Evet canım tam tedaviye başlayacaktık ki Allah göndermiş onu bize şimdi 8 haftalık inş.Allah tamamını erdirsin cnm. Bu sefer tedavisiz mi oldu? Ne kadarlık?
Ayy ne güzel. Allahım sen büyüksün yarabbim.Evet canım tam tedaviye başlayacaktık ki Allah göndermiş onu bize şimdi 8 haftalık inş.
Aynen canım ya kimse uğramaz oldu ,tedavidekilerden de pek haber alamıyoruz. Sen nasılsın canım?millet nerelerdesiniz? kimse yok topikte iyice sessizlemis buralariiiii
sen ve bebis nasilsiniz iyisinizdir inşallah canim nekadarlik oldunuz?Aynen canım ya kimse uğramaz oldu ,tedavidekilerden de pek haber alamıyoruz. Sen nasılsın canım?
Canım bugün 14:30 da randevum var . Ama eşimin de benim de içimde hep bi korku var. Oncekini kalp atışı durduğu için kaybetmiştik, sanırım ondan o psikolojiyi atamadık hala ustumuzden rabbiim yuzumuzu guldurur inş. Bu arada bugün 8+6 yız inş canım.sen ve bebis nasilsiniz iyisinizdir inşallah canim nekadarlik oldunuz?
Kızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuşmaşallah canim buyuyosunuzRabbim tamamina erdirsin inşallah kucagini doldursun,Allaha emanet olun ikinizde güzel haberlerle gelirsin ins dr dan
Cnm Allah tamamını erdirsin yarabbimKızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.
Âmin canım inş âmin......Cnm Allah tamamını erdirsin yarabbimDarısı tüm isteyenlerin başına
Masallah tatlim kokusunu icine cekmeyude nasip etsin Yaradan darisi bizlere insallahKızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.
Yok canım çok ağrı olmuyor sadece azıcık bence o da normal. İşlemde anestezi olduğu için zaten hissetmiyorsun bile:) sen hangi aşamadasın?Arkadaslar biseyi merak ediyorum yumurtalar alininca agri cok oluyo mu?ya da islemlerde..
canim masallah ne guzel haberler minigin buyuyor cok sukur ALlah sag salin kucagina almayi nasip etsinKızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.
Ben 15 de asilama yaptirdim 29 da belli olacak ama ben dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti,bundan sonraki islem eger ki tutmadiysa tup bebek dusunuyorum ama cok korkuyorumm anesteziden cok korkuyodumYok canım çok ağrı olmuyor sadece azıcık bence o da normal. İşlemde anestezi olduğu için zaten hissetmiyorsun bile:) sen hangi aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?