• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Rica ederim canım. Topiğimizin HAMIŞ :anneadayı: kısmını açmış bulunmaktasın.... Allah Devamını getirsin inş:nazar:
ay çok hoşuma gitti miniğim daha sıkı tutunsun anneye inşallah buarada iğnem bitmişti doktor yarın iğne yazdır 3 ay kullancaksın dedi delik deşik olduk koldan yapıyorum ama belliki daha uzun süre böyle devam etcez inşallah bebek tutundukça ben dahada iğneye razıyım:))

ay çok hoşuma gitti miniğim daha sıkı tutunsun anneye inşallah buarada iğnem bitmişti doktor yarın iğne yazdır 3 ay kullancaksın dedi delik deşik olduk koldan yapıyorum ama belliki daha uzun süre böyle devam etcez inşallah bebek tutundukça ben dahada iğneye razıyım:))
Kan sulandırıcı mı iğnen canım?

Allahım sonuç olacaklara pozitif sonuçlar nasip etsin. Bende crinone jel, estrofem, pruloton iğne ve folio kullanıyorum. Test tarihim pazar ama ben cts sabah vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
canım ya eşim kızacak diye attım 3 tane yaptım dün iki tane bugün sabah birtane hepsi silik komşumda silik görüyor ama eşim erken yapma stres olursun demişti ondan gizledim:) yarın kanda sonuç alcaz bakalım
Canım hayırlısı olsun kaçıncı gün gördün idrarda siliği bir de kaçıncı gün embriyosuydu?

canım 8. gün gördüm 3. gün embriyosu 10. gün değerim 36 çıktı bugün 11. gün

Ne güzel erken görmüşsün canım benim blast embriyo kondu o zaman ben yapsam daha bile erken görebilirim belki bebişim kendini annesine göstermek isterse tabi. Benim bugün 5. günüm. Cuma sabah idrar testi yaparım belki.

Yazarim tabiki sonucu benim umut yok ya bence negatif hic.umutlanmak.istemiyorum bile :( bu hormon ignelerinden biktim goguslerim tas oldu resmen agridan.duramiom

Testini tekrardan yapacakmisin belki bi umut

Adet gelmezse.yaparimda hic.sanmiom kanda.negatifse yoktur adetin 3.gunu tekrar tup bebek denemesine baslarim ins.bu sefer yumurtalar cok sayida gelisir

Back