- 22 Ekim 2014
- 49
- 10
- 33
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Ayy senin o gece uyuymaman lazım yetişmen içinbenimde nikah olduğu için saatlere uymam lazım ama bakalım çekim üç saat falan sürüyo
hayırlı olsun canımm ekimde gelir çabuk merak etmeeeeeKızlarrr nasılsınızzzzzzNişanımızda atlattık şükür sıra 24ekimde
çok sağol canımm zaman gerçekten hızlı geçiyorhayırlı olsun canımm ekimde gelir çabuk merak etmeeeee
GÜNAYDIN CNMKızlarrr nasılsınızzzzzzNişanımızda atlattık şükür sıra 24ekimde
kesinlikle kuzummmGÜNAYDIN CNMAYNEN EKİM GELSİN ARTIK
bizm ki oldu canım antalya titanic otel sizin?Kızlar balayınız belli oldumu
araştırıyoruz kuzumm biz antalya da yaşıyoruz. İlk yurtdışı düşündük sonra o yorgunlugun üzerine yorgunluk katmanın anlamsız olcagını düşündük .bizm ki oldu canım antalya titanic otel sizin?
Tabi cnm önce ısınırım ama alışınca ağrı yapmaz diye düşünüyorumvalla once ısınma hareketleri yap yoksa bacak ağrısan olursun :d ben 250 veya 350 tane atlıyrum işde 1 haftadır bittim agrıdan :d
Bol su iç yağlı şeyler yeme spor yap abur cuburdan uzak dur verirsin ama en önemlisi iradene sahip ol başarırsınkızlar gekmee kaftanımıda ayarladım ikiside içime sinen bi model oldu amaaaaaaa gelinliğim balık tarzı bi model vee benimde zayıflayaıp diyete girmem gerekiyo 11 ekime kadar neler yapmalıyım sizce
Bende daha karar veremedim nişanlım bana bıraktı ama çoook kararsızmaraştırıyoruz kuzumm biz antalya da yaşıyoruz. İlk yurtdışı düşündük sonra o yorgunlugun üzerine yorgunluk katmanın anlamsız olcagını düşündük .
Şimdi aklımızda çeşme de 3 gün kalıp rahatlayıp stresi attıktan sonra ege tarafından gezerek Antalyaya gelmek :)
çok güzel düşünmüşünüz canım bizde yurtdışı düşünüyoduk ama zaten yorgun olcaz daha da yorulmanın anlamı yok dedik sizinkiside güzel geze geze ohhh misaraştırıyoruz kuzumm biz antalya da yaşıyoruz. İlk yurtdışı düşündük sonra o yorgunlugun üzerine yorgunluk katmanın anlamsız olcagını düşündük .
Şimdi aklımızda çeşme de 3 gün kalıp rahatlayıp stresi attıktan sonra ege tarafından gezerek Antalyaya gelmek :)
Hayırlı olsun cnmmKızlarrr nasılsınızzzzzzNişanımızda atlattık şükür sıra 24ekimde
ben çok iradeliyimde şu ramazan elimi kolumu bağlıyo tüm ümitlerim o zaman vermekte... benim yarım balık hatta a kesimi balık diyebilirim çok güzel duruyo üste bi göbeğim çıktı onun gitmesi lazımBo
Bol su iç yağlı şeyler yeme spor yap abur cuburdan uzak dur verirsin ama en önemlisi iradene sahip ol başarırsın
Benim kilo derdim yok ama sıkılaşmak istiyorum gelinlik bakıcam bi iki güne yarım balık istiyorum bende
Kınayla düğün arasında bi gün olsun.ben öyle yapcam cuma kına pazar nikahaynnen ya uyumamam lazım harbiden önceside kına gecesi olcak acaba cuma akşamı kına gecesi yapsak c.tesi dinlensek pazar dügün olsa olurmuki die düşünüyom aslında senn dediğin kuaför iyise fiyatı falan anlaş aradan çıksın bende ben kuaföre 6 gibi faln gitmem lazım herlde işim çok zorrr(
Sporla birlikte vermeye çalış sarkmalar olmasınben çok iradeliyimde şu ramazan elimi kolumu bağlıyo tüm ümitlerim o zaman vermekte... benim yarım balık hatta a kesimi balık diyebilirim çok güzel duruyo üste bi göbeğim çıktı onun gitmesi lazım
hangi bölgeyi düşünüyorsun tatlım ben alanyadayım yardımcı olurum istersenBende daha karar veremedim nişanlım bana bıraktı ama çoook kararsızm
çok güzel düşünmüşünüz canım bizde yurtdışı düşünüyoduk ama zaten yorgun olcaz daha da yorulmanın anlamı yok dedik sizinkiside güzel geze geze ohhh mis
valla i atladıkca saten anlamıyorsun sayı cogalıyorTabi cnm önce ısınırım ama alışınca ağrı yapmaz diye düşünüyorum
Bi anda 250 yapamam herhalde 100 le başlarım duruma göre arttırırım
100 tane atladım bugün bakalım kaça çıkıcamvalla i atladıkca saten anlamıyorsun sayı cogalıyor