• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Capkek ohhs olma ihtimalim çok yüksek e2 8000 lerde 30 yumurta toplandı. Öyle olunca transfer senin sağlığını bozar dedi doktorum. Zaten paranın tamamını ödemiştik şimdi 2 ay sonra 2000 tl daha istiyor. Bizde dedik ki verdiğimiz paranın içinde transfer parası da var. Ha şimdi olmuş ha iki ay sonra ne farkeder. Dondurma için istenilen parayi anlarım ama transfer benim isteğimle ertelenmedi ki.
Ben de ayni durumu yasadim,ohss riski nedeniyle 2 ay ertelendi ve simdi dondurulmus tedavisine basladim,ben yumurta toplandigi gün tüm parayi ödemistim,bi de kalan embriyolar icin dondurulma ücreti ödedim ama bu ayki transfere para istemediler

Capkek ohhs olma ihtimalim çok yüksek e2 8000 lerde 30 yumurta toplandı. Öyle olunca transfer senin sağlığını bozar dedi doktorum. Zaten paranın tamamını ödemiştik şimdi 2 ay sonra 2000 tl daha istiyor. Bizde dedik ki verdiğimiz paranın içinde transfer parası da var. Ha şimdi olmuş ha iki ay sonra ne farkeder. Dondurma için istenilen parayi anlarım ama transfer benim isteğimle ertelenmedi ki.

Canim

Rabbiss saglik acisindansa hakkinizda hayirlisi olsun canim ,insallah sonucu guzel olur ,rabbim yuzunuzu guldursun :)

Kontrole gittik simdi,yumurta takibi yapiyoruz transfer gelecek ay.
11 yumurtam olusmus ama yavas buyuyorlar dedi :KK43:
kaliteli olsun da sayı önemli değil,benim de yumurtalar toplandıktan sonra ohss riski taşıdığımdan 2 ay ertelendi ve donmuş transfer tedavisindeyim 26 ocak gibi transfer olacak sanırım,bende 26 yumurta toplandı 13 tane 5. gün embriyosu donduruldu,sonuçta 1 tane bile yetiyor,yeterki rabbim istesin bol bol dua edelim

ONDA Bİ YANLIŞLIK VAR BELKIDE EMBRIYOLARI DONDURCAKLAR ONUN PARASIDIR DİCEM AMA ONUN İÇİNDE YUKSEK YANI 2000 LİRA NORMALDE OPUDA PARANIN BİR KISMI VERILIR TRANSFER OLDUKTAN SONRA GERI KALANI ÖDENİR AYIPTIR SORMASI BAŞTA NE KADAR ÖDEDIN CNM

GÜNAYDIN Hoşgeldin. Canım :KK45: sen de Konya ve sen de novafertil ha..... Allah'ım ikimizin de yüzünü güldürür inş. Seni de en kısa zamanda ekleyeceğim. Konya merkezde misin sen de?
hayır karamanın bir ilcesindeyim ama sık sık konyaya gelip gidiyorum doktora da sürekli konyada gidiyorum amin insallah

hayır karamanın bir ilcesindeyim ama sık sık konyaya gelip gidiyorum doktora da sürekli konyada gidiyorum amin insallah
Sen nerelerdesin canım? Hiç göremedik seni. Nasılsın? Tedavide hangi aşamadasın?

Slm kizlar catlatma.ignesinden.sonraki 10.gunum kendimi.dinlemek.istemiyorum ama gogusumde.dun.koltuk.altina.dogru.agri var hafif midem yaniyor.2gundur acayip birde ani hareketlerde kasigima bazen sola.bazen sag.kramp giriyo.olduğum yerde kaliom sonra geçiyor pazartesi kan testi yaptirmayi düşünüyorum 12.gun olmus oluyor erken degildir dimi

Slm kizlar catlatma.ignesinden.sonraki 10.gunum kendimi.dinlemek.istemiyorum ama gogusumde.dun.koltuk.altina.dogru.agri var hafif midem yaniyor.2gundur acayip birde ani hareketlerde kasigima bazen sola.bazen sag.kramp giriyo.olduğum yerde kaliom sonra geçiyor pazartesi kan testi yaptirmayi düşünüyorum 12.gun olmus oluyor erken degildir dimi
Yok canım erken olmaz zaten 12 . Gün yapılır testler. Hakkında hayırlısı olsun inş. Sen ne kadar kendimi dinlemeyeyim desen de aklın orda olduğundan dinlersin

Merhaba kizlar,
Bildiginiz uzere ohhs riski nedeniyle transferim ertelenmisti. İyiki de oyle olmus trasfer olmama ragmen sistim davul gibi. Bugun serum taktilar hastanede. Regl olunca rahatlarsin ancak diyorlar. 30 yumurta toplanmisti 10 tanesi saglikli devam ediyor. Yarin dondurulacaklar bebisler. Hayirlisibakalim

kızlar 5.denememe start verdim dün lucrine başladım 3donmuşumu alcam kısmet olursa hep tutunup düştüğü için embriyo bu defa kortizon vericekmiş bagışıklılık içinmiş hayırlısı kısmeti varsa olur rabbim ol dediyse olur ne diyeyim çok yoruldum

kızlar 5.denememe start verdim dün lucrine başladım 3donmuşumu alcam kısmet olursa hep tutunup düştüğü için embriyo bu defa kortizon vericekmiş bagışıklılık içinmiş hayırlısı kısmeti varsa olur rabbim ol dediyse olur ne diyeyim çok yoruldum
Hadi Hayırlısı canım, hemen isminin karşısına tedavide diye yazıyorum;)

kızlar 9. günüm ve idrarda çok silik çıkıyor 3 gündür yarın kan versemmi pazartesiyimi beklesem doktorum 10. gün kan testi yaptır demişti sizce ne yapayım

kızlar 9. günüm ve idrarda çok silik çıkıyor 3 gündür yarın kan versemmi pazartesiyimi beklesem doktorum 10. gün kan testi yaptır demişti sizce ne yapayım
Canım eğer silik çıkıyorsa bence hemen bi kan testi yaptır da onaylayalım hamileliği;) hemen sonuç kısmına HAMİŞ yazayım;)

Back