• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Toplanan her yumurta kaliteli olmuyo en son tedavimde 10 yumurta toplandı 7 si döllendi 4 ü bölünebildi. En önemlisi iğnelerin tam zamanında yapılması ve tam zamanında toplanması Allah kimseyi ticarethane ve duygu sömürücülerinin eline düşürmesin ilk iki denememde sadece daha gençsin denersin dendi....
Igne dozu ve zamaninda vurulmasi onemliymis belki bu yuzden bos cikti senin folikuller cok vicdansiz var.memlekette malesef allahim kimsenin basina vermesin birde bu kanda bakilan e2 ile bu durum belirlenebiliyormus yumurta varmi yokmu vs

canım bende çok heyecanlıyım... burdaki doktorum baktı kayserideki doktorumu aradı konuştular herşey yolunda dedi.. yumurtaların boş çıkmasından falan bahsetmedi hiç sadece bazıları sağlıksız gibi görünüyor dedi
Rabbim hayirlisini versin hocam benim.doktorda klasik espiriyi yapti sepet sepet yumurta espirisi:)

Bayanlar selam. Dünden beri bu topiği inceliyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Yarın dosya açtırmak için Ege üni. ye gidiyoruz.
Ama bize bahsedilmeyen bir şeyle karşılaştım. Tüp bebek için, 3 yıllık evlilik şartı. Bu şart 30 yaş üstü bayanlar içinde geçerli mi?
Canım eğer devlette yaptıracaksan evet 3 yıl Şartı gerekiyor.

Rabbim hayirlisini versin hocam benim.doktorda klasik espiriyi yapti sepet sepet yumurta espirisi:)
evet canım geri kalan bize dua etmek olacak sen hangi çatlatma iğnesini kullancaksın ben pregnyl 5000 lik ten 2 kutu bu nasıl yapılacaktı unuttum bilen var mı acaba iki doz bir enjet-kte de mi olacak tı öyle birşey demişti doktorum.. tam hatırlayamadım..

evet canım geri kalan bize dua etmek olacak sen hangi çatlatma iğnesini kullancaksın ben pregnyl 5000 lik ten 2 kutu bu nasıl yapılacaktı unuttum bilen var mı acaba iki doz bir enjet-kte de mi olacak tı öyle birşey demişti doktorum.. tam hatırlayamadım..
Bana hem pregy verdi hemde.hazir.enjekte olan gobekten vurulan goropeptyl diye bi.igne e2.sonucuna gore.sizi.arayip.hangisini yaptircani.soyleyecegiz dediler aradilar gobekten olani vurun dediler pregy icin bana 2toz bi su yazmis receteye digeri.icin zaten hazir siringa icinde basit kendim.vurucam bakalim elimde kalacak olan pregyde transfer gunumu yoksa opu gunumu unuttum yaninda getir.hemsireye teslim.et.ddi vurulup vurulmayacana karar vrricek ddi bu.kismi acikcasi anlamadim

Bana hem pregy verdi hemde.hazir.enjekte olan gobekten vurulan goropeptyl diye bi.igne e2.sonucuna gore.sizi.arayip.hangisini yaptircani.soyleyecegiz dediler aradilar gobekten olani vurun dediler pregy icin bana 2toz bi su yazmis receteye digeri.icin zaten hazir siringa icinde basit kendim.vurucam bakalim elimde kalacak olan pregyde transfer gunumu yoksa opu gunumu unuttum yaninda getir.hemsireye teslim.et.ddi vurulup vurulmayacana karar vrricek ddi bu.kismi acikcasi anlamadim
evet ben de anlamadım pek ne demek istemş ki ):) ya benim de kafam karıştı şimdi pregnyl nasıl vurdurcaktım ?

Merhaba kizlar araniza katılabilirmiyim... :) yakinda bende tedaviye basliyorum insllh. ankara baskent hastanesi göğsen hocayla hakkimizda hayirlisi...
Tabi ki katılırsın canım. Hoşgeldin:) hayırla sonuçlansın tedavin inş. Birinci sayfadaki bilgilere göre sen de bilgilerini yazarsan listeye eklerim seni de

Tabi ki katılırsın canım. Hoşgeldin:) hayırla sonuçlansın tedavin inş. Birinci sayfadaki bilgilere göre sen de bilgilerini yazarsan listeye eklerim seni de
Hosbuldumm :) hepimiz icin hayirlisi olsun
Selinsrkn. ....25....Başkent ünivtsi. ...Sperm sayisi azligi. .... ilk deneme. ..Genel testler yapilmakta
Beni de eklersen sevinirim ;)

Back