Canım bence biraz ara ver ki rahim dinlensin, hem de stres in azalmış olur....Adet gelmezse.yaparimda hic.sanmiom kanda.negatifse yoktur adetin 3.gunu tekrar tup bebek denemesine baslarim ins.bu sefer yumurtalar cok sayida gelisir
Canım 12 . Gün değerin kaç çıktı? Bugün test yaptırdın mı?canım 8. gün gördüm 3. gün embriyosu 10. gün değerim 36 çıktı bugün 11. gün
canım yaptırdım ama makine bozulmuş ve küçük bir ilçedeyiz sonuç çıkmadı eğer tamir olursa yarın öğrencez yoksa il merkezine gideceğiz bozuk olduğunu söylememişlerdi kan verdik saatlerce net başında sonuç bekledim açıklanmayınca bozuldu dediler inşallah artmıştırCanım 12 . Gün değerin kaç çıktı? Bugün test yaptırdın mı?
Hadi ya tuhcanım yaptırdım ama makine bozulmuş ve küçük bir ilçedeyiz sonuç çıkmadı eğer tamir olursa yarın öğrencez yoksa il merkezine gideceğiz bozuk olduğunu söylememişlerdi kan verdik saatlerce net başında sonuç bekledim açıklanmayınca bozuldu dediler inşallah artmıştır
inşallah canım yarın ola hayrola inşallah :) dün 56 çıkmıştı 14 saat sonra tekrar yaptırmıştıkHadi ya tuhneyse sonuç artsın da inş bi gün sonra öğrenelim.
sonuç açıklandı 12. gün değeri 82.04 nasıl sizceHadi ya tuhneyse sonuç artsın da inş bi gün sonra öğrenelim.
36 ydı önceki değil mi canım. Bence gayet güzel tebrik ederimsonuç açıklandı 12. gün değeri 82.04 nasıl sizce
doktorumu aradım hemen oda çok iyi 2 katını geçmiş ilaçlara devam perşembe tekrar yaptır 162 olursa kesinleşir dedi miniğim tutunuyor anneye Rabbime şükürler olsun herkese nasip olsun tabi devamıda gelsin inşallah diye dua ediyorum :)36 ydı önceki değil mi canım. Bence gayet güzel tebrik ederim
canım hayırlı olsun bebeğin darısı bizim başımıza inşallah olur benimde bu defa 5.denemem olcak donmuşlarımı alıcam dua et banada bu defa yüzüm gülsüninşallah canım yarın ola hayrola inşallah :) dün 56 çıkmıştı 14 saat sonra tekrar yaptırmıştık
Bende tup bebek tedawisi goruyorum su an ctesi sanirim yumurta toplama olcak isteyen herkese rabbim nasip eylesin hayirlisiyla..Arkadaşlar daha önce buraya yazanlardanım. 2 defa tüp bebek yaptırdık. 2 . Sinde sonuca ulaştık fakat 10 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için 30 haziranda benden alındı yavrum şimdi 3. Yü düşünüyoruz. Eşim hemen yaptırmak istiyor fakat ben üzerinden 6 ay geçmesini istiyorum. Bakalım büyük ihtimal 2015 de yeniden hazırlıklara start vereceğiz inş... Probleme gelince ben de pco var. Kısaca hikayem bu şekilde. Sizlerle beraber bebişlere kavuşmak istiyorum
NİCK..............YAŞ.................MERKEZ......................SORUN............ DENEME SAYISI...... veee SONUÇ
0hatu0.............27............Konya Novafertil.............pco+pıhtılaşma.....................2....................
Sakura07.........36............İstanbul medipol üni......tüp tıkanıklığı ve fsh..............1................ Ocak-şubat
8sevgi8............26...........Ankara güven has.............azosperm...............................2..................Haziran-Temmuz
Lilik..................33..............İstanbul IVF...................morfoloji..............................4...................şubat
Ecem18 ............35...........başkent üni...........fsh yüksek,kötü over,azosperm.......1 ...............boş yumurta;(
Sbry...................25 .........Bahçeci Fulya............sebepsiz infertilite.......................2................Mart
Yase07.............. 38..........Menorial............yumurta rezervi az,morfili.................4......................??
