- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
Hayirli olsun,en kaliteli embriyolarin olur inşallah,kac tane toplandiselamlar hatunlar ben de bugun opu oldom.bakalim ne zaman transfer olacak.heyecanli bekleyis basladi :)
Hayirli olsun,en kaliteli embriyolarin olur inşallah,kac tane toplandi
Amin canım masallah sendende epey yumurta toplanmiş.geçen tedavimde 14 yumurta toplanmişti 7 tanesi embriyo olmayı basardıamin insallah kaliteli embriyolar olur. canim 15tane toplandi ama olgun olan olmayan hepsi icinde. net sonuc yarin sabâh belli olacakmks.yani bugn.
saat 6ya geliyo de mi :) heyecan ve merak icindeyim.ne oldu nasil oldu diye. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasip eder insallah. akil sagligi ruh sagligi beden sagligi yerinde evlatlarimiz olur insallah.Aaaaaaaamiiiiiiiiinnnn
Amin canım masallah sendende epey yumurta toplanmiş.geçen tedavimde 14 yumurta toplanmişti 7 tanesi embriyo olmayı basardı
Aminnnnnnnnn inşaallah güzel kardeşimamin insallah kaliteli embriyolar olur. canim 15tane toplandi ama olgun olan olmayan hepsi icinde. net sonuc yarin sabâh belli olacakmks.yani bugn.
saat 6ya geliyo de mi :) heyecan ve merak icindeyim.ne oldu nasil oldu diye. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasip eder insallah. akil sagligi ruh sagligi beden sagligi yerinde evlatlarimiz olur insallah.Aaaaaaaamiiiiiiiiinnnn
Bende pko eşimde sperm sayısı düşük varıkosel amelıyatı oldu.o tedaviden bir kızım var bu ikinci için inşallahsixde ne sorun var canim?insallah bende de saglikli embriyolar olusur. uyuyup uyaniyotum.kafam bi acayip oldu
Canım ekimden beri adet olmadıysan beta hcg ye baktırdın değil mi ? Sokturucu içmeden once ben de aralığın sonunda gitmiştim 3 @aydır adet olmadım tedavi olmak için geldim diye ki bi baktık sürpriz yapmış misafir bize ondan sordum yani.Merhaba kızlar tahlil sonuclarımı aldım.hiçbir sorun çıkmadı.ekimden beri regl olmadığim için doktorum adet söktürücü tarlusal verdi.onu kullanmaya başladım.ne zaman olursam artık gidicem.başlıyoruz yanı cok sayıda yumurtam varmiş.klasık pko luyum işte
Baktırdım canım 2 kere bakıldı 2 kerede muayne oldumCanım ekimden beri adet olmadıysan beta hcg ye baktırdın değil mi ? Sokturucu içmeden once ben de aralığın sonunda gitmiştim 3 @aydır adet olmadım tedavi olmak için geldim diye ki bi baktık sürpriz yapmış misafir bize ondan sordum yani.
Canım bence idrar testine takılma.ben 12 . Gün idrar yapmıştım negatif, aynı gün kanda 289 gordum değeri. Ee 15 . Gün oldu ise test yaptırmadın mı canım?Hayırlı günler arkadaşlar, bişey sormak istiyorum transferden sınra 11. Gün idrar testi erken mi? Negatif çıktıda? Birde bugün 15. Gün dün ve bugün kahverengi leke oluyo? Bilgisi tecrübesi olan var mı? Teşekkürler...
Cnm cvp için teşekkürler, salı günü dr gitcem kan testi yapılmıyor burda. Türkiyeden diyilim. Yerleşme kanaması olsa, o daha erken olmuyo mu? Ölcem ben meraktan yaCanım bence idrar testine takılma.ben 12 . Gün idrar yapmıştım negatif, aynı gün kanda 289 gordum değeri. Ee 15 . Gün oldu ise test yaptırmadın mı canım?
Hım canım yerleşme kanamasını bekleme ben 2 defa gebelik geçirdim hiç yerleşme kanaması olmadı. Allah yuzunu guldursun inş.Cnm cvp için teşekkürler, salı günü dr gitcem kan testi yapılmıyor burda. Türkiyeden diyilim. Yerleşme kanaması olsa, o daha erken olmuyo mu? Ölcem ben meraktan ya
Bir defa 6 ay önce tup bebekle hamile kaldım canım ama kalp atışı durduğu için alındıHamile misin?
Allah tamamını erdirsin cnm. Bu sefer tedavisiz mi oldu? Ne kadarlık?Bir defa 6 ay önce tup bebekle hamile kaldım canım ama kalp atışı durduğu için alındışimdi allahım bi mucize yolladı yeni hamileyim:)
O zaman inş yerleşme lekesidir diyelim:)Sapl cnm, inş. Yok yerleşme kanaması beklemiyomda ama 2 gündür leke gelip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?