-
- Konu Sahibi suskunsevda
amann kocalarımızla gideceğimiz her yer bize güzel gelir sıkıntı yok
ist bende oturyrm daha tarihi almadık bizde saolun tutldu nişalım tutdu işde kartal ben daha bakamdmİstanbulda oturan arkadaş kimdii :) Nikah günü aldınız mı :) Birde düğün mekanı neresii ?
SENİN NERDE CNM OLCAK DÜĞÜN YERİN VE SEN ALDIN MI TARİHİstanbulda oturan arkadaş kimdii :) Nikah günü aldınız mı :) Birde düğün mekanı neresii ?
süpermiş kuzum çok sevindim senin adına. sözlüm kısa dönem askere gitmişti bitti şükür pazar günü geliyor 2 gün sonra tatlı telaşlar bizim daha yen başlıcak :)evimiz yapılıyor canım bizim beyaz esyalar ceyizin büyük kısmı tamam. ıvır zıvırlar ev esyaları gelinlik eksik. balayımız tamam bizde de durumlar böyle canım işte
AA NEGÜZL YA BNM NİŞAMLİDA KISA DNM YAPTI 28 DE GELİYOR İNŞ :d AYNEN O GELİNCE BİZİ SARCAK TELAŞ :dsüpermiş kuzum çok sevindim senin adına. sözlüm kısa dönem askere gitmişti bitti şükür pazar günü geliyor 2 gün sonra tatlı telaşlar bizim daha yen başlıcak :)
ne güzel kuzum Allah kavuştursun inşallah son günlermiz artık herşey istediğimiz gibi olsun inşAA NEGÜZL YA BNM NİŞAMLİDA KISA DNM YAPTI 28 DE GELİYOR İNŞ :d
İNŞ TATLIM YA SENN DÜĞÜN KAICNDAne güzel kuzum Allah kavuştursun inşallah son günlermiz artık herşey istediğimiz gibi olsun inş
Canım 10 ekim diye konuşuldu ama gelince salon tutulcakİNŞ TATLIM YA SENN DÜĞÜN KAICNDA
benm ki de 3 ekim inş cnm salon tultuldu iş de cnmCanım 10 ekim diye konuşuldu ama gelince salon tutulcakSenin kuzum
Hayırlısı olsun bebeğimmbenm ki de 3 ekim inş cnm salon tultuldu iş de cnm
istabul kartal da cnm sennkıHayırlısı olsun bebeğimmNerde olcak düğünün
AA NEGÜZL YA BNM NİŞAMLİDA KISA DNM YAPTI 28 DE GELİYOR İNŞ :d AYNEN O GELİNCE BİZİ SARCAK TELAŞ :d
saol cnm inş ya bitsede kurtulsakAllah kavuştursunnn kızlarrr :)
SENİN NERDE CNM OLCAK DÜĞÜN YERİN VE SEN ALDIN MI TARİH
ist pendık de mi bizde daha almadık nikah gunu gelınce başvurcaz işde cnm biz düğün de kıyılsın istyrz nıkamızda baklım ne olck aynı gune denk gelır inşPendik te olucak green park ta ama nikah günü almadık daha , nisan sonu mayıs başı evraklarla başvurucas
Antalya canımm benim kiistabul kartal da cnm sennkı
hmm aa bizde 100/80 antalya balayına gelcz ınşAntalya canımm benim kinişanlın nerde yapıyor askeriğini kuzum
Anaa hakketen ne şanslısınız kuzum yaahmm aa bizde 100/80 antalya balayına gelcz ınşya ist catalcada yapıyor askerlıği benmki herkez şaşırıyor zaten ist askelık yaptıgına :d