• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Arkadaşlar yeni bi hamiş daha katılmış Aramıza, farklı bi topikte gördüm. Sykapusuz arkadaşımız da hamiş olmuş:anneadayı::nazar: maaşallah

Simdi de 4kaliteli 3 orta ayar embriyo var dediler. Yarin 2 transfer olacak, fakat cok sis karnim ve agrim var. doktor bakip degerlendirecek. Daha kac tanesinin dondurulacagini bile bilmiyorum. Ya tamamen dondurma ya da ilk basta transfer sonra dondurma olurmus. 4unu donduralim 3 unu transfer edelim diyemiyorlarmis simdiden...
Canım sen özelde mi yaptırıyorsun , devlette mi? Eğer özelde ise Ayrıntı vermemeleri ilginç!

Tonla para aliyorlar ozelinde ozeli! Ayrinti derken? :((

Transferden once ogrenen var mi kac tane donduruldugunu??

selam kızlar ben ilk defa tüp bebek denemesi yaptıracam size bir sorum olacak ilk görüşmeye gitmeden önce tüm testlerimizi yaptırdık (HSG,röntgen,hormon,sperm) adetli mi gidilmesi gerekiyor ilk görüşmeye yoksa farketmiyor mu? daha sonraki aşamalar nasıl gelişiyor ? yumurta toplama ne kadar süreden sonra yapılıyor? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ben ilk muayeneye adetimden bi hafta önce gittim ama keske daha önceden gitseydim diyorum cunku doktor asamali durumda her iki kisiyede testler yapiyo. adet olucam zaman yine test yapick +muayene bence git bi görüş yonlendirir zaten

bebeğini sağlıkla kucağına alacağını düşün canım bu nedenle beklemek zor olmaz.hem 1 ay sonra başlamanız daha iyi olmuş bence kendini maddi manevi hazırlarsın.
Biz ogrendikten 4ay sonra düşündük tedaviyi kafa olarak hazirladik kendimizi sadece içimde bisilr oluyo ve sabirsizlaniyorum hayirlisi böylesi uygun demekki :)

Canim.ne bahsizmissin doktorun e2yi.tedavinin sonuna dogru yapabilir bana catlatma ignesi vermedeb 2kex bakti hemen.stres olma
Walla bahtsizliktan mi bu doktorlarin acgozLulugunden mi anya konya belli olacak, ama su ana kadar guvenim ve sagligim sifira sifir. Karnim asiri sis yarin transferim var.

Pko yok bildgim kadariyla, adetlerim hep duzenliydi, 12 yumurta toplandi 7dollendi. Iste ben de iyi dusunup iyi olsunn istiyorum ama bi tarafim hep ya olmazsa tutmazsayi dusunuyor.. Bu opu islemine bir daha girmek olum gibi.. Simdi de gelmisler kac tanesi dondurulacak belli degil deniyor..allahim hayirlisi insallah.

Biz ogrendikten 4ay sonra düşündük tedaviyi kafa olarak hazirladik kendimizi sadece içimde bisilr oluyo ve sabirsizlaniyorum hayirlisi böylesi uygun demekki :)

oyy kıyamam inşallah içindeki bu heyecan bebişine kavuşacağının habercisidir.bu arada sorun ne sizdeki canım

aminnnnnn allahım isteyen herkese nasip etsin , ben istanbul tüp bebekte karar kıldım bakalım hayırlısıyla bu ay başlayacağız inşallah, adetimde yakında aslında o kadarcık bekleyebilirim :) iğneler ilaçlar yumurta toplama ile ilgili bilgin varmı gerçekten çok ihtiyacım var

canım herkeste farklı protokoller uygulanıyor aslında adetine 1 hafta kala lucrin diye iğneye başlıyorsun göbekten vuruyorsun.adetin 2.gününden itibarende yumurta takibi yapıyor dr. yumurtalar istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun bu iğneden 2 gün sonrada yumurta toplama işlemi yapılıyo.anestezi ile yapılıyor yarım saat falan sürüyo. sonra yumurtaların döllenmeye alınıyo 3 gün sonra falanda döllenenler transfer ediliyo. 12 gün sonundada sonuç belli oluyo inşallah hamile olduğun haberini alırsın

Canım eşin neden öyle bir fikre kapıldı ki? Tup bebek de tuttuktan sonra normal bi gebelikle hiç bir farkı yyok ..siz de sorun neydi?

