Tşk ederim canım. Aynı temenniler senin içinde geçerli:) ne güzel takvimlerde yapılmış maaşallah:)canim masallah ne guzel haberler minigin buyuyor cok sukur ALlah sag salin kucagina almayi nasip etsin
Bu arada bebişi gordum mu tatlım?canim masallah ne guzel haberler minigin buyuyor cok sukur ALlah sag salin kucagina almayi nasip etsin
Canım ne kadar güzel yazmışsın . Allah kucağına almayı nasip etsin inş:) biz sabrını gosterdiğimizde Allah er geç veriyor istediğimizi:)Arkadaşlar merhaba ben Gülüzar Balcı 13 yıılık evliyim.Sizlere tüp bebek maceramı,bu macerada yaşadığım edinndiğim tecrübeleri aktaracağım.3 kez aşılama yaptırdım.2006 yılında laparoskopi ameliyatı oldum.Tüplerim açılmadı tüp bebek şansımı denedim devlet hastanesinde 3 kez hakkımı denedim ama olmadı tekrar 2 defa özelde denedim ama olumsuzdu. Epey bir zamandan sonra makuz talihimi yendim Türkiye'deki bu işin piri RECAİ PAPUÇCU hocama kader beni denk getirdi.Esas problemimi çözdü tüplerimin alınması gerektiğini söyledi ve başarıyla bu operasyon gercekleşti.Mikro enjeksiyon denemesi yaptırdım bana telkinlerde bulundu ve psikolojik olarak beni rahatlattı.Tedaviyi çok sık yaptırdığım için 3 yıl ara verdim.Kader tekrar Recai hocanın kapısını çaldırdı.Bana müthiş bir güven telkin etti bu öz güvenle tekrar kaldığım yerden devam ettim 9 denememde Recai hocam ve ekibinin katkılarıyla Allahın izniyle karnımda minicik kalp taşıyorum.Karnımda ve kalbimdeki bu canımın mutluluğuyla yaşıyorum inşallah kucağımada alır koklarım.Recai hocam siz çok büyüksünüz umudunu yitirmiş tüm hastalara umut ışığı olacağınıza eminim...
Bu yaıyı sizle paylaşmak istedim arkadaşlar bune ya bu kadara kim dayanır
RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN KUZUM COK ZORLU CETIN YOLLARDAN GECMISSIN AMA SONUNDA MEVLAM MELEGINI NASIP ETMIS ,HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYI DA NASIP ETSIN...Arkadaşlar merhaba ben Gülüzar Balcı 13 yıılık evliyim.Sizlere tüp bebek maceramı,bu macerada yaşadığım edinndiğim tecrübeleri aktaracağım.3 kez aşılama yaptırdım.2006 yılında laparoskopi ameliyatı oldum.Tüplerim açılmadı tüp bebek şansımı denedim devlet hastanesinde 3 kez hakkımı denedim ama olmadı tekrar 2 defa özelde denedim ama olumsuzdu. Epey bir zamandan sonra makuz talihimi yendim Türkiye'deki bu işin piri RECAİ PAPUÇCU hocama kader beni denk getirdi.Esas problemimi çözdü tüplerimin alınması gerektiğini söyledi ve başarıyla bu operasyon gercekleşti.Mikro enjeksiyon denemesi yaptırdım bana telkinlerde bulundu ve psikolojik olarak beni rahatlattı.Tedaviyi çok sık yaptırdığım için 3 yıl ara verdim.Kader tekrar Recai hocanın kapısını çaldırdı.Bana müthiş bir güven telkin etti bu öz güvenle tekrar kaldığım yerden devam ettim 9 denememde Recai hocam ve ekibinin katkılarıyla Allahın izniyle karnımda minicik kalp taşıyorum.Karnımda ve kalbimdeki bu canımın mutluluğuyla yaşıyorum inşallah kucağımada alır koklarım.Recai hocam siz çok büyüksünüz umudunu yitirmiş tüm hastalara umut ışığı olacağınıza eminim...
