2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Bende bugün yumurtalarımı toplattım 3 tanesi işe yarıyormuş Recai hocamda öyle tahmin etmişti galiba biriktireceğiz galiba

Merhaba kızlar tahlil sonuclarımı aldım.hiçbir sorun çıkmadı.ekimden beri regl olmadığim için doktorum adet söktürücü tarlusal verdi.onu kullanmaya başladım.ne zaman olursam artık gidicem.başlıyoruz yanı cok sayıda yumurtam varmiş.klasık pko luyum işte

Hayirli olsun,en kaliteli embriyolarin olur inşallah,kac tane toplandi

amin insallah kaliteli embriyolar olur. canim 15tane toplandi ama olgun olan olmayan hepsi icinde. net sonuc yarin sabâh belli olacakmks.yani bugn.
saat 6ya geliyo de mi :) heyecan ve merak icindeyim.ne oldu nasil oldu diye. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasip eder insallah. akil sagligi ruh sagligi beden sagligi yerinde evlatlarimiz olur insallah.Aaaaaaaamiiiiiiiiinnnn

Amin canım masallah sendende epey yumurta toplanmiş.geçen tedavimde 14 yumurta toplanmişti 7 tanesi embriyo olmayı basardı

Amin canım masallah sendende epey yumurta toplanmiş.geçen tedavimde 14 yumurta toplanmişti 7 tanesi embriyo olmayı basardı

sixde ne sorun var canim?insallah bende de saglikli embriyolar olusur. uyuyup uyaniyotum.kafam bi acayip oldu

Aminnnnnnnnn inşaallah güzel kardeşim

Slm.kizlar tedavim.iptal olmustu adet.gördüm bugun 3.gunum doktoruma gittim ignenin dozunu arttirdi verdigi.ilaclar menogon 75UI 2toz 1su gonal-f 600 150 uunite femara hap estorfem hap ayin.27sine kadar ignelerim.sonra.kontrol ins bu sefer iyi gelisicek eminim

Canım ekimden beri adet olmadıysan beta hcg ye baktırdın değil mi ? Sokturucu içmeden once ben de aralığın sonunda gitmiştim 3 @aydır adet olmadım tedavi olmak için geldim diye ki bi baktık sürpriz yapmış misafir bize ondan sordum yani.

Baktırdım canım 2 kere bakıldı 2 kerede muayne oldum

Hayırlı günler arkadaşlar, bişey sormak istiyorum transferden sınra 11. Gün idrar testi erken mi? Negatif çıktıda? Birde bugün 15. Gün dün ve bugün kahverengi leke oluyo? Bilgisi tecrübesi olan var mı? Teşekkürler...

Canım bence idrar testine takılma.ben 12 . Gün idrar yapmıştım negatif, aynı gün kanda 289 gordum değeri. Ee 15 . Gün oldu ise test yaptırmadın mı canım?

Canım bence idrar testine takılma.ben 12 . Gün idrar yapmıştım negatif, aynı gün kanda 289 gordum değeri. Ee 15 . Gün oldu ise test yaptırmadın mı canım?
Cnm cvp için teşekkürler, salı günü dr gitcem kan testi yapılmıyor burda. Türkiyeden diyilim. Yerleşme kanaması olsa, o daha erken olmuyo mu? Ölcem ben meraktan ya

Cnm cvp için teşekkürler, salı günü dr gitcem kan testi yapılmıyor burda. Türkiyeden diyilim. Yerleşme kanaması olsa, o daha erken olmuyo mu? Ölcem ben meraktan ya
Hım canım yerleşme kanamasını bekleme ben 2 defa gebelik geçirdim hiç yerleşme kanaması olmadı. Allah yuzunu guldursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…