yaş 31 sebepsiz infetilite yaşadığım şehir tokat ilk deneme kayseri acıbadem dr Turgut Aydın şuan tedavideyimCanım birazdan eklerim pc başına geçince. Bilgilerini yazar mısın?
İncir kürü nedir nasıl yapılıyor.günaydınnn
arkadaşlar tedaviye henüz başlamamış olanlar mutlaka incir kürünede başlasınlar.bunu izmirde özel bir tüp bebek merkezinde çalışan embriyolog arkadaşım demişti.ilk dr gittiğimizde hemen incirede başla diye 2 aydır hem adetin 3.günü hemde 12.günü kontrollere gidiyorum.her defasında dr.umuz yumurtalıkların çok zayıf olduğunu bu halde tüp bebek yapmayacağını güçlendirmek gerektiğini söylüyordu ve en erken mart adetiyle falan planlıyordu tüp bebeği.ama dün 12.gün kontrolü için gittiğimizde çok iyi durumda olduğunu ve şubattaki adetle tüp bebeğe başlayacağını söyledi.ki dün incir kürüne başladığımın 6.günü idi.dr şaşırdı bende söyledim incir kürü yaptığımı
Bu konuda bir araştırmaya girdim. Taşrada tüp bebek tedavilerinin şansı az oluyormuş. İyi şanslar inşallah olur. Bu konuda laboratuar önemliymiş.yaş 31 sebepsiz infetilite yaşadığım şehir tokat ilk deneme kayseri acıbadem dr Turgut Aydın şuan tedavideyim
valla Canım benim gittiğim yer Taşra değil büyük şehir kayseri..hastanenin başarı oranı yüksek daha doğrusu bu iş Şans IşiBu konuda bir araştırmaya girdim. Taşrada tüp bebek tedavilerinin şansı az oluyormuş. İyi şanslar inşallah olur. Bu konuda laboratuar önemliymiş.
valla Canım benim gittiğim yer Taşra değil büyük şehir kayseri..hastanenin başarı oranı yüksek daha doğrusu bu iş Şans Işi
Bencede şans işi inşallah hepimize bol şanslar
Bencede şans işi inşallah kısa zamanda hepimizin bebişi olur.valla Canım benim gittiğim yer Taşra değil büyük şehir kayseri..hastanenin başarı oranı yüksek daha doğrusu bu iş Şans Işi
Amin canım, umarım tez zamanda verir.selam canım rabbim hepimizin muradını verir inşallah.daha önce hiç duymamıştım ilk kez sende duydum
Selam yazdıktan sonra sgk nın sitesinden araştırdım. Şartlar farklı farklıymış.Canım selam,
Rapor için farklı kriterler var. 2 kez iğneli aşılama yaptırmak , 3 yıl evlilik şartı gibi. Eşinin yıkanmış spermi 5 milyonun altında ise o zaman 3 yıl aramıyor olabilirler
Selam, evet öyleymiş. Şimdilik Üniversite hastanesine gidiyoruz. mecburen birinci aşılamayı deneyelim hele. Olmadı bakarız.Canım eğer devlette yaptıracaksan evet 3 yıl Şartı gerekiyor.
İncir kürü nedir nasıl yapılıyor.
Merhaba kizlar araniza katılabilirmiyim... :) yakinda bende tedaviye basliyorum insllh. ankara baskent hastanesi göğsen hocayla hakkimizda hayirlisi...
Ahh insallh cnmm yaa her iki doktor arasında kaldim ama ikisi içinde çok guzel seyler duydum yarin gidiyorum tekrar testlerimiz sonuclanicak ona gorede yolunuzu belirliycem ama büyük ihtimal mikroenjeksiyon olucak demisti hepimiz için hayirlisi sen ne asamadasin?ahh nihayet başkent hastanesinde başlayan birini gördüm hayırlı olur canım inşallah bende hulisi beye gidiyorum. şimdilik öncesi kontroller için gidiyorum bu ay başlayacağız inşallah
Ahh insallh cnmm yaa her iki doktor arasında kaldim ama ikisi içinde çok guzel seyler duydum yarin gidiyorum tekrar testlerimiz sonuclanicak ona gorede yolunuzu belirliycem ama büyük ihtimal mikroenjeksiyon olucak demisti hepimiz için hayirlisi sen ne asamadasin?
Bizimde bebek sahibi olmak için tek şansımız tüp bebek ama eşim kesinlikle istemiyor. Tüp bebek yöntemiyle doğacak bebeğin normal bir bebek olacağına inanmak istemiyor. Çok ağladım, günlerce konuşmadım, şu an hala istemiyor ama ben istediğim için deniycez sanırım. Son bi umut diyip keçiboynuzuna başladık. 1 ay kullanıp spermiyogram yaptırcak. Sanırım sonrasıda tüp bebek. İnşallah herkes için hayırlısı olur.
Canım eşin neden öyle bir fikre kapıldı ki? Tup bebek de tuttuktan sonra normal bi gebelikle hiç bir farkı yyok ..siz de sorun neydi?Bizimde bebek sahibi olmak için tek şansımız tüp bebek ama eşim kesinlikle istemiyor. Tüp bebek yöntemiyle doğacak bebeğin normal bir bebek olacağına inanmak istemiyor. Çok ağladım, günlerce konuşmadım, şu an hala istemiyor ama ben istediğim için deniycez sanırım. Son bi umut diyip keçiboynuzuna başladık. 1 ay kullanıp spermiyogram yaptırcak. Sanırım sonrasıda tüp bebek. İnşallah herkes için hayırlısı olur.
Canım bence opu en kolayı :) azıcık uyuyorsun ve hop uyanıyorsun yumileri senden almışlar:) sonrasında max bi gün kadar çok hafif bir ağrı oluyor. Hiç korkma çok rahat bi işlem bence.Selam kizlar yarin opum var acayip heycan var beni neler bekliyor tecrubeli arkadaslarin yazmasini rica.ediyorum
Ya benim opum cok agir gecti, ikinci gunum hala agriyor, hayirli olsun hamis kalmissin, hangi gun transfer oldu? ne ilaclar verdi sana ayrica..kizlar iyi aksamlar ben opu sonrasi evimde dinleniyorum jel verdi doktor ve ilaclar onlari kullancam bu gece insallah yarina birseyim kalmaz
bizim ne oluca konusunda fikrim yok yarin anlasilacak artik hayirlisi diyelim ve bekleyelim :)bende aralığın ilk haftasından beri kan hormon histereskopi sperm tahlilleri vs. gibi kontroller için gidiyorduk.normalde mart ayında planlıyordu hulusi bey ama geçen şubatta başlayacağını söyledi bakalım yarın sabah bende orda olacağım ilaçları falan verecek büyük olasilikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?