• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

İnş canım benim gibi isteyen herkese içinde de bana nasip eder inş rabbim yapabileceğimiz herşeyi maddi manevi yaptık ama yok zamanı gelmeyince napsak boş donmuşumda yok herşey sil baştan
bu sefer nasip olur ins canim hepimiz hamiş topiğine transfer oluruz :D:KK56:

Kizlar size bisey sorucam pco adet düzensizliğine neden oluyo onu biliyorum ama benim kilo almamada sebeb oluyo sizede kilo aldiriyomu acaba

son zamanlarda buraya o kadar çok giriyorum ki çünkü etrafımda kimse benim ne hissettiğimi anlamıyor. anne olamamak ne demek bilmiyorlar.
neyse gelelim benim duruma ilk tüp bebek denemem herşey yolundayken geçen ay negatif sonuçlandı. mayıs gibi ikinci denememi dondurulmuşlarla yapacağım.merkezimi değiştireceğim Kadıköy acıbademden şişli memoriye gideceğim.
tabi dondurulmuşlarımı da alarak :KK66: yaşım 38 sorun eşimde azosperm
beni de listenize eklerseniz sevinirim.
iyi akşamalr cnm benim eşimde azosperm hastası sizde çıkış varmı

Valla gunum geciyo bazen 15,20 gun geciyo bazen tarlusal ilac icip oluyorum hepsi kilo olarak geri dönüyo

15-20 günse senin gene iyi, benim bazen 3 ay olmadığı da oluyor:( sen kaç kilosun canım? Ben 1.63 boy, 81 kiloyum:KK43::KK43::KK43::KK43:

Bende 1.63 boy kilo en son 84 kiloydum ama bu tüp bebek iğneleri yine kilo yapti şuan yine aldim ama subat ayina kadar vermeye çalışıyorum

Bende 1.63 boy kilo en son 84 kiloydum ama bu tüp bebek iğneleri yine kilo yapti şuan yine aldim ama subat ayina kadar vermeye çalışıyorum

Ben de vermek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum ;( Mayıs Ayında 74 e kadar düştüm fakat yine yine yine;(

2 kere asilama oldum sonra biraz ara verdim o süreçte bende 72 kilo ya kadar dustum ama malesef tedavi devam ettikce kilolar geri dönüş yaptilar sonra doktor lar kilo verin oyle gelin diyo sanki biz istiyerek aliyoruz gibi iyice sinir ediyorlar beni

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cuma-duas%C4%B1-cuma-mesajlar%C4%B1-cuma-resimleri-tebrik-kartlar%C4%B1-1.jpg

Ben de vermek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum ;( Mayıs Ayında 74 e kadar düştüm fakat yine yine yine;(

canım hedefte bebek var ver ne olur veremiyorum diye bişey yok. ilk başlarda zorlanırsın ama sonra kilo vermeye başlarsan daha çok gayret edersin.hiç öyle diyetisyene falan gitmeyede gerek yok günlük tempolu 45 dk yürüyüş yediklerinede dikkat edersen günde 2 lt de su içersen bak nasıl veriyosun

dün ben dr un yanındayken kilolu bi bayana dr kilo vermeden tüp bebeğe başlamam diyodu tedaviye zararlarını anlatıyordo kilonun :(

Back