2015 Ekim ayında evleneceklerr

aynen bnde :KK70: kesin
Bencede katılıyorum canım. hem ne kadar model beğenirsek beğenelim üzerimize yakışmadığı sürece bi anlamı yok üstümüzde güzel gözüksün. :KK49:ayy şaka gibi geliyo kendi evim kendi hayatım off nasıl alışıcaz hiç bilmiyorum düşündükçe strese giriyorum:KK43::mad:
aynen bnde ya :d yabancılık mutlaka cekıcez ilk başlarda :KK70:

Benimde o tarihte canımm ben baya baya toparladım. senin nelerin tamam say bakalım

Benim ceyiz eksigim yok gibi elektrikli supurgemi alicam sadece.

Bunun disinda ev ariyoruz alicaz o yuzden vakit kaybi yasiyoruz. Ev belli olmadan esya alinmiyor. Beyaz esya alayim dedim ama belki ankastre olacak diye onlari da alamiyorum. Ev kurulmaya dair hicbiseyim yok. Bunun disinda kina yerini tuttum, elbisem gelinligim yok.

Asil sorun su ki ben belediyede calisiyorum secim donemi oldugundan yogun oluyor o nedenle kendi islerime odaklanamadim. Normalde kili kirk yaran biriyim herseyi planlarim arastiririm. O yuzden baya gec kalmis hissediyorum kendimio_O

sen nelerini hallettin canim:KK51:

çalişan vamı aramızda bian önce hafta sonu gelsin diye bakıyorm :KK70: zayıflamk için ip atlıyrm kaçgundur ayak ağrısından ölcem :KK70::KK70:

merhaba:)
bende zayıflama çayı aldım bakalım deniyorum
bende çalışıyorum bu hafta zaman geçmedi 3 gündür yoğun olarak kuaför arıyorum..

Kizlar anadolu yakasinda kuafor bulan begenen var mi:KK51:

Ben kuafor konusunda cok bahtsizim. En son instagramdan bi yer buldum ama gidip bakamadim. Oldukca da pahali bi yer malesef.

düğün salonu fotografçı saatlerini iyi ayarlaman lazım fotografçıdan çıkıp tekrar ewe geleceksin zaman ayarlamak çok zor..
Nikah olcak benimki 2.30 da
Fotografçıyla konuştuk 11 gibi çekim başlayacak
Sekizlerde kuaföre gitsem çekime yetişirim evde durmaya pek vaktim kalmıyo yarım saat falan dururum herhalde

Kizlar anadolu yakasinda kuafor bulan begenen var mi:KK51:

Ben kuafor konusunda cok bahtsizim. En son instagramdan bi yer buldum ama gidip bakamadim. Oldukca da pahali bi yer malesef.
Merhaba canım ben ümraniyede suu kuaförde yaptırcam arkadaşlarım çok memnun kalmışlar resimlere baktım güzel yapıyolar ama fiyat bilmiyorum gidip konuşmadım erken diye

Kızlar kuaförden düğüne ne kadar zaman kala randevu almam gerekiyo ekim için şimdi alsam erken midir

Bunun disinda ev ariyoruz alicaz o yuzden vakit kaybi yasiyoruz. Ev belli olmadan esya alinmiyor. Beyaz esya alayim dedim ama belki ankastre olacak diye onlari da alamiyorum. Ev kurulmaya dair hicbiseyim yok. Bunun disinda kina yerini tuttum, elbisem gelinligim yok.

Asil sorun su ki ben belediyede calisiyorum secim donemi oldugundan yogun oluyor o nedenle kendi islerime odaklanamadim. Normalde kili kirk yaran biriyim herseyi planlarim arastiririm. O yuzden baya gec kalmis hissediyorum kendimio_O

bnce sıkıntı yapma okadar cnm ev tutulunca pat diye eşyalar alınır hemen yerleşırısn zaman var yani sıkıntı yapma bnde evi beklıyrm bayramdan sonra tutcaz artık ev oyle eşyaları alcaz bizde ben okadar sıkıntı yapmıyrm para oldukdan snra pat diye hersey olur :KK70::KK70:

