2015 Ekim ayında evleneceklerr

Anaa hakketen ne şanslısınız kuzum yaa çok güzel olmuş valla. Bizim kıbrıstaydı Pazar kavusuyorum şükür sonunda
oyle oldu şanş diyelim bide kısmet işde negzl siz üç gun sonra kavuşçaksınız:d valla altı ay oyle boyle bıttı ama şu bir hafta gecmiyor :S

oyle oldu şanş diyelim bide kısmet işde negzl siz üç gun sonra kavuşçaksınız:d valla altı ay oyle boyle bıttı ama şu bir hafta gecmiyor :S
Aynen kuzum son hafta çok zor geçti benim içinde vakit geçsin diye yapmadıgım şey kalmadı ama tosba hızındaydı saatler

Ben o dönemi 3 sene önce atlattımm :) Gerçekten aylar geçiyorda son 10 gün işkence gibiii her 2 taraf içindeee am az kalmışş

Karar vermedim daha, cadde de oleg cassini yi tavsiye eden arkadaşlarım oldu, tavsiye üzerine gidip bakıcam ama malum fiyatlarda önemli tabi sen nerden bakıcaksın
valla bn de aynı drmdayım kadıkyde piercardin gelinlik bkım bide işde gezicem bi kaç yerı bnde

Kızlar ben birazdan işten çıkıcam, dolayısıyla bakamıcam.. Gece bakarım belki kaçırdığım bişey olmuşmu olmadı yarın yine görüşürüsss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…