle bişey yaptınbende kapalıyım sadece bindallı giycem ama diğer kızlarda giyeceği için.benimki daha ağır olcak başıma osmanlı tarzı taç falan takıcam

Selam kızlar bende 3 ekim gelini olacağım inşallah siteye de yeni üye oldum. hani şu 3 ayda hazırlanan gelinler varya onlardan olacağı sanırım. çünkü ortada hiç bir şey yok gibi ve nasıl hazırlanırım bilmiyorum. özellikle gelinlik organizasyon vs gibi şeyler de
aslında seneye yapmayı planlıyorduk sağlık sorunum sebebi ile. sonra beklememeye karar verdik biraz telaş bastı :) yardımm

slm cnm hosgeldın bendensin sende bnde 3 ekim de düğünüm aynen bizde eşyalar ve ev konusda daha hiç bişeye baslamdm artık gelinlik konusuna daha girmedım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…