Galadriel80.......34......Dicle Memorial.............sperm ileri hız 0..........................1.......................??
Okyanus34........30.................??..........................tüpler alındı...............................3......................??
Espoirs..............35..................??...............fsh yüksek,yumurta rezervi az.............2.....................??
Halide25...........30.........Şişli Memorial.....................morfoloji...............................1.....................??
FTM..................35.......Emsey Hospital..............rahimde yapışılık........................1....................Ocak sonu
İlkgözağrım06....25........Özel Ankara TBM.........Sebepsiz infertilite....................3.......................Ocak
Esila79...............35..........Gürgan Clinic....................azosperm.............................2.......................??
Bibebemolsa......23...........Kadıköy Şifa Has..................pco..........................,........1...................TEDAVIDE
Cleopatra2222.....24............Ferjitin TBM......................pco...................................1........................Ocak
Lovely35..............27.....Özel İzmir Tınaztepe Has........erkek infertilite.................1...............24 OCAK TEST
Tosun788............31...........Uludağ Üniversite'si......düşük yumurta rezervi..........1........................??
Eftelyahsn...........30...........Acıbadem Maslak.............azosperm ve pco.................1....................TEDAVİDE
Kanaryamm........30........İstanbul Tıp Çapa..................varikosel...........................1......................Ocak??
Parmesan86........28............Konya Novafertil............ileri hızlı sperm...................2.......................Şubat
Maybe00.............36.........Malatya Doğufertil..........morfoloji,Hız,Sayı.................2........................??
Cemrem29...........32............Liv Hastanesi....................Azosperm.........................1........................Ocak
Akimel.................27............Kayseri Memorial................morfoloji........................1.....................HAMIŞ
Fsh13...................26........................???........................rezerv azlığı........................4........................Mart
Esma_kavak1907......27......Acıbadem Maslak..........sebepsiz infertilite................5.....................TEDAVIDE
EsEs50...............28......................Yurtdışı....................erkek infertilite..................4......................TEDAVİDE
Zekiye111.............26............Ist Zeynep Kamil Has..............pco...............................2........................Şubat
Mhtpfth...............??..............İzmir Eurofertil............4.derece varikosel................2.........................Ocak
Minissss..............27...................Ankalife...................pco ve sperm azlığı...............2.........................Ocak
Mbayors..............28.................19 Mayıs Üni..................tüpler tıkalı.....................2.......................Şubat-Mart
Sureyya06...........37................Başkent Üni Has............. Azosperm.......................4.........................Şubat
Sykopusuz...........24.................İstanbul TBM............pco ve hareket azlığı............ 1.................TEDAVİDE
Elvin_06.............38...............Şişli Memorial.........................???.............................2.........................Mayıs
BirGaripYolcu.....25................Kadıköy Şifa......................Varikosel........................1..........................Nisan
Songül0134.........25..............Amerikan Hastanesi.....erkek infertilite+pco.............2..........................Nisan
Suwra35..............23.................Antalya TBM.........................pkos...........................1..........................Haziran
Capkek................28......................???..............................Sperm azlığı.....................2..........................Nisan
Amanda...............35...............Memorial Şişli.................morfoloji+tüp..............2(Donmuş).......TEDAVIDE
inşallah bu denemende bebeğini kucağına alırsın canım dualarımdasınızcanım hayırlı olsun bebeğin darısı bizim başımıza inşallah olur benimde bu defa 5.denemem olcak donmuşlarımı alıcam dua et banada bu defa yüzüm gülsün
amin cok saolinşallah bu denemende bebeğini kucağına alırsın canım dualarımdasınız
İyi canım heycsnla beklıyorum.1hafta kaldı cıkıcak sonuclarım.günler geçmiyorHerkese iyi Akşamlar kızlarnasılsınız?
Hadi iyi haberlerle gelsin sonucun inşİyi canım heycsnla beklıyorum.1hafta kaldı cıkıcak sonuclarım.günler geçmiyor
Çıksa tahlil sonuckarı başlıycaz tedaviye ama koruyorum trioşdim cok yüksek tedavi ertelenenilir dedi doktorumHadi iyi haberlerle gelsin sonucun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?