• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Canım eğer silik çıkıyorsa bence hemen bi kan testi yaptır da onaylayalım hamileliği:KK66: hemen sonuç kısmına HAMİŞ yazayım:KK66:
canım ya yüzleşmeye korkuyorum sanki böyle silik çizgye bakıp ihtimal var dey,p mutlu oluyorum kanda yüksek çıkar inşallah yarın acilde yaptırayım ozaman inşallah iyi sonuçlar alırım idrarda silik ama bayağı görünüyor yani inşallah aksi ile karşılaşmam Rabbim sen yardım et sen ol de oluversin inşallah amin

canım ya yüzleşmeye korkuyorum sanki böyle silik çizgye bakıp ihtimal var dey,p mutlu oluyorum kanda yüksek çıkar inşallah yarın acilde yaptırayım ozaman inşallah iyi sonuçlar alırım idrarda silik ama bayağı görünüyor yani inşallah aksi ile karşılaşmam Rabbim sen yardım et sen ol de oluversin inşallah amin
Canım bi fotosunu koy da biz de bakalım istersen:)

Canım bi fotosunu koy da biz de bakalım istersen:)
canım ya eşim kızacak diye attım 3 tane yaptım dün iki tane bugün sabah birtane hepsi silik komşumda silik görüyor ama eşim erken yapma stres olursun demişti ondan gizledim:) yarın kanda sonuç alcaz bakalım

slm hatunlar :)
dun hastalandimmm geri sayim basladi inşallah hayirlisi ile..........

kızlar kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni
Iyi canım. 3 . Gün embriyosu olduğuna göre asıl test günün 12 . Gün, o da iki gün sonra ikiye katlayarak 72 yi geçer inş. Hadi tebrik ederim tatlım;) hemen listeye hamiş yazayım mı;)

Iyi canım. 3 . Gün embriyosu olduğuna göre asıl test günün 12 . Gün, o da iki gün sonra ikiye katlayarak 72 yi geçer inş. Hadi tebrik ederim tatlım:KK66: hemen listeye hamiş yazayım mı:KK66:
bilemedim ki hamile sayılırsam yaz:) böylede pek tedirgin bekleyişler hala devam :) düşükmü değerim

Kızlar 10 ocakta çatlatma iğnesi oldum 3 4 gündür ağrım ardı yumurtada batmalar bugün bel bacak yumurtaluk ağrı ve zonklama sizce neyin işaretidir ?? Göğüs uçlarımda acıyor

Kızlar 10 ocakta çatlatma iğnesi oldum 3 4 gündür ağrım ardı yumurtada batmalar bugün bel bacak yumurtaluk ağrı ve zonklama sizce neyin işaretidir ?? Göğüs uçlarımda acıyor
Canım aşılama ya da tüp bebek tedavisi mi yoksa, sadece iğne tedavisi mi görüyorsun? İğneden sonra çatlayan yumiler Ağrı yapar canım.

Canım klomen ce ovitrella iğne kullandm 10 ocakta oldm iğne acaba döllenme olmuşnudr ondanmıdr vu ağrı
O da olabilir ki inş diyelim canım:) yumurtaların çatladığı için de olabilir canım. Test günün ne zaman?

O da olabilir ki inş diyelim canım:) yumurtaların çatladığı için de olabilir canım. Test günün ne zaman?
Ne zaman yaptırmalıyım sence kan testi? İşte 29 unda adet oldum sonra 5 gün klomen 1 büyük 2 küçük yumurtam olmuştu sonra 10 unda çatlatma iğnesi oldum

Ne zaman yaptırmalıyım sence kan testi? İşte 29 unda adet oldum sonra 5 gün klomen 1 büyük 2 küçük yumurtam olmuştu sonra 10 unda çatlatma iğnesi oldum
Çatlatmadan sonra 12 .gun yapabilirsin canım testi. Az kalmış inş;)

Back