• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

peki standart bu şekilde hemen tedaviye başlanmış mı oluyor daha önce muayene olmamıştım sadece eşimin test sonucu var benim için ilk olacak
Evet canım zaten genelde iğnelere 3 . Gün başlnıyor. En geç 4 . Gün oluyor ama 3 . Gün ideal.

son zamanlarda buraya o kadar çok giriyorum ki çünkü etrafımda kimse benim ne hissettiğimi anlamıyor. anne olamamak ne demek bilmiyorlar.
neyse gelelim benim duruma ilk tüp bebek denemem herşey yolundayken geçen ay negatif sonuçlandı. mayıs gibi ikinci denememi dondurulmuşlarla yapacağım.merkezimi değiştireceğim Kadıköy acıbademden şişli memoriye gideceğim.
tabi dondurulmuşlarımı da alarak :KK66: yaşım 38 sorun eşimde azosperm
beni de listenize eklerseniz sevinirim.

son zamanlarda buraya o kadar çok giriyorum ki çünkü etrafımda kimse benim ne hissettiğimi anlamıyor. anne olamamak ne demek bilmiyorlar.
neyse gelelim benim duruma ilk tüp bebek denemem herşey yolundayken geçen ay negatif sonuçlandı. mayıs gibi ikinci denememi dondurulmuşlarla yapacağım.merkezimi değiştireceğim Kadıköy acıbademden şişli memoriye gideceğim.
tabi dondurulmuşlarımı da alarak :KK66: yaşım 38 sorun eşimde azosperm
beni de listenize eklerseniz sevinirim.
Hemen ekliyorum canım. Seni çok iyi Anlıyorum çünkü biz de sadece eşimle Konuşuyoruz bunları....

hayirli aksamlar kizlar dun dr a gittik Allah nasip ederde herhangi bir aksilik cikmazsa ocakta dondurulmuşumla denicez haftaya tekrar randevum var eko icn Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insalllllaaaaaaahhhhhhh

Merhaba kızlar. Benim 3 yaşında bir kızım var ikinci bebek için tüp bebek deneyeceğim. Regl gününü bekliyorum tabi kendiliğinden gelirse :KK43: pco luyum . Ilk bebeğim Klomen tedavisiyle olmuştu ama bu sefer olmuyor. Aşılama tedavisi gördüm fakat Ohhs oldum iptal edildi. Doktorum direk tüp bebege gecelim diyor. Ocak ayi icinde tedavi baslar sanirim. Yaşım 31 konya medicana da başlıyorum. Benim durumum hiç bebeği olmayanlara göre tabiki daha kolay ama kızım tek kalsın istemiyorum. Allah isteyen herkesin kucağıni boş bırakmasin.

Merhaba kızlar. Benim 3 yaşında bir kızım var ikinci bebek için tüp bebek deneyeceğim. Regl gününü bekliyorum tabi kendiliğinden gelirse :KK43: pco luyum . Ilk bebeğim Kliment tedavisiyle olmuştu ama bu sefer olmuyor. Aşılama tedavisi gördüm fakat Ohhs oldum iptal edildi. Doktorum direk tüp bebeğe geçelim diyor. Yaşım 31 konya medicana da başlıyorum. Benim durumum hiç bebeği olmayanlara göre tabiki daha kolay ama kızım tek kalsın istemiyorum. Allah isteyen herkesin kucağıni boş bırakmasin.
Hoşgeldin canım. Senin de mi adetlerin çok düzensiz:( ben de Konya'dayım

Merhaba kızlar. Benim 3 yaşında bir kızım var ikinci bebek için tüp bebek deneyeceğim. Regl gününü bekliyorum tabi kendiliğinden gelirse :KK43: pco luyum . Ilk bebeğim Klomen tedavisiyle olmuştu ama bu sefer olmuyor. Aşılama tedavisi gördüm fakat Ohhs oldum iptal edildi. Doktorum direk tüp bebeğe geçelim diyor. Yaşım 31 konya medicana da başlıyorum. Benim durumum hiç bebeği olmayanlara göre tabiki daha kolay ama kızım tek kalsın istemiyorum. Allah isteyen herkesin kucağıni boş bırakmasin.
maşallah canim bir kizin varmis benimde oğlum var rabbime sonsuzlarca kez hamdu senalar olsun 2. için denicem bende,evlat gibisi yok Allahim her kadina tattirsin bu güzel duyguyu inşallah ...

