Evet canım zaten genelde iğnelere 3 . Gün başlnıyor. En geç 4 . Gün oluyor ama 3 . Gün ideal.peki standart bu şekilde hemen tedaviye başlanmış mı oluyor daha önce muayene olmamıştım sadece eşimin test sonucu var benim için ilk olacak
Hemen ekliyorum canım. Seni çok iyi Anlıyorum çünkü biz de sadece eşimle Konuşuyoruz bunları....son zamanlarda buraya o kadar çok giriyorum ki çünkü etrafımda kimse benim ne hissettiğimi anlamıyor. anne olamamak ne demek bilmiyorlar.
neyse gelelim benim duruma ilk tüp bebek denemem herşey yolundayken geçen ay negatif sonuçlandı. mayıs gibi ikinci denememi dondurulmuşlarla yapacağım.merkezimi değiştireceğim Kadıköy acıbademden şişli memoriye gideceğim.
tabi dondurulmuşlarımı da alarakyaşım 38 sorun eşimde azosperm
beni de listenize eklerseniz sevinirim.
Hoşgeldin canım. Senin de mi adetlerin çok düzensizMerhaba kızlar. Benim 3 yaşında bir kızım var ikinci bebek için tüp bebek deneyeceğim. Regl gününü bekliyorum tabi kendiliğinden gelirsepco luyum . Ilk bebeğim Kliment tedavisiyle olmuştu ama bu sefer olmuyor. Aşılama tedavisi gördüm fakat Ohhs oldum iptal edildi. Doktorum direk tüp bebeğe geçelim diyor. Yaşım 31 konya medicana da başlıyorum. Benim durumum hiç bebeği olmayanlara göre tabiki daha kolay ama kızım tek kalsın istemiyorum. Allah isteyen herkesin kucağıni boş bırakmasin.
maşallah canim bir kizin varmis benimde oğlum var rabbime sonsuzlarca kez hamdu senalar olsun 2. için denicem bende,evlat gibisi yok Allahim her kadina tattirsin bu güzel duyguyu inşallah ...Merhaba kızlar. Benim 3 yaşında bir kızım var ikinci bebek için tüp bebek deneyeceğim. Regl gününü bekliyorum tabi kendiliğinden gelirsepco luyum . Ilk bebeğim Klomen tedavisiyle olmuştu ama bu sefer olmuyor. Aşılama tedavisi gördüm fakat Ohhs oldum iptal edildi. Doktorum direk tüp bebeğe geçelim diyor. Yaşım 31 konya medicana da başlıyorum. Benim durumum hiç bebeği olmayanlara göre tabiki daha kolay ama kızım tek kalsın istemiyorum. Allah isteyen herkesin kucağıni boş bırakmasin.
Önce 1 tanesini alalım da, 2. Için çok fazla çaba göstermeyeceğimi düşünüyorum, yani en azından 1 . Gibi olmaz herhalde. O duyguyu bir kere de biz tadarız inşBizde tüp bebekle kucağımıza ilk bebeklerimizi alıp ikinci için tedaviye başlıcaz mı acaba
olur inşallah canim güzel rabbim nelere kadir umudumuzu yitirmek yok cok zor süreçler hepimizin ortak sorunu nasipte olduktan sonra Allah im elimizi bos çevirmez marak etme ins senin ilk denemen mi canim?Bizde tüp bebekle kucağımıza ilk bebeklerimizi alıp ikinci için tedaviye başlıcaz mı acaba
ilkinin heyecani olmuyo kesinlikle ama benim 3. denemem negatif olunca cok uzuldum ister istemez istiosun canim kardeş olsun istiosun yavruna bu seferdeÖnce 1 tanesini alalım da, 2. Için çok fazla çaba göstermeyeceğimi düşünüyorum, yani en azından 1 . Gibi olmaz herhalde. O duyguyu bir kere de biz tadarız inş
Bende öyle düşünüyorum canım ama annelik duygusu bambaşka tabi 1.olunca hemen 2.de isteyebilirimÖnce 1 tanesini alalım da, 2. Için çok fazla çaba göstermeyeceğimi düşünüyorum, yani en azından 1 . Gibi olmaz herhalde. O duyguyu bir kere de biz tadarız inş
İnş canım benim 2tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan kasımda tüp bebek transferim oldu hamile kaldım ama gelişmedi yine bebeğim şubat adetinden sonra tekrar gidicem duruma göre başlıcaz sonra Allah nasip kısmet ederse senin ilk bebeğinde mi tüp bebek yöntemiyle olmuştuolur inşallah canim güzel rabbim nelere kadir umudumuzu yitirmek yok cok zor süreçler hepimizin ortak sorunu nasipte olduktan sonra Allah im elimizi bos çevirmez marak etme ins senin ilk denemen mi canim?
2.de istenio canim doğal yolla olmadigindan olur mu olmaz mi hep bir ikilemde oluosun rabbim kucaklarimizi tekrar tekrar doldursun saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inssaaalllaaahhhhBende öyle düşünüyorum canım ama annelik duygusu bambaşka tabi 1.olunca hemen 2.de isteyebilirim
canim benim 2. denemem den bebeim oldu 3. denedim 16 aralikta test tarihine 4 gun kala adet oldum dun dr a gittik haftaya randevum var balim tekrar 4. yu denicez nasip olursaİnş canım benim 2tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan kasımda tüp bebek transferim oldu hamile kaldım ama gelişmedi yine bebeğim şubat adetinden sonra tekrar gidicem duruma göre başlıcaz sonra Allah nasip kısmet ederse senin ilk bebeğinde mi tüp bebek yöntemiyle olmuştu
Son denemelerimiz olur inş canım zamanı gelmiş olurda rabbimde ol der de alırız kucağımıza bebeklerimizi bulup bulup kaybetmek hiç olmamasından daha zor geliyo banacanim benim 2. denemem den bebeim oldu 3. denedim 16 aralikta test tarihine 4 gun kala adet oldum dun dr a gittik haftaya randevum var balim tekrar 4. yu denicez nasip olursa
kolay deil canim rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin Allah sana daha hayirli ve saglikli evlat nasip edecektir canim oyle dusun bu sefer gonlunun muradına kavuşursun inşallahSon denemelerimiz olur inş canım zamanı gelmiş olurda rabbimde ol der de alırız kucağımıza bebeklerimizi bulup bulup kaybetmek hiç olmamasından daha zor geliyo banabelkide hata konuşuyorum
İnş canım benim gibi isteyen herkese içinde de bana nasip eder inş rabbim yapabileceğimiz herşeyi maddi manevi yaptık ama yok zamanı gelmeyince napsak boş donmuşumda yok herşey sil baştankolay deil canim rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin Allah sana daha hayirli ve saglikli evlat nasip edecektir canim oyle dusun bu sefer gonlunun muradına kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?