2015 Ekim ayında evleneceklerr

İstanbulda oturan arkadaş kimdii :) Nikah günü aldınız mı :) Birde düğün mekanı neresii ?

evimiz yapılıyor canım bizim beyaz esyalar ceyizin büyük kısmı tamam. ıvır zıvırlar ev esyaları gelinlik eksik. balayımız tamam bizde de durumlar böyle canım işte
süpermiş kuzum çok sevindim senin adına. sözlüm kısa dönem askere gitmişti bitti şükür pazar günü geliyor 2 gün sonra tatlı telaşlar bizim daha yen başlıcak :)

süpermiş kuzum çok sevindim senin adına. sözlüm kısa dönem askere gitmişti bitti şükür pazar günü geliyor 2 gün sonra tatlı telaşlar bizim daha yen başlıcak :)
AA NEGÜZL YA BNM NİŞAMLİDA KISA DNM YAPTI 28 DE GELİYOR İNŞ :d AYNEN O GELİNCE BİZİ SARCAK TELAŞ :d

ARKADAŞLAR SİZCE NASIL MODELLER GELİNLİKLER DAHA BAYA MODELL VARDA Bİ KAÇII KOYDUM YORUM ALABILIRMISYIM :d

Eklentiler

• HaftaninGelinligi23-29eylul4.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 39845.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 46
  • UzunDantelKolluGelinlikler4.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 45
Pendik te olucak green park ta ama nikah günü almadık daha , nisan sonu mayıs başı evraklarla başvurucas
ist pendık de mi bizde daha almadık nikah gunu gelınce başvurcaz işde cnm biz düğün de kıyılsın istyrz nıkamızda baklım ne olck aynı gune denk gelır inş

hmm aa bizde 100/80 antalya balayına gelcz ınş ya ist catalcada yapıyor askerlıği benmki herkez şaşırıyor zaten ist askelık yaptıgına :d
Anaa hakketen ne şanslısınız kuzum yaa çok güzel olmuş valla. Bizim kıbrıstaydı Pazar kavusuyorum şükür sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…