2015 Ekim ayında evleneceklerr

Ayy senin o gece uyuymaman lazım yetişmen için benimde nikah olduğu için saatlere uymam lazım ama bakalım çekim üç saat falan sürüyo

aynnen ya uyumamam lazım harbiden önceside kına gecesi olcak acaba cuma akşamı kına gecesi yapsak c.tesi dinlensek pazar dügün olsa olurmuki die düşünüyom aslında senn dediğin kuaför iyise fiyatı falan anlaş aradan çıksın bende ben kuaföre 6 gibi faln gitmem lazım herlde işim çok zorrr(

bizm ki oldu canım antalya titanic otel sizin?
araştırıyoruz kuzumm biz antalya da yaşıyoruz. İlk yurtdışı düşündük sonra o yorgunlugun üzerine yorgunluk katmanın anlamsız olcagını düşündük .
Şimdi aklımızda çeşme de 3 gün kalıp rahatlayıp stresi attıktan sonra ege tarafından gezerek Antalyaya gelmek :)

valla once ısınma hareketleri yap yoksa bacak ağrısan olursun :d ben 250 veya 350 tane atlıyrum işde 1 haftadır bittim agrıdan :d
Tabi cnm önce ısınırım ama alışınca ağrı yapmaz diye düşünüyorum
Bi anda 250 yapamam herhalde 100 le başlarım duruma göre arttırırım

Bo
kızlar gekmee kaftanımıda ayarladım ikiside içime sinen bi model oldu amaaaaaaa gelinliğim balık tarzı bi model vee benimde zayıflayaıp diyete girmem gerekiyo 11 ekime kadar neler yapmalıyım sizce
Bol su iç yağlı şeyler yeme spor yap abur cuburdan uzak dur verirsin ama en önemlisi iradene sahip ol başarırsın
Benim kilo derdim yok ama sıkılaşmak istiyorum gelinlik bakıcam bi iki güne yarım balık istiyorum bende

Bende daha karar veremedim nişanlım bana bıraktı ama çoook kararsızm

çok güzel düşünmüşünüz canım bizde yurtdışı düşünüyoduk ama zaten yorgun olcaz daha da yorulmanın anlamı yok dedik sizinkiside güzel geze geze ohhh mis

ben çok iradeliyimde şu ramazan elimi kolumu bağlıyo tüm ümitlerim o zaman vermekte... benim yarım balık hatta a kesimi balık diyebilirim çok güzel duruyo üste bi göbeğim çıktı onun gitmesi lazım

K
Kınayla düğün arasında bi gün olsun.ben öyle yapcam cuma kına pazar nikah
Benimle birlikte kınada altı tane daha bekar kız bindallı giycek onlar var düğündede başlarını yaptırırlar sayının.netleşmesi lazm fiyat için galiba yedi kişi olcak sankim biraz pahalı olcak

ben çok iradeliyimde şu ramazan elimi kolumu bağlıyo tüm ümitlerim o zaman vermekte... benim yarım balık hatta a kesimi balık diyebilirim çok güzel duruyo üste bi göbeğim çıktı onun gitmesi lazım
Sporla birlikte vermeye çalış sarkmalar olmasın
Bende göbek yok ama kemikli bi yapım var biraz daha zayıflarsam kötü görünüyo biraz kilo alabilirim bel kısmımdan ama ayarlayamıyorum kalçaya gider diye korkuyorum

Bende daha karar veremedim nişanlım bana bıraktı ama çoook kararsızm
hangi bölgeyi düşünüyorsun tatlım ben alanyadayım yardımcı olurum istersen
çok güzel düşünmüşünüz canım bizde yurtdışı düşünüyoduk ama zaten yorgun olcaz daha da yorulmanın anlamı yok dedik sizinkiside güzel geze geze ohhh mis

aynen kuzum en güzeli http://www.soltohotel.com/ bu oteli çok begendik kuzum sanırım burası olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…