2015 Ekim ayında evleneceklerr

hmm ne gzl işde boyle olunca daha kalmıs gıbı hissediyor insan bende ramazandan sonra falan bakarız diyolar ama beyaz eşyaları mayıs sonu gıbı de bakarız arastrcaz işde hayrlısıyla:d

hmm ne gzl işde boyle olunca daha kalmıs gıbı hissediyor insan bende ramazandan sonra falan bakarız diyolar ama beyaz eşyaları mayıs sonu gıbı de bakarız arastrcaz işde hayrlısıyla:d

Bizde gayet rahatız , yaparız, hallederiz modundayız sürekli, bi yerden başlamak lazımmm ufak ufak

oo siz çok geç kalmıssınız bizim eşya mobilya tamam
çeyizde ufak tefek eksijler var birde balayı gelinilk nikah v.s

beyaz esyaları zaten almışlar fark ettiysen alımışlar diyorum benim haberim yok nişanlım söyledi vaalla bende cok rahatım onlar kendi kendilerine bişeyler yapıyorlar duruyorlar bende bakmaya gidiyorum sadece yapılanlara

Ne güsel işmiş :) Biz daha eve karar veremedik ki mobilyaa bakalımmm

Merhaba hoş geldinn :)

Hoşbuldum canım, Nasılsınnnn

hosgeldin düğündaşımm senin nerde düğünün canım ve senin hazırlıklar ne durumda

ayyy düğündaş İyiyim kuzucummm sen nasılsınnn Düğünüm Antalya da canımm senin nerde olcak. Hazırlıklar çeyiz işi tamam sayılır beyaz eşya ve küçük ev aletleri kaldı bi Mobilya içinde daha çok erken

benim bartında canım düğünüm. inş ekim ayı tüm gelinlerimize uğurlu gelir çok güzel mutlu mutlu hayatlarımız olur

valla canım o belli değil işte bnde tesettürlüyüm antalya düsünüyoruz ama hayırlsı evintekprensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…