• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

canım ameliyat ne kadar sürdü birde anestezi almadan yaptırsam dayanabilirmiyim acaba bu şekilde daha kısa sürer diye tahmin ediyorum en azından narkozun etkisinin geçmesini bekleyeceksin
NARKOZUN ETKİSİNİN GEÇMESİNİ 1 SAAT FALAN BEKLEDİM HASTANEDE EVE GELİNCE DE UYUDUM BAYA Bİ. YANİ ANESTEZİ AL BENCE NOLUR NE OLMAZ EN İYİSİ UYUMAK

NARKOZUN ETKİSİNİN GEÇMESİNİ 1 SAAT FALAN BEKLEDİM HASTANEDE EVE GELİNCE DE UYUDUM BAYA Bİ. YANİ ANESTEZİ AL BENCE NOLUR NE OLMAZ EN İYİSİ UYUMAK

canım oldu bitti çok şükür dr önce narkoz vermeden rahime giriyormuş içerde anormal bir durum görürse narkoz veriyormuş gerek kalmadı çok şükür rahim tertemiz çıktı 5-10 dk ancak sürdü

canım oldu bitti çok şükür dr önce narkoz vermeden rahime giriyormuş içerde anormal bir durum görürse narkoz veriyormuş gerek kalmadı çok şükür rahim tertemiz çıktı 5-10 dk ancak sürdü

süper canım geçmiş olsun. benim problem olduğu için mecburen girmesi işlem yapması gerekiyordu. ne güzel temizmiş seninkisi darısı gebeliğe inşallah

süper canım geçmiş olsun. benim problem olduğu için mecburen girmesi işlem yapması gerekiyordu. ne güzel temizmiş seninkisi darısı gebeliğe inşallah

bu işlemde bebeğin tutunmasını ve sağlıklı gelişmesini büyük oranda etkiliyormuş.daha önce 3 kez tüp bebek yaptırdım hiç birinde dr bu işlemi yapmadı.bu dr.um tüp bebeğe başlamadan önce tüm detayları inceliyo onları tedavi ediyo adım adım yaklaşıyo.dr.uma çok güveniyorum o nedenle.hayırlısı tabi herşeyin rabbim nasip edecekse herşekilde eder.hepimize hayırlısı ile nasip eder inş.

Kızlar Tünaydınnn, çok endişeliyim yardım edim bana :(( Adetim gecikti son adetimden bu yana 38.günümdeyim. Kendimle savaştım şimdiye kadar 2 gün önce doktora gittim vajinal ultrasonla baktı ama bişey demedi betahcg yapalım dedi. Yaptırmadım çünkü negatif çıkıcak ve hayal kırıklığına uğrıycam diye çok korkuyorum. İdrar testi yaptım evde negatif çıktı. Ağrılarım var hergün bugun olcam kesin diye uyanıyorum bir türlü olmuyorum. Kasıklarım şiş sanki birde sol kasığımda ara ara ağrım oluyo. Doktor normal yola olması imkansız dememişti ama çook küük bi ihtimal dedi bu yüzden inanmak istemiyorum ama içimden kelebekler uçuşuyo ahhh keşke diye. Kafayı yicem sanırım:mad:

Kızlar Tünaydınnn, çok endişeliyim yardım edim bana :KK43:( Adetim gecikti son adetimden bu yana 38.günümdeyim. Kendimle savaştım şimdiye kadar 2 gün önce doktora gittim vajinal ultrasonla baktı ama bişey demedi betahcg yapalım dedi. Yaptırmadım çünkü negatif çıkıcak ve hayal kırıklığına uğrıycam diye çok korkuyorum. İdrar testi yaptım evde negatif çıktı. Ağrılarım var hergün bugun olcam kesin diye uyanıyorum bir türlü olmuyorum. Kasıklarım şiş sanki birde sol kasığımda ara ara ağrım oluyo. Doktor normal yola olması imkansız dememişti ama çook küük bi ihtimal dedi bu yüzden inanmak istemiyorum ama içimden kelebekler uçuşuyo ahhh keşke diye. Kafayı yicem sanırım:mad:

canım ya bu acabaları hepimiz defalarca yaşadık dileğimiz inşallah sonucun pozitiftir ama niye bu kadar işkence ediyorsun kendine bir an önce yapsana kan testini.zaman geçmek bilmez sürekli wc ye gitmekten bıkarsın

Kızlar herkese iyi Akşamlar. Şehir dışında olduğumdan giremiyorum 3 hibe evimdeyim inş. bir merhaba demek istedim. Nasılsınız. Ne var ne yok?

mrb canim ne olsun topik sessiz kimsecikler uğramaz oldu ara ara kontrol ediorum ama hep ayni sayfada sayiyoruz sen nasilsin ?

mrb canim ne olsun topik sessiz kimsecikler uğramaz oldu ara ara kontrol ediorum ama hep ayni sayfada sayiyoruz sen nasilsin ?
İyiyim şukur canım yarı yıl tatilinde olduğumuzdan memlekete geldik de pek nete giremedim:'(

Slm kizlar tedavideyim bugun.kontrol vardi.iyi.gidioruz.yumurta.baya varmis bi.aksilik.olmazsa.carsamba yumurtalar.toplancak bugun benden.kan.aldilar bunu neden aldilar.anlamadim.bilen varmi.pazartesi tekrar alicaklarmis

merhaba kızlar bende dün kontrole gittim 10 tane yumoş var çarşamba toplanacaklar inşallah sonucumuz güzel olur.. okulların açıldığı günde transfer olacak sanırım..

Kızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş:KK66: 8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu:KK66: elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi:KK66: 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.
Maşallah cnm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah , ben de subatin ikinci haftasini bekliyorum tedavi icin

Back