- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
-
- Konu Sahibi suskunsevda
aynen bnde ya :d yabancılık mutlaka cekıcez ilk başlardaBencede katılıyorum canım. hem ne kadar model beğenirsek beğenelim üzerimize yakışmadığı sürece bi anlamı yok üstümüzde güzel gözüksün.ayy şaka gibi geliyo kendi evim kendi hayatım off nasıl alışıcaz hiç bilmiyorum düşündükçe strese giriyorum
Benimde o tarihte canımm ben baya baya toparladım. senin nelerin tamam say bakalımMerhaba kizlar
benimde 11ekimde nikahim var
Hazirliklariniz ne durumda, ben yetisemicen diye korkuyorum
Benimde o tarihte canımm ben baya baya toparladım. senin nelerin tamam say bakalım
Ben ümraniyede yaptırmayı düşünüyorum
çalişan vamı aramızda bian önce hafta sonu gelsin diye bakıyormzayıflamk için ip atlıyrm kaçgundur ayak ağrısından ölcem
Nikah olcak benimki 2.30 dadüğün salonu fotografçı saatlerini iyi ayarlaman lazım fotografçıdan çıkıp tekrar ewe geleceksin zaman ayarlamak çok zor..
Merhaba canım ben ümraniyede suu kuaförde yaptırcam arkadaşlarım çok memnun kalmışlar resimlere baktım güzel yapıyolar ama fiyat bilmiyorum gidip konuşmadım erken diyeKizlar anadolu yakasinda kuafor bulan begenen var mi
Ben kuafor konusunda cok bahtsizim. En son instagramdan bi yer buldum ama gidip bakamadim. Oldukca da pahali bi yer malesef.
daha var cnm 4 ay 1 ay kala al bence bnde oyle yapıcam ama yıne de sen bılısın tabiKızlar kuaförden düğüne ne kadar zaman kala randevu almam gerekiyo ekim için şimdi alsam erken midir
valla bnde yemeye cabalıyorm eve aksam işden gelince i atlıyrm 250 tanemerhaba:)
bende zayıflama çayı aldım bakalım deniyorum
bende çalışıyorum bu hafta zaman geçmedi 3 gündür yoğun olarak kuaför arıyorum..
bnce sıkıntı yapma okadar cnm ev tutulunca pat diye eşyalar alınır hemen yerleşırısn zaman var yani sıkıntı yapma bnde evi beklıyrm bayramdan sonra tutcaz artık ev oyle eşyaları alcaz bizde ben okadar sıkıntı yapmıyrm para oldukdan snra pat diye hersey olurBenim ceyiz eksigim yok gibi elektrikli supurgemi alicam sadece.
Bunun disinda ev ariyoruz alicaz o yuzden vakit kaybi yasiyoruz. Ev belli olmadan esya alinmiyor. Beyaz esya alayim dedim ama belki ankastre olacak diye onlari da alamiyorum. Ev kurulmaya dair hicbiseyim yok. Bunun disinda kina yerini tuttum, elbisem gelinligim yok.
Asil sorun su ki ben belediyede calisiyorum secim donemi oldugundan yogun oluyor o nedenle kendi islerime odaklanamadim. Normalde kili kirk yaran biriyim herseyi planlarim arastiririm. O yuzden baya gec kalmis hissediyorum kendimi
sen nelerini hallettin canim
Teşekkür ettim yaa sonra alırım o zamnndaha var cnm 4 ay 1 ay kala al bence bnde oyle yapıcam ama yıne de sen bılısın tabi
canımm benim de çeyiz eksiğim yok biz kirada oturcaz mobilyalarımızı 8 ay önceden aldık ödüyoruz artık mobilyalara göre ev arıcaz. beyaz eşyalarımızı ankastre hariç aldık taksitlerini bitirdik. saalon ve yatak odası halılarının boyutları değişmez die onlarıda aldık mobilyamla uyumlu dedğim gibi gelinliğim kaftanım kına kıyafetim ve evimin perdeleri dekorasyon ürünlerim kaldı sadece ben çok aceleciyim detaycıyım bian önce herşey olsun bitsin istiyorum.Benim ceyiz eksigim yok gibi elektrikli supurgemi alicam sadece.
Bunun disinda ev ariyoruz alicaz o yuzden vakit kaybi yasiyoruz. Ev belli olmadan esya alinmiyor. Beyaz esya alayim dedim ama belki ankastre olacak diye onlari da alamiyorum. Ev kurulmaya dair hicbiseyim yok. Bunun disinda kina yerini tuttum, elbisem gelinligim yok.
Asil sorun su ki ben belediyede calisiyorum secim donemi oldugundan yogun oluyor o nedenle kendi islerime odaklanamadim. Normalde kili kirk yaran biriyim herseyi planlarim arastiririm. O yuzden baya gec kalmis hissediyorum kendimi
sen nelerini hallettin canim
canımm benim de çeyiz eksiğim yok biz kirada oturcaz mobilyalarımızı 8 ay önceden aldık ödüyoruz artık mobilyalara göre ev arıcaz. beyaz eşyalarımızı ankastre hariç aldık taksitlerini bitirdik. saalon ve yatak odası halılarının boyutları değişmez die onlarıda aldık mobilyamla uyumlu dedğim gibi gelinliğim kaftanım kına kıyafetim ve evimin perdeleri dekorasyon ürünlerim kaldı sadece ben çok aceleciyim detaycıyım bian önce herşey olsun bitsin istiyorum.
sende artık seçimi atlattıktan ve ramazanı atlattıktan sonra dört elle sarılırsın geç kalınmış hiç bişy yok bence 3 ay içinde evlenen insanlarda tanıyorum sadece biz biraz fazla detaycıyız
peki hafta içimi hafta sonumu yapcaktın cnm senKina yerini tutmakta gec kalmisim canim. Bi yer begendim tutulmus. Simdi baska baktigim yerleri de begenmiyorum hep aklim orda.
peki hafta içimi hafta sonumu yapcaktın cnm sen
aynen sağlık olsun cnm yapcak bısey persembe olsaydı yapardın belkı ama zaten herseyi komsulara veya akrabalara veya iş saatlerine göre bıktm valla hecuma yapıcaktım. perşembe de yapamıyorum yakın akrabamızın var çünkü. bide ben onlara sordum sizin cuma mı ona göre yapıcam diye. öyle işte aklım orda kaldı. ben zaten bi yer tutmuştum ama içime sinmedi. tadilat yapılacakmış ramazan ayında. ona güvenerek tuttum. şimdi ya yapmazlarsa ortada kalırsam yada beğenmezsem diye kararsız kaldım. başka bi yer daha buldum ama salon büyük 500kişilik. o şekilde insanlar kopuk kalıyor öyle olsun istemediğimden zaten beğenmiştim kaçırdığım yeri. sağlık olsun dicem artık aklım kalsada.