- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 35
-
- Konu Sahibi suskunsevda
aminnn kuzucummm amin inşallah senin hazırlıklar nasılbenim bartında canım düğünüm. inş ekim ayı tüm gelinlerimize uğurlu gelir çok güzel mutlu mutlu hayatlarımız olur
ne güzl ya bizim ev daha belli falan deil işde kaba eşyalar kaldı için sadce tull falan ev tutlunca hepsıne bakızcz inş yabeyaz esyaları zaten almışlar fark ettiysen alımışlar diyorum benim haberim yok nişanlım söyledivaalla bende cok rahatım onlar kendi kendilerine bişeyler yapıyorlar duruyorlar bende bakmaya gidiyorum sadece yapılanlara
valla bende senle aynı durum dayım çeyızm bitti ama sadce kaba eşyalar kaldı onlarda ev tutulunca inş:dBizde gayet rahatız , yaparız, hallederiz modundayız sürekli, bi yerden başlamak lazımmm ufak ufak
bizde adaşız ozaman :d senin bitti sanırım herşeyinevet canım benim de 3 ekim :)
valla bende senle aynı durum dayım çeyızm bitti ama sadce kaba eşyalar kaldı onlarda ev tutulunca inş:d
yok canım yha ufak tefek kaldı nikah ev balayı gelinlik ...bizde adaşız ozaman :d senin bitti sanırım herşeyin
SENN KAÇINDA DĞDN CNMEvett, bnmde çeyiz bitti ama ev olmadığı için, beyaz eşya mobilyalar, evin durumuna göre tadilat herşey beklemede henüz :) İşin yani nişanlıma kalsa ben çok abartıyorum gözümde 2-3 ayda halledilecek işlermiş bunlar
Davulun sesi uzaktan hoş gelirr hesabı bizimkinde
AYNEN BİZDE OYLE EV SADECE ESYLAR BALAYI GELINLIK DURUM AYNI OZMAN :d SİZ NEMZAN YAPCAKSINIZ BUNLARI BİZ BAYRAMDAN SONRA SARNM RAMZAN BAYRAMINDAN İŞDEyok canım yha ufak tefek kaldı nikah ev balayı gelinlik ...
benden üç hafta falan snra inş havalar gzl olurda yağıslı olmaz24 Ekim canım
evimiz yapılıyor canım bizim beyaz esyalar ceyizin büyük kısmı tamam. ıvır zıvırlar ev esyaları gelinlik eksik. balayımız tamam bizde de durumlar böyle canım işteaminnn kuzucummm amin inşallah senin hazırlıklar nasıl
Biz düğün yerini ayarladık , her ihtimale karşı kapalı yerde olucak ama :) bence güzel olur havabenden üç hafta falan snra inş havalar gzl olurda yağıslı olmaz
evimiz yapılıyor canım bizim beyaz esyalar ceyizin büyük kısmı tamam. ıvır zıvırlar ev esyaları gelinlik eksik. balayımız tamam bizde de durumlar böyle canım işte
bizim acık hava ama hava kötü olursa yağıs filan kapalı alanına gecilcek. ama bence hava güzel olcakBiz düğün yerini ayarladık , her ihtimale karşı kapalı yerde olucak ama :) bence güzel olur hava
Olumlu düşünelim güzel olsun
amin canım hiçbirimizin huzuru bozulmasınSiz baya yol almışsınızz :) Ağız tadınız hiç bozulmasın inşş..
Balayına nereyeee
bizim acık hava ama hava kötü olursa yağıs filan kapalı alanına gecilcek. ama bence hava güzel olcak
amin canım hiçbirimizin huzuru bozulmasınbalayına phuket ve bangkok a gitcez canım inş
bizde kapalı ortamda olçak salon bizim de tutlduBiz düğün yerini ayarladık , her ihtimale karşı kapalı yerde olucak ama :) bence güzel olur hava
Olumlu düşünelim güzel olsun