2015 Ekim ayında evleneceklerr

Nikah olcak benimki 2.30 da
Fotografçıyla konuştuk 11 gibi çekim başlayacak
Sekizlerde kuaföre gitsem çekime yetişirim evde durmaya pek vaktim kalmıyo yarım saat falan dururum herhalde

senin yine vaktin varmış benim bide düğün 1 de başlayacak offfffffff ne zor işler yaabide erkekler değer kıymet bilmezler evlenmek için çektiğimiz çilelere bak:)))

Kızlar kuaförden düğüne ne kadar zaman kala randevu almam gerekiyo ekim için şimdi alsam erken midir

merhaba kesinlikle almalısın ben birsürü kuoförden fiyat aldım şimdiden avr.yakasında oturuyorum kına düğün 350 tl den başlıyor 900 tl ye kadar şuan almış olduğum fiyatlar bir sorunla karşılaşmamak için kesinlikle prova şart bu arada kuaförünüzle öyle anlaşın henüz bende anlaşamadım tesettür güzel yapan yerleri araştırıyorum hala.

senin yine vaktin varmış benim bide düğün 1 de başlayacak offfffffff ne zor işler yaabide erkekler değer kıymet bilmezler evlenmek için çektiğimiz çilelere bak:)))
Ayy senin o gece uyuymaman lazım yetişmen için benimde nikah olduğu için saatlere uymam lazım ama bakalım çekim üç saat falan sürüyo

Ben ümraniyede suu kuaförü düşünüyorum fiyat bilmiyorum ama çok güzel yapıyo

Kina yerini tutmakta gec kalmisim canim. Bi yer begendim tutulmus. Simdi baska baktigim yerleri de begenmiyorum hep aklim orda.
canım benim de öyle oldu malesef istedğim tek yer vardı ve tek salı günü boştu bende mecbur tuttum çünkü hep içimde kalıcaktı tutmasaydım yani kına gecem salı günü alcak biraz tuaf ama yapcak bişy yok içime sinen yer oldu en önemlisi o

kızlar gelinliğim ve kaftanımıda ayarladım ikiside içime sinen bi model oldu amaaaaaaa gelinliğim balık tarzı bi model vee benimde zayıflayaıp diyete girmem gerekiyo 11 ekime kadar neler yapmalıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…