Merhaba herkese günaydın bende 29-30 gibi adet olmayı bekliyorum kasıklarda kıpırdanmalar başladı sanki. İnşallah son adetim olur bende kucağıma alırım ilk deneme ve ilk bebeğim olacak allahım nasip ederse hayırlısıyla.
İğneleri nerde oluyorsunuz? Kendiniz mi yapıyorsunuz? Günde kaç iğne vuruluyorsunuz merak ettim.
24 ilk denemem cnm sağolCanım inş hayırla sonuçlanır. Yaşını ve kaçıncı denemen OLDUĞUNU yazarsan bilgilerini tam yazarım listeye
inşallah canım 2-3-4 uğraşmazsın sende ilk denemede pozitif sonuç alırsın inş. iğneleri kendinde vurabilirsin çok rahat
Canım eklendincanım teşekkür ederim.hepimize hayırlı olur inş.2015
yaş: 37 merkez: ankara başkent ünv.hast. sorun: azosprem deneme sayısı : 4 durum: şubat adediyle başlanacak tüp bebeğe
Canım ekledim seni de. Resimdeki bebek senin mi?İstanbul da oturuyorum ve hastanenin adi zeynep kamil hastanesi de tedavi göruyorum bende polikislikover diyo doktorlar subat 2015 de 2. Tup bebegi olcam insallah bu arada yasim 26
Allah bağışlasın canım. Bende de pco var sen de yazınca bebek oldu mu acaba diye sordumYok canim kiz kardesimin bebegi
İnşallah uğraşmam canım benim bütün sonuçlarım temiz çıktı histeroskopide dahil sorunumuz sadece eşimin sperm sayısının düşük olması bu durumda biraz daha artıyormuş şansımız diye duydum. İnşallah ilk denemede tutar hepimizin canım.
Canım eklendin
inşallah canım. bitkisel kürler falan denedinizmi sayıyı artırmak için.keçiboynuzu kürü deneyipte sayı artan çok kişi okuyorum bu forumdan
Evet canım eşim ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü içiyor. Her gün taze taze yapıyorum. Onun dışında proxeed plus, gnc mega men, gnc, l-arginine, gnc fish oil içiyor. Daha spermiogram vermedi bunlardan sonra sayımız yükselmiştir umarım.
canım merhaba tüp bebek merkezi kararımızı verdik kayseri memorial hastanesi Arzu hanımla başlıyoruz ilk randevu cumartesi günü bugün adet oldum 3. günü bakalım neler diyecek çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler vermek nasip olurKızlar listeyi günlücelledim... Kusura bakmayın dün ilgilenemedim ;(
Hadi hKkında Hayırlısı canım. Güncellemeni Yaptımcanım merhaba tüp bebek merkezi kararımızı verdik kayseri memorial hastanesi Arzu hanımla başlıyoruz ilk randevu cumartesi günü bugün adet oldum 3. günü bakalım neler diyecek çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler vermek nasip olur
amin inşallahHadi hKkında Hayırlısı canım. Güncellemeni Yaptım
Canım önce vajinal muayene oluyorsun. Ortalama yumurta sayına BAKIYOR doktor. 3 . Gün gerekli tahlillerin Yapılıyor. Ardından kilona ve yaşına uygun ilaç dozları ayarlanıyor. Ve sen 2 günde bir doktorun yanına gidiyorsun. Yumurtaların gidişatina bakıyorlar. Her gittiğinde E2 değerini de ölçüyorlar. Bu da yumurta boyutu hakkında bilgi veriyor. Ayrıca ohss riski olup olmadığına bakıyorlar... Ayrıca sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsinamin inşallah
kızlar adetin 3 günü gel dedi bu ilk gidişim olacak bu aşamada nasıl muayene ediliyor bilgisi olan varsa yardımcı olsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?