Neden böle düşündüğünü bende anlayamadım. Aslında tam tersi bebeğin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum ben. Eşimin sperm sayısı, hızı ve şeklinde sorun var.

Canım ben 1. bebeğim kendiliğinden oldu 2. bebeğe tüp bebek yaptıracağım bir bakayım farkı olacakmı. Eşinin sana böyle davranmaya hakkı varmı seninde Anne olmak en doğal hakkın.

İnşallah bebeğine kavuşursun sende canım. Tabiki yok ama istemiyorum dedikten sonra yapılcak pek bişi kalmıyo ne yazıkki, ikna ettim sanırım bilmiyorum. Sadece şu 1 aylık süre çabuk geçsinde bir an önce başlayalım istiyorum.

kızlar benimde nihayet bugün opu oldu uayndığımda hafif ağrılar oldu kasıklarım da şuanda da var biraz 10 tane yumoş toplandı.. umarım güzelce döllenirler :)

canımm ne kadarlık evlisiniz sorun tam olarak ne sizdeki.ama sakın ağlayıp harabetme kendini.eşinde ön yargı var kesinlikle.dr görüşmelerine beraber gitmeye özen gösterin dr lar anlatınca fikirleri değişecektir mutlaka.

2,5 yıllık evliyiz sorun eşimin sperm sayısının düşük, hareketliliğinin az ve şeklinin bozuk olması. Doktora beraber gittik ztn herşeyi anlattı bize. Bi sonraki randevuya tek gittim eşimin istemediğini fln anlattm doktorda yaşınız daha genç (aslında 30 olmama bişi kalmadı) çocuk olayını biraz raftan kaldırın fln dedi. Daha da sinirlerim bozuldu. İnsan böyle bişeye nasıl ben bi süreliğine vazgeçtim der bilemiyorum, en azından ben diyemiycem. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah.

="Pink Blue, post: 39247340, member: 657435"]2,5 yıllık evliyiz sorun eşimin sperm sayısının düşük, hareketliliğinin az ve şeklinin bozuk olması. Doktora beraber gittik ztn herşeyi anlattı bize. Bi sonraki randevuya tek gittim eşimin istemediğini fln anlattm doktorda yaşınız daha genç (aslında 30 olmama bişi kalmadı) çocuk olayını biraz raftan kaldırın fln dedi. Daha da sinirlerim bozuldu. İnsan böyle bişeye nasıl ben bi süreliğine vazgeçtim der bilemiyorum, en azından ben diyemiycem. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah.[/QUOTE]

Haklisin canim ama sende bu kadar sinirlerini bozma sonucta bu süreç rahat olman gereken bir süreç eşini çok baski yapmadan ikna etmeye çalış.birde normal yolla olma ihtimali varsa sizin bitkisel kürler falan dene keciboynuzu falan mesela

kızlar benimde nihayet bugün opu oldu uayndığımda hafif ağrılar oldu kasıklarım da şuanda da var biraz 10 tane yumoş toplandı.. umarım güzelce döllenirler :)

Geçmiş olsun canım inşallah canim döllenir sorunsuzca transferin olur veee hamile oldugun müjdesini verirsin bize

Oh maaşallah canım. İnş hepsi olgun yumurta olur. Ohss için e2 değerine bakılır canım. Hala e2 nin kaç OLDUĞUNU bilmiyor musun canım,?
Valla 2kez.olcutuler opudan.once.ona gore catlatma ignesinin.dozunu sectiler bildigim.kadariyla bu beta hcg tetikliomus ohss suan iyim ama.afedersiniz tualetemi yaparken kasiklarin kopuo sanki.korka.korka gidiom wcye

Back