2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

hadi ya.ne.yapmam.lazim.belirti.nasil.oluyor.anlatirmisin korkuom.gercekten ya cok.yumurta olsa dert.olmasa.dert
Nefes almakta güçlük yaşıyorsan,karinda şişlik,ictigin suya oranla idrar çıkışı az oluyorsa ohss oluyorsun işte,bol bol protein tüketmek gerekiyormuş,daha ilerlerse karindan sıvı bile alınanlar oluyomuş

Hayirli olsun cnm tedavin evet asiri yogundu ama ben randevu saatimde alindm hemen.yarin adet oluyorum hemen başlarız sandim ama 2senelik evli olmamıza rağmen erkekte sorun oldugu için rapor çıkarabiliriz dedi o yuzden bi sonraki adette baslanicak nasil beklerim o kdr bilmiyorum

Koca 2litrelik siseyi.ictim.su yumurta yedim idrara cikisim suan.iyi ama cok.aciyo.kasiklarimm normalmi afedersiniz gaz olunca bile agriyo

Herkese selamlar ben yaklasik iki yildir her topikte bulundum uzun bir hikayem var kısaca şöyle aralik 2013 ilk deneme için basladik tupler tikali ve endometriozis var.4 ay kist yüzünden ertelendi martta basladik opu da 5yumurta toplandı ama tüpte sivi olduğundan 2embryo donduruldu rahim filmi çekildi laparoskopi ile tüp cikarildi 5saat suren bir ameliyatta.
iki sene öncede kist ameliyatı olmuştum ekimde donmus embriyo transfer edildi.kimyasal gebelik ile sonuçlandı 3,5 aydır kendimi toplayamadım inşallah tekrar deneyeceğiz topikte yer almak ve bu uğurda uğraşan herkese kolaylıklar diliyorum konusalim paylasalim hayirli olsun arkadaşlar...Rabbim yardimcimiz olsun.

Hayirli olsun cnm tedavin evet asiri yogundu ama ben randevu saatimde alindm hemen.yarin adet oluyorum hemen başlarız sandim ama 2senelik evli olmamıza rağmen erkekte sorun oldugu için rapor çıkarabiliriz dedi o yuzden bi sonraki adette baslanicak nasil beklerim o kdr bilmiyorum

merhabalar, ben temmuz gibi başlamayı planlıyorum tedaviye ilk denemem olacak .tecrübeleli olanlar tecrübelerini yazarlarsa bilgileniriz

kızlar 5.günde dondurulmuş tek embriyo transfer edilmişti 9. gün beta hcg 257 çıktı:)çok yüksek değil mi,ikiz olabilir mi

selam kızlar ben ilk defa tüp bebek denemesi yaptıracam size bir sorum olacak ilk görüşmeye gitmeden önce tüm testlerimizi yaptırdık (HSG,röntgen,hormon,sperm) adetli mi gidilmesi gerekiyor ilk görüşmeye yoksa farketmiyor mu? daha sonraki aşamalar nasıl gelişiyor ? yumurta toplama ne kadar süreden sonra yapılıyor? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

bebeğini sağlıkla kucağına alacağını düşün canım bu nedenle beklemek zor olmaz.hem 1 ay sonra başlamanız daha iyi olmuş bence kendini maddi manevi hazırlarsın.

hayırlı olsun canım tedavi sürecin inşallah ilk denemende bebişini kucağına alırsın.ilk görüşme için genelde adetin 2.yada 3.günü çağırıyorlar.ama daha varsa adet gününe beklemeden öncede gidebilirsin onlar seni yönlendirirler.
bu arada nerde yaptırmaya karar verdin tüp bebeği

Canım Hoşgeldin topiğimize Allah hayırlı Sevinçli sonuçlar aldırsın inş

Canım tedavi adetle başlanıyor. Ama bence adet başlamadan git doktorunla bi görüş, hem kendini daha rahat hissedersin.

kızlar 5.günde dondurulmuş tek embriyo transfer edilmişti 9. gün beta hcg 257 çıktı:)çok yüksek değil mi,ikiz olabilir mi
Canım tam dikkat etmemişim 5 . Gün embriyosu imiş. Zaten 5. Gün embriyosunda test günü 10 . Gün oluyor, sen bi gün önce yaptırmışsın, aşırı yüksek değil yani. Eğer istiyorsan ve Hayırlısı ise ikiz olsun inş

aminnnnnn allahım isteyen herkese nasip etsin , ben istanbul tüp bebekte karar kıldım bakalım hayırlısıyla bu ay başlayacağız inşallah, adetimde yakında aslında o kadarcık bekleyebilirim :) iğneler ilaçlar yumurta toplama ile ilgili bilgin varmı gerçekten çok ihtiyacım var

Canım tedavi adetle başlanıyor. Ama bence adet başlamadan git doktorunla bi görüş, hem kendini daha rahat hissedersin.

o zaman en iyisi adetli gitmek çünkü adetim yakınken kaçırıp 1 ay daha beklemeyim teşekkürler :)

Simdi de 4kaliteli 3 orta ayar embriyo var dediler. Yarin 2 transfer olacak, fakat cok sis karnim ve agrim var. doktor bakip degerlendirecek. Daha kac tanesinin dondurulacagini bile bilmiyorum. Ya tamamen dondurma ya da ilk basta transfer sonra dondurma olurmus. 4unu donduralim 3 unu transfer edelim diyemiyorlarmis simdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…