• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

millet nerelerdesiniz? kimse yok topikte iyice sessizlemis buralariiiii

canim giriorum ara ara bakiorum kimsecikler yok,neyse uğrarlar inşallah bi ara haber ederler durumlarindan
iyiyim kuzum cok sukur carsamba randevum var muhtemelen belli olacak transfer tarihim fln

sen ve bebis nasilsiniz iyisinizdir inşallah canim nekadarlik oldunuz?
Canım bugün 14:30 da randevum var . Ama eşimin de benim de içimde hep bi korku var. Oncekini kalp atışı durduğu için kaybetmiştik, sanırım ondan o psikolojiyi atamadık hala ustumuzden rabbiim yuzumuzu guldurur inş. Bu arada bugün 8+6 yız inş canım.

maşallah canim buyuyosunuz :nazar:Rabbim tamamina erdirsin inşallah kucagini doldursun,Allaha emanet olun ikinizde güzel haberlerle gelirsin ins dr dan:KK25:

maşallah canim buyuyosunuz :nazar:Rabbim tamamina erdirsin inşallah kucagini doldursun,Allaha emanet olun ikinizde güzel haberlerle gelirsin ins dr dan:KK25:
Kızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş:KK66: 8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu:KK66: elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi:KK66: 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.

Kızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş:KK66: 8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu:KK66: elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi:KK66: 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.
Cnm Allah tamamını erdirsin yarabbim :nazar: Darısı tüm isteyenlerin başına

Masallah tatlim kokusunu icine cekmeyude nasip etsin Yaradan darisi bizlere insallah

tüm konu başlıklarına yazdığımı farkettim ama ben de buradayım artık ve kısa zamanda tedaviye başlamayı umut ediyorum tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım olacak umarım herkees ama herkes istediği sonucu çabucak alır

Arkadaslar biseyi merak ediyorum yumurtalar alininca agri cok oluyo mu?ya da islemlerde..
Yok canım çok ağrı olmuyor sadece azıcık bence o da normal. İşlemde anestezi olduğu için zaten hissetmiyorsun bile:) sen hangi aşamadasın?

canim masallah ne guzel haberler minigin buyuyor cok sukur ALlah sag salin kucagina almayi nasip etsin

Yok canım çok ağrı olmuyor sadece azıcık bence o da normal. İşlemde anestezi olduğu için zaten hissetmiyorsun bile:) sen hangi aşamadasın?
Ben 15 de asilama yaptirdim 29 da belli olacak ama ben dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti,bundan sonraki islem eger ki tutmadiysa tup bebek dusunuyorum ama cok korkuyorumm anesteziden cok korkuyodum

Back