- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
-
- Konu Sahibi suskunsevda
iyim cnm sen napsun başladınız galıba gelinlik bakmaya ..D:evet sohbete basladı ekim gelinlerisen nasılsın canım napıosun
yok canım nette bakıyorum hatta izliyorumiyim cnm sen napsun başladınız galıba gelinlik bakmaya ..D:
ama dah erken değilmi ya yada benmi cok yavaşım yetişir die hersey hıc bişye bakmaya basladm :dyok canım nette bakıyorum hatta izliyorummayıs ayında bakmaya gitcez o zamana kadar fikir olsun diye bakıyorum işte
kayınvalidem bakalım dedi esyalara bakmaya gitcez işleri yoğunlasıo yaz döneminde onların bitsin istiyorlarama dah erken değilmi ya yada benmi cok yavaşım yetişir die hersey hıc bişye bakmaya basladm :d
evet canım benim de 3 ekim :)BENM 3 ekim benim inş :d askceyda senınkıdemi üc ekım hayırlı olsn
hmm ne gzl işde boyle olunca daha kalmıs gıbı hissediyor insan bende ramazandan sonra falan bakarız diyolar ama beyaz eşyaları mayıs sonu gıbı de bakarız arastrcaz işde hayrlısıyla:d
beyaz esyaları zaten almışlar fark ettiysen alımışlar diyorum benim haberim yok nişanlım söyledihmm ne gzl işde boyle olunca daha kalmıs gıbı hissediyor insan bende ramazandan sonra falan bakarız diyolar ama beyaz eşyaları mayıs sonu gıbı de bakarız arastrcaz işde hayrlısıyla:d
balayı nereyi düşünüyorsunuz canım bence onuda almalısınız ne kadar erken o kadar indirimoo siz çok geç kalmıssınız bizim eşya mobilya tamam
çeyizde ufak tefek eksijler var birde balayı gelinilk nikah v.s
beyaz esyaları zaten almışlar fark ettiysen alımışlar diyorum benim haberim yok nişanlım söyledivaalla bende cok rahatım onlar kendi kendilerine bişeyler yapıyorlar duruyorlar bende bakmaya gidiyorum sadece yapılanlara
canım aldığın esyaların fotosu varsa atda bizimde fikrimiz olsun senin için sorun olmazsa tabioo siz çok geç kalmıssınız bizim eşya mobilya tamam
çeyizde ufak tefek eksijler var birde balayı gelinilk nikah v.s
amannn bizimde ev bellide cok iş var ustalar gelipte bitirmiyor gönülleri olsun diye bekliyoruzNe güsel işmiş :) Biz daha eve karar veremedik ki mobilyaa bakalımmm
Kızlar MerhabaBizimde düğünümüz 10 ekimde olcak inş
hosgeldin düğündaşımmKızlar MerhabaBizimde düğünümüz 10 ekimde olcak inş
Merhaba hoş geldinn :)
hosgeldin düğündaşımmsenin nerde düğünün canım ve senin hazırlıklar ne durumda
benim bartında canım düğünüm. inş ekim ayı tüm gelinlerimize uğurlu gelir çok güzel mutlu mutlu hayatlarımız olurHoşbuldum canım, Nasılsınnnn
ayyy düğündaşİyiyim kuzucummm sen nasılsınnn Düğünüm Antalya da canımm senin nerde olcak. Hazırlıklar çeyiz işi tamam sayılır beyaz eşya ve küçük ev aletleri kaldı bi Mobilya içinde daha çok erken
benim bartında canım düğünüm. inş ekim ayı tüm gelinlerimize uğurlu gelir çok güzel mutlu mutlu hayatlarımız olur