Selam kızlar,

Yeni arkadaşlar gelmiş ne güsel :) Ben iş yoğunluğundan anca bakabiliorum bitsin artık şu haftaa, geçmedi resmen :KK17:
Benimde bi günüm belli bi gelinliğimi nerde diktireceğim bide düğün yerim :) Başka hiç birşeyim hazır değil, zaten ev olayınıda netleştiremedik daha, o yüzden rahatızz :)

En önemlisi stress sıkıntı yapmayın bencee, daha zaman var herşey hallolur :)

canımm benim de çeyiz eksiğim yok biz kirada oturcaz mobilyalarımızı 8 ay önceden aldık ödüyoruz artık mobilyalara göre ev arıcaz. beyaz eşyalarımızı ankastre hariç aldık taksitlerini bitirdik. saalon ve yatak odası halılarının boyutları değişmez die onlarıda aldık mobilyamla uyumlu dedğim gibi gelinliğim kaftanım kına kıyafetim ve evimin perdeleri dekorasyon ürünlerim kaldı sadece ben çok aceleciyim detaycıyım bian önce herşey olsun bitsin istiyorum. :KK17:
sende artık seçimi atlattıktan ve ramazanı atlattıktan sonra dört elle sarılırsın geç kalınmış hiç bişy yok bence 3 ay içinde evlenen insanlarda tanıyorum sadece biz biraz fazla detaycıyız:KK51::KK51:

canımm benim de çeyiz eksiğim yok biz kirada oturcaz mobilyalarımızı 8 ay önceden aldık ödüyoruz artık mobilyalara göre ev arıcaz. beyaz eşyalarımızı ankastre hariç aldık taksitlerini bitirdik. saalon ve yatak odası halılarının boyutları değişmez die onlarıda aldık mobilyamla uyumlu dedğim gibi gelinliğim kaftanım kına kıyafetim ve evimin perdeleri dekorasyon ürünlerim kaldı sadece ben çok aceleciyim detaycıyım bian önce herşey olsun bitsin istiyorum. :KK17:
sende artık seçimi atlattıktan ve ramazanı atlattıktan sonra dört elle sarılırsın geç kalınmış hiç bişy yok bence 3 ay içinde evlenen insanlarda tanıyorum sadece biz biraz fazla detaycıyız:KK51::KK51:

Kina yerini tutmakta gec kalmisim canim. Bi yer begendim tutulmus. Simdi baska baktigim yerleri de begenmiyorum hep aklim orda.

peki hafta içimi hafta sonumu yapcaktın cnm sen

cuma yapıcaktım. perşembe de yapamıyorum yakın akrabamızın var çünkü. bide ben onlara sordum sizin cuma mı ona göre yapıcam diye. öyle işte aklım orda kaldı. ben zaten bi yer tutmuştum ama içime sinmedi. tadilat yapılacakmış ramazan ayında. ona güvenerek tuttum. şimdi ya yapmazlarsa ortada kalırsam yada beğenmezsem diye kararsız kaldım. başka bi yer daha buldum ama salon büyük 500kişilik. o şekilde insanlar kopuk kalıyor öyle olsun istemediğimden zaten beğenmiştim kaçırdığım yeri. sağlık olsun dicem artık aklım kalsada.

cuma yapıcaktım. perşembe de yapamıyorum yakın akrabamızın var çünkü. bide ben onlara sordum sizin cuma mı ona göre yapıcam diye. öyle işte aklım orda kaldı. ben zaten bi yer tutmuştum ama içime sinmedi. tadilat yapılacakmış ramazan ayında. ona güvenerek tuttum. şimdi ya yapmazlarsa ortada kalırsam yada beğenmezsem diye kararsız kaldım. başka bi yer daha buldum ama salon büyük 500kişilik. o şekilde insanlar kopuk kalıyor öyle olsun istemediğimden zaten beğenmiştim kaçırdığım yeri. sağlık olsun dicem artık aklım kalsada.
aynen sağlık olsun cnm yapcak bısey persembe olsaydı yapardın belkı ama zaten herseyi komsulara veya akrabalara veya iş saatlerine göre bıktm valla he :KK70: bnmde perşembe kınam olck cumartside düğünm plçak inş bakalım. allahdan ben erken dtutmusum ya smdi okunya herkze iyi yapmısım diyorum valla erkz diyordu erken tutmussn diye ama bk simdi iyi oldu erken tutmam tabı

X