Evet canım düzensiz. Aslında kızımın doğumundan sonra baya bi düzelmis ti. Ne zaman ben ikinci bebeği düşünmeye başladım yine bozuldu. Hayirlisi:KK43:

Bizde tüp bebekle kucağımıza ilk bebeklerimizi alıp ikinci için tedaviye başlıcaz mı acaba :KK43:
Önce 1 tanesini alalım da, 2. Için çok fazla çaba göstermeyeceğimi düşünüyorum, yani en azından 1 . Gibi olmaz herhalde. O duyguyu bir kere de biz tadarız inş:cry:

Bizde tüp bebekle kucağımıza ilk bebeklerimizi alıp ikinci için tedaviye başlıcaz mı acaba :KK43:
olur inşallah canim güzel rabbim nelere kadir umudumuzu yitirmek yok cok zor süreçler hepimizin ortak sorunu nasipte olduktan sonra Allah im elimizi bos çevirmez marak etme ins senin ilk denemen mi canim?

Önce 1 tanesini alalım da, 2. Için çok fazla çaba göstermeyeceğimi düşünüyorum, yani en azından 1 . Gibi olmaz herhalde. O duyguyu bir kere de biz tadarız inş:cry:
ilkinin heyecani olmuyo kesinlikle ama benim 3. denemem negatif olunca cok uzuldum ister istemez istiosun canim kardeş olsun istiosun yavruna bu seferde

Bende öyle düşünüyorum canım ama annelik duygusu bambaşka tabi 1.olunca hemen 2.de isteyebilirim :KK45:

olur inşallah canim güzel rabbim nelere kadir umudumuzu yitirmek yok cok zor süreçler hepimizin ortak sorunu nasipte olduktan sonra Allah im elimizi bos çevirmez marak etme ins senin ilk denemen mi canim?
İnş canım benim 2tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan kasımda tüp bebek transferim oldu hamile kaldım ama gelişmedi yine bebeğim şubat adetinden sonra tekrar gidicem duruma göre başlıcaz sonra Allah nasip kısmet ederse senin ilk bebeğinde mi tüp bebek yöntemiyle olmuştu

Bende öyle düşünüyorum canım ama annelik duygusu bambaşka tabi 1.olunca hemen 2.de isteyebilirim :KK45:
2.de istenio canim doğal yolla olmadigindan olur mu olmaz mi hep bir ikilemde oluosun rabbim kucaklarimizi tekrar tekrar doldursun saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inssaaalllaaahhhh

İnş canım benim 2tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan kasımda tüp bebek transferim oldu hamile kaldım ama gelişmedi yine bebeğim şubat adetinden sonra tekrar gidicem duruma göre başlıcaz sonra Allah nasip kısmet ederse senin ilk bebeğinde mi tüp bebek yöntemiyle olmuştu
canim benim 2. denemem den bebeim oldu 3. denedim 16 aralikta test tarihine 4 gun kala adet oldum dun dr a gittik haftaya randevum var balim tekrar 4. yu denicez nasip olursa

canim benim 2. denemem den bebeim oldu 3. denedim 16 aralikta test tarihine 4 gun kala adet oldum dun dr a gittik haftaya randevum var balim tekrar 4. yu denicez nasip olursa
Son denemelerimiz olur inş canım zamanı gelmiş olurda rabbimde ol der de alırız kucağımıza bebeklerimizi bulup bulup kaybetmek hiç olmamasından daha zor geliyo bana :KK43: belkide hata konuşuyorum

Son denemelerimiz olur inş canım zamanı gelmiş olurda rabbimde ol der de alırız kucağımıza bebeklerimizi bulup bulup kaybetmek hiç olmamasından daha zor geliyo bana :KK43: belkide hata konuşuyorum
kolay deil canim rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin Allah sana daha hayirli ve saglikli evlat nasip edecektir canim oyle dusun bu sefer gonlunun muradına kavuşursun inşallah

kolay deil canim rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin Allah sana daha hayirli ve saglikli evlat nasip edecektir canim oyle dusun bu sefer gonlunun muradına kavuşursun inşallah
İnş canım benim gibi isteyen herkese içinde de bana nasip eder inş rabbim yapabileceğimiz herşeyi maddi manevi yaptık ama yok zamanı gelmeyince napsak boş donmuşumda yok herşey sil baştan

Back