Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topiğimizin yeni hamişi geldi LOVELY35
nasılsın cnm nasıl geçiyor ...Topiğimizin yeni hamişi geldi LOVELY35
Şimdilik şukur iyi canım.kan sulandırıcı kullandığım için göbek çevrem morardı sadecenasılsın cnm nasıl geçiyor ...
ayy kıyamam bende kullanıcam...Şimdilik şukur iyi canım.kan sulandırıcı kullandığım için göbek çevrem morardı sadece
Nasıl gidiyor tedavi? Kaç yumi gorunuyor canım?ayy kıyamam bende kullanıcam...
bende başladım tedaviye yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım ne durumda...
yarın belli olur herhalde cnm dr. güzel yumoşlar dedi başladım tedaviye ...Nasıl gidiyor tedavi? Kaç yumi gorunuyor canım?
yarın belli olur herhalde cnm dr. güzel yumoşlar dedi başladım tedaviye ...
amiin canım darısı bize olsun inşallah dua et bize sende kucağına al inşallahAllah diğer arkadaşlara da nasip etsin canım.
Güzel haberlerle gel canım. .yarın belli olur herhalde cnm dr. güzel yumoşlar dedi başladım tedaviye ...
Dilek hocamın elleri sana da uğurlu gelsin inş canım:)Merhaba arkadaşlar benimde dün transferi m oldu 3.gun embriyo su transfer edildi...bekleme süresi içine girdim...
lovely35 cok sevindim hayirli olsun rabbim sagsalim kucagina almayi da nasip etsin...ne olur dua et inşallah bizlerde guzel haberler aliriz...test günüm 3 Şubat...
Dilek hocamın elleri sana da uğurlu gelsin inş canım:)
Transfer esnası seni rahatlatıcı bir tavırları vardı değil miİnşallah cnm yaa...cok dua etti herkes transfer esnasinda rabbim o dualrin hurmetine bize de hayirlisini nasop etsin
amiin canım darısı bize olsun inşallah dua et bize sende kucağına al inşallah
Arkadaşlar pazartesi Allahın izniyle ,transferim olacak acaba transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor,ya da ne kullandınız
Yeni transfer olan arkadaş tam bilgi veriyorCanım ben transferin ertesi günü proluton iğne oldum zaten transferden önce başlamıştım opunun hemen ertesi günü 5 gün arayla olunuyor. Crinone jel, estrofem, folic asit içiyorum. Hayırlısı olsun bu arada.