ay çok hoşuma gitti miniğim daha sıkı tutunsun anneye inşallah buarada iğnem bitmişti doktor yarın iğne yazdır 3 ay kullancaksın dedi delik deşik olduk koldan yapıyorum ama belliki daha uzun süre böyle devam etcez inşallah bebek tutundukça ben dahada iğneye razıyım:))Rica ederim canım. Topiğimizin HAMIŞkısmını açmış bulunmaktasın.... Allah Devamını getirsin inş
Ya bende kısmetse tüp bebek için bekliyorum yazacaktım ama aksilik oldu.Canım ne demek istedin?
Kan sulandırıcı mı iğnen canım?ay çok hoşuma gitti miniğim daha sıkı tutunsun anneye inşallah buarada iğnem bitmişti doktor yarın iğne yazdır 3 ay kullancaksın dedi delik deşik olduk koldan yapıyorum ama belliki daha uzun süre böyle devam etcez inşallah bebek tutundukça ben dahada iğneye razıyım:))
evet jel folik asit ve estreform kullaniyorun hepsine devam dediKan sulandırıcı mı iğnen canım?
Evet canım 3ay devam edeceksin inşevet jel folik asit ve estreform kullaniyorun hepsine devam dedi
Ayy hadi hayırlısı inş hemen yaznolur muKizlaaar kan verdim sonuc 14 30da cikicak acayip heycan var
Ayy hadi hayırlısı inş hemen yaznolur mu
Canım hayırlısı olsun kaçıncı gün gördün idrarda siliği bir de kaçıncı gün embriyosuydu?canım ya eşim kızacak diye attım 3 tane yaptım dün iki tane bugün sabah birtane hepsi silik komşumda silik görüyor ama eşim erken yapma stres olursun demişti ondan gizledim:) yarın kanda sonuç alcaz bakalım
canım 8. gün gördüm 3. gün embriyosu 10. gün değerim 36 çıktı bugün 11. günCanım hayırlısı olsun kaçıncı gün gördün idrarda siliği bir de kaçıncı gün embriyosuydu?
canım 8. gün gördüm 3. gün embriyosu 10. gün değerim 36 çıktı bugün 11. gün
Sonuc 0.132 diyor anlayan varmi
Canım kaçıncı gün değerin bu? Maalesef arkadaşın da dediği gibi 5 değerinin üzeri pozitif sayılıyor:'(Sonuc 0.132 diyor anlayan varmi
Canım ya olacak belki kendiliginden rabbim verir umudunu hic kaybetmeHenuz adetim gecikmedi igneden sonra 12.gunumdu saglik olsun ben alistim negatifleri görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?