- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 40
Canım Nbr bende çok heycanlıyım4 kutu antibiyotik igne yazmis 5kutu.progestan igne 2tane hap var yarindan sonra kullanilcakmis.igne gormekten biktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Nbr bende çok heycanlıyım4 kutu antibiyotik igne yazmis 5kutu.progestan igne 2tane hap var yarindan sonra kullanilcakmis.igne gormekten biktim
Canim benimde olmustu kanamam cok oldu gecer insallah 3.gun embriyosu 2Ya benim opum cok agir gecti, ikinci gunum hala agriyor, hayirli olsun hamis kalmissin, hangi gun transfer oldu? ne ilaclar verdi sana ayrica..
Akimel Cnm belirtilerin neydi transferden sonraCanim benimde olmustu kanamam cok oldu gecer insallah 3.gun embriyosu 2
.kalite tuttu sukur claxene igne vajinal jel estrafrom ve folikasit kullaniyorum
Yapacağım inşallah 2. tedavimde çok yumurta yaparcanım 7 adet kuru inciri ortadan ikiye kesip 2,5 lt suda kaynamış suyun içine atıp kısık ateşte ve ağzı kapalı 20 dk kaynatıyorsun.ılıkdıktan sonra içindeki incirleri atıp yarısını sabah kahvaltıdan 10-15 dk önce diğer yarısınıda akşam yemeğinden önce içiyorsun 21 gün bu şekilde yaptıktan sonra 7 gün ara verip 21 gün daha yapıyorsun. yumurta rezervine ve kalitesine ciddi oranda faydası var
Canım ben 1. bebeğim kendiliğinden oldu 2. bebeğe tüp bebek yaptıracağım bir bakayım farkı olacakmı. Eşinin sana böyle davranmaya hakkı varmı seninde Anne olmak en doğal hakkın.Bizimde bebek sahibi olmak için tek şansımız tüp bebek ama eşim kesinlikle istemiyor. Tüp bebek yöntemiyle doğacak bebeğin normal bir bebek olacağına inanmak istemiyor. Çok ağladım, günlerce konuşmadım, şu an hala istemiyor ama ben istediğim için deniycez sanırım. Son bi umut diyip keçiboynuzuna başladık. 1 ay kullanıp spermiyogram yaptırcak. Sanırım sonrasıda tüp bebek. İnşallah herkes için hayırlısı olur.
Canim hic belirtim yoktu 8. Gunden sonra adet sancisi gibi oldu ve o gun idrarda ikinci cizgi cok hayalet gorundu 10. Gum kanda 36 cikti gecen hafta kesesini gorduk haftaya kalp sesinide duymak nasip olur insallah bence belirti aramaAkimel Cnm belirtilerin neydi transferden sonra
Teşekkür ederim Cnm rabbim evladını sana bagislasinCanim hic belirtim yoktu 8. Gunden sonra adet sancisi gibi oldu ve o gun idrarda ikinci cizgi cok hayalet gorundu 10. Gum kanda 36 cikti gecen hafta kesesini gorduk haftaya kalp sesinide duymak nasip olur insallah bence belirti arama
Kanamam durdu da gece uyandim, agladim agrisan, ozellikle sol tarafim cok agriyor. Bu sekilde transfer yapmasi ne kadar saglikli sizce? Bana sadece jel ve folik asit verdiler..Canim benimde olmustu kanamam cok oldu gecer insallah 3.gun embriyosu 2
.kalite tuttu sukur claxene igne vajinal jel estrafrom ve folikasit kullaniyorum
Dondurulmuslarla transfer tedavisinden ne ucret aliyor doktorun?Günaydın kızlar....
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Bende hic e2degerine bakilmadi. Bi 4ay oncesinin degeri vardi o kadar... Alla allaaaaaCanım e2 Değeri eğer yumilerin olduğu kadar yükselmemişse, maalesef tedavi iptal oluyor. Zaten o Yüzden sık sık e2 değerine bakılıyor.
Benim senin oadar yumurtam cikmadi 12 cikti, kanamam gecti fakat agri, gecmedi. Ohs riski vardi demissin ya, gecmis olsun, benim ki muhtemelen ohs diil ama cok agrim var bu sekilde transfeer ne kdr saglikli?Merhaba kizlar,
Bildiginiz uzere ohhs riski nedeniyle transferim ertelenmisti. İyiki de oyle olmus trasfer olmama ragmen sistim davul gibi. Bugun serum taktilar hastanede. Regl olunca rahatlarsin ancak diyorlar. 30 yumurta toplanmisti 10 tanesi saglikli devam ediyor. Yarin dondurulacaklar bebisler. Hayirlisibakalim
Dondurulmuslarla transfer tedavisinden ne ucret aliyor doktorun?
geçmiş olsun. ben de 12 yumurta toplandı onda bile aşırı agrım vardı. gun be gun geciyor. merak etme... kotuyu dusunme , iyi olacak masallah yumurtalarında bolmus..rahatlat kafanı.Selam kizlar opumu.oldum 25 adet yumurta toplandi ohss olurmuyum cok.korkuyorum agrim cok var suan eve geldim
Oh maaşallah canım. İnş hepsi olgun yumurta olur. Ohss için e2 değerine bakılır canım. Hala e2 nin kaç OLDUĞUNU bilmiyor musun canım,?Selam kizlar opumu.oldum 25 adet yumurta toplandi ohss olurmuyum cok.korkuyorum agrim cok var suan eve geldim
Benden 26 yumurta toplanmisti o ay transfer yapilmadi ve donduruldular,ohss belirtilerini yaşıyordum,iyi ki ertelenmiş,transfer yapilip gebelik oluşursa betahcg ohss yi daha da tetikliyor,Selam kizlar opumu.oldum 25 adet yumurta toplandi ohss olurmuyum cok.korkuyorum agrim cok var suan eve geldim
Nasıl yani canım? Tedavi esnasında hiç mi bakılmadı e2 değerine?Bende hic e2degerine bakilmadi. Bi 4ay oncesinin degeri vardi o kadar... Alla allaaaaa
hadi ya.ne.yapmam.lazim.belirti.nasil.oluyor.anlatirmisin korkuom.gercekten ya cok.yumurta olsa dert.olmasa.dertBenden 26 yumurta toplanmisti o ay transfer yapilmadi ve donduruldular,ohss belirtilerini yaşıyordum,iyi ki ertelenmiş,transfer yapilip gebelik oluşursa betahcg ohss yi daha da tetikliyor,
bizim ne oluca konusunda fikrim yok yarin anlasilacak artik hayirlisi diyelim ve bekleyelim :)