Bu yaıyı sizle paylaşmak istedim arkadaşlar bune ya bu kadara kim dayanır
bence incir kürü yapmak istiyorum ama ne zaman yapacağıamı bilmiyorum. şimdi ben haziranda tedavi olacağım hazirana kadarda 4 ay dhea kullanacağım. bu arada incir yapsam mı yapmasam mı. yoksa tedaviye başlayacağım ay adetle mi başlasam bilemiyorum. kafamı karıştıran konu şu tedaviden önce yumurtaların dinlenmesi gerekiyor ya incir kürü yaparak her ay yorulmasnıa mı neden olurum diye korkuyorum. bu konuda fikrin var mıgünaydınnn
arkadaşlar tedaviye henüz başlamamış olanlar mutlaka incir kürünede başlasınlar.bunu izmirde özel bir tüp bebek merkezinde çalışan embriyolog arkadaşım demişti.ilk dr gittiğimizde hemen incirede başla diye 2 aydır hem adetin 3.günü hemde 12.günü kontrollere gidiyorum.her defasında dr.umuz yumurtalıkların çok zayıf olduğunu bu halde tüp bebek yapmayacağını güçlendirmek gerektiğini söylüyordu ve en erken mart adetiyle falan planlıyordu tüp bebeği.ama dün 12.gün kontrolü için gittiğimizde çok iyi durumda olduğunu ve şubattaki adetle tüp bebeğe başlayacağını söyledi.ki dün incir kürüne başladığımın 6.günü idi.dr şaşırdı bende söyledim incir kürü yaptığımı
bence incir kürü yapmak istiyorum ama ne zaman yapacağıamı bilmiyorum. şimdi ben haziranda tedavi olacağım hazirana kadarda 4 ay dhea kullanacağım. bu arada incir yapsam mı yapmasam mı. yoksa tedaviye başlayacağım ay adetle mi başlasam bilemiyorum. kafamı karıştıran konu şu tedaviden önce yumurtaların dinlenmesi gerekiyor ya incir kürü yaparak her ay yorulmasnıa mı neden olurum diye korkuyorum. bu konuda fikrin var mı
Güzel geçsin inş tedavin canım. Sonucu daha da güzel olur inşKizlar 4gundur igne.oluyorum.hem.kalcadan hem.gobekten.yarin kontrol var.ins buyumustur yumisler
Mrb bende şubat'ın 10 yada 11 gibi tedaviye başlayacagım tarifini yazarsan sevinirim.inşaallah istedigimiz gibi sonuç alırızgünaydınnn
arkadaşlar tedaviye henüz başlamamış olanlar mutlaka incir kürünede başlasınlar.bunu izmirde özel bir tüp bebek merkezinde çalışan embriyolog arkadaşım demişti.ilk dr gittiğimizde hemen incirede başla diye 2 aydır hem adetin 3.günü hemde 12.günü kontrollere gidiyorum.her defasında dr.umuz yumurtalıkların çok zayıf olduğunu bu halde tüp bebek yapmayacağını güçlendirmek gerektiğini söylüyordu ve en erken mart adetiyle falan planlıyordu tüp bebeği.ama dün 12.gün kontrolü için gittiğimizde çok iyi durumda olduğunu ve şubattaki adetle tüp bebeğe başlayacağını söyledi.ki dün incir kürüne başladığımın 6.günü idi.dr şaşırdı bende söyledim incir kürü yaptığımı
Mrb bende şubat'ın 10 yada 11 gibi tedaviye başlayacagım tarifini yazarsan sevinirim.inşaallah istedigimiz gibi sonuç alırız
Sagol canım,yapacagım ben yurt dışındayım.Dr adetinin başladıgı günden itibaren 20. Günü başlayacagız dedi,bugün altıncı günü bitmek üzere inş beraber başlayıp sonuç alırız.Güzel ülkemin neresindesin?görüşmek üzere...muhtemelen aynı tarihlerde başlayacağız bende 10-11 gibi regl olacağım.3.günü iğneye başlanıyo yanlış hatırlamıyorsam ben kürü şöyle yapıyorum akşam 7-8 adet inciri 2,5 bardak kaynamış suyun içine ortadan ikiye kesip atıyorum ağzı kapalı kısık ateşte 20 dk kaynatıyorum. soğuyunca içindeki incirleri atıp dolaba koyuyorum yarısını sabah kahvaltıdan 10-15 dk önce diğer yarısını akşam yemekten 10-15 dk önce içiyorum.ben çalıştığım için böyle yapıyorum canım sen evdeysen yarım ölçülerde sabah akşam yapabilirsin
bu arada nerde başlayacaksın tedaviye
bende birşeyler yapmak istiyorum. bir önceki tedavimde hiç bir şey yapmayacağım nasılsa ilaç kullanıyorum dedim tek yumurta döllendi oda 2. kalite oldu bu sefer akıllandım. eşime de kendime birşeyler deneyeceğim bu sefercanım kesinlikle korkma bana bunu embriyolog arkadaşım söyledi.ama incir kürü yaklaşık 50 günlük bir süreçte yapılıyo sen hziranda başlayacaksan şuan için erken diye düşünüyorum nisanda falan başlamalısın bence.dr.umuz bizede dhea verdi eşimede edomex aynı zamanda eşime keçiboynuzu kendimede incir yapacağımı söylemiştim dr.a hani ilaç kullanırken bişey olurmu diye.aynı anda yapabilirsin sıkıntı olmaz dedi
Sagol canım,yapacagım ben yurt dışındayım.Dr adetinin başladıgı günden itibaren 20. Günü başlayacagız dedi,bugün altıncı günü bitmek üzere inş beraber başlayıp sonuç alırız.Güzel ülkemin neresindesin?görüşmek üzere...
bende birşeyler yapmak istiyorum. bir önceki tedavimde hiç bir şey yapmayacağım nasılsa ilaç kullanıyorum dedim tek yumurta döllendi oda 2. kalite oldu bu sefer akıllandım. eşime de kendime birşeyler deneyeceğim bu sefer
canım ben 3 sene önce yaptırmıştım. genel anestezi aldım. ameliyat kolay oldu. ancak sonrasında ameliyat hanenin soğuk olmasından dolayı ki soğuk olması normal. sırtım falan tutulmuştu. söyle bi köy sobasına sırtımı yaslayıp düzelmiştim.selamm herkese bugün 1.30 da histereskopi yapacak dr.rahimin içine bakacak kontrol amaçlı.ilk defa yaptıracağım yaptıran varsa zormu olurki.ayrıca anestesi alsammı yoksa almadanmı yaptırsam.yaptıranlar fikir verirse sevinirim
canım ben 3 sene önce yaptırmıştım. genel anestezi aldım. ameliyat kolay oldu. ancak sonrasında ameliyat hanenin soğuk olmasından dolayı ki soğuk olması normal. sırtım falan tutulmuştu. söyle bi köy sobasına sırtımı yaslayıp düzelmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?