-
- Konu Sahibi suskunsevda
Güzel olucak ben gönülden inanıyorummm :)bizde kapalı ortamda olçak salon bizim de tutlduda resim falan çeklmek için dış çekım hava gzl olmasını istyrm
maritus çok güzelmiş simdi görsellere baktım ben burayı hiç bilmiyordum da annem pişman mı oldum neSüperr , bizimde baktığımız yerler arasında var orası ama henüz netleştiremedik, maritus a da bakıyoruss kısmett bakalımm
maritus çok güzelmiş simdi görsellere baktım ben burayı hiç bilmiyordum da annem pişman mı oldum ne
evet canım ekim geliniyim ben daha mı erken gibiydimCanım sen ekim gelini misiin?
Kızlaar genel topiğe de gelin, '2014-2015 gelini olacaklar' adı.
evet canım ekim geliniyim ben daha mı erken gibiydim
gönül isterdi haziran gelini olmak ahh ahhEvet sanki haziran gibiydin
gönül isterdi haziran gelini olmak ahh ahh
zaten ramazan gecsin istedim sonra kayınpederim iki bayram arası olmasın dedi sonuç ekimO da bi dert bak biz nasıl oruç tutacağız diye düşünüyoruz
valla arkadaslar bizim trabzonlu oldugu ıcın ya çaydan sonra yada fındık snra cunku yaz aylarında herkez koylerde oldugu için bizde ekıme almak zornda kaldıkzaten ramazan gecsin istedim sonra kayınpederim iki bayram arası olmasın dedi sonuç ekim
olsun canım gec olsun güç olasınvalla arkadaslar bizim trabzonlu oldugu ıcın ya çaydan sonra yada fındık snra cunku yaz aylarında herkez koylerde oldugu için bizde ekıme almak zornda kaldık
zaten ramazan gecsin istedim sonra kayınpederim iki bayram arası olmasın dedi sonuç ekim
valla arkadaslar bizim trabzonlu oldugu ıcın ya çaydan sonra yada fındık snra cunku yaz aylarında herkez koylerde oldugu için bizde ekıme almak zornda kaldık
offf sıkıntı büyük deseneBen de ramazan sonrası istiyordum olmadı denk gelmedi balayından geldiğimiz gün sahura kalkıcaz
offf sıkıntı büyük desene
maritus çok güzelmiş simdi görsellere baktım ben burayı hiç bilmiyordum da annem pişman mı oldum ne
aynen oyle tatlım yaolsun canım gec olsun güç olasın
amann kocalarımızla gideceğimiz her yer bize güzel gelir sıkıntı yokÖyle görsellere bakınca bence arada fark yokmuş gibi gözüküyor sonuçta ada işte hepsii
valla zor işmiş sızıkıde tatılden sonra sahura kalmakBen de ramazan sonrası istiyordum olmadı denk gelmedi balayından geldiğimiz gün sahura kalkıcaz