2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Ya benim opum cok agir gecti, ikinci gunum hala agriyor, hayirli olsun hamis kalmissin, hangi gun transfer oldu? ne ilaclar verdi sana ayrica..
Canim benimde olmustu kanamam cok oldu gecer insallah 3.gun embriyosu 2
.kalite tuttu sukur claxene igne vajinal jel estrafrom ve folikasit kullaniyorum

Yapacağım inşallah 2. tedavimde çok yumurta yapar

Canım ben 1. bebeğim kendiliğinden oldu 2. bebeğe tüp bebek yaptıracağım bir bakayım farkı olacakmı. Eşinin sana böyle davranmaya hakkı varmı seninde Anne olmak en doğal hakkın.

Canim hic belirtim yoktu 8. Gunden sonra adet sancisi gibi oldu ve o gun idrarda ikinci cizgi cok hayalet gorundu 10. Gum kanda 36 cikti gecen hafta kesesini gorduk haftaya kalp sesinide duymak nasip olur insallah bence belirti arama
Teşekkür ederim Cnm rabbim evladını sana bagislasin

Canim benimde olmustu kanamam cok oldu gecer insallah 3.gun embriyosu 2
.kalite tuttu sukur claxene igne vajinal jel estrafrom ve folikasit kullaniyorum
Kanamam durdu da gece uyandim, agladim agrisan, ozellikle sol tarafim cok agriyor. Bu sekilde transfer yapmasi ne kadar saglikli sizce? Bana sadece jel ve folik asit verdiler..

Dondurulmuslarla transfer tedavisinden ne ucret aliyor doktorun?

Canım e2 Değeri eğer yumilerin olduğu kadar yükselmemişse, maalesef tedavi iptal oluyor. Zaten o Yüzden sık sık e2 değerine bakılıyor.
Bende hic e2degerine bakilmadi. Bi 4ay oncesinin degeri vardi o kadar... Alla allaaaaa

Benim senin oadar yumurtam cikmadi 12 cikti, kanamam gecti fakat agri, gecmedi. Ohs riski vardi demissin ya, gecmis olsun, benim ki muhtemelen ohs diil ama cok agrim var bu sekilde transfeer ne kdr saglikli?

Selam kizlar opumu.oldum 25 adet yumurta toplandi ohss olurmuyum cok.korkuyorum agrim cok var suan eve geldim
geçmiş olsun. ben de 12 yumurta toplandı onda bile aşırı agrım vardı. gun be gun geciyor. merak etme... kotuyu dusunme , iyi olacak masallah yumurtalarında bolmus..rahatlat kafanı.

Kızlar bende dün başladım geçen seferde ohss oluyordum hatta direkten döndüm 3000 küsür çikmîş değerim ama teansfer oldu ve kızım doğdu;-)....150 puregonla başladım

Selam kizlar opumu.oldum 25 adet yumurta toplandi ohss olurmuyum cok.korkuyorum agrim cok var suan eve geldim
Benden 26 yumurta toplanmisti o ay transfer yapilmadi ve donduruldular,ohss belirtilerini yaşıyordum,iyi ki ertelenmiş,transfer yapilip gebelik oluşursa betahcg ohss yi daha da tetikliyor,

Benden 26 yumurta toplanmisti o ay transfer yapilmadi ve donduruldular,ohss belirtilerini yaşıyordum,iyi ki ertelenmiş,transfer yapilip gebelik oluşursa betahcg ohss yi daha da tetikliyor,
hadi ya.ne.yapmam.lazim.belirti.nasil.oluyor.anlatirmisin korkuom.gercekten ya cok.yumurta olsa dert.olmasa.dert

bizim ne oluca konusunda fikrim yok yarin anlasilacak artik hayirlisi diyelim ve bekleyelim :)

hayırlısı canım gittinmi hastaneye bugün iyi güzel çok ilgililerde yoğunluktan dolayı çok bekletiyorlar sabah 8 de ordaydım 11.30 da girdim ultrasyona beklemekten belim ağrıdı. neyseki sonu güzel olsunda unuturuz bunları.ilaçları verdi bana yarın kullanmaya başlayacağım adet 2.günüde e2 ultrasyon takibi başladık bakalım rabbim müjdemizi almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…