2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Merhaba kizlar dun dr a gittik adetimin 10.gunuydu,dr yasiniz genc o yuzden tedavi bugun biter diye umuyordum ama yumurtalar maalesef 10 tane ve buyuklukleri 10-15 arasindalar,ki yetersiz bunlar.
Iki gun daha igne kullancam çarşamba bi daha gidicem,anlamadim stresten mi oldu ne
Klomenle bile 4 5 tane olurdu hepside 18-22 arasi olurdu.

UOTE="cleopatra2222, post: 38970415, member: 645757"]Adet gelmezse.yaparimda hic.sanmiom kanda.negatifse yoktur adetin 3.gunu tekrar tup bebek denemesine baslarim ins.bu sefer yumurtalar cok sayida gelisir[/QUOTE]

İnşallah olacak bu sefer enejini artır canim hep pozitif düşün.sana hayirlisini diliyorum tez vakkitte kavuşmak nasop etsin rabbim

Canım 12 . Gün değerin kaç çıktı? Bugün test yaptırdın mı?
canım yaptırdım ama makine bozulmuş ve küçük bir ilçedeyiz sonuç çıkmadı eğer tamir olursa yarın öğrencez yoksa il merkezine gideceğiz bozuk olduğunu söylememişlerdi kan verdik saatlerce net başında sonuç bekledim açıklanmayınca bozuldu dediler inşallah artmıştır

Hadi ya tuh neyse sonuç artsın da inş bi gün sonra öğrenelim.

36 ydı önceki değil mi canım. Bence gayet güzel tebrik ederim
doktorumu aradım hemen oda çok iyi 2 katını geçmiş ilaçlara devam perşembe tekrar yaptır 162 olursa kesinleşir dedi miniğim tutunuyor anneye Rabbime şükürler olsun herkese nasip olsun tabi devamıda gelsin inşallah diye dua ediyorum :)

Bende tup bebek tedawisi goruyorum su an ctesi sanirim yumurta toplama olcak isteyen herkese rabbim nasip eylesin hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…