- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 34
Rabbim sabirlarin en buyugunu versin cok uzuldum icim burkuldu okuyunca biz bulamiyoruz millet çöpe atiyor dogar dogmazevlendim bir süre korunduk hemde nasıl korunmak sanki hemen olacak ya sonra bıraktık korunmayı doğum tarihini bile hesapladım asla olmayacağını düşünmedik sonrasında düştük doktor yollarına 2yılda 20bin lira para harcadık 2 tüp denememiz başarılı nasıl mutluyuz umutluyuz anlatamam hamilelik süreci başladı böylece bir sürü ilaca ve hergün clexan iğneye devam olsun bebeğim iyi olsun yeter ki annesi katlanırdı herşeye çok şükür herşey yolundaydı 29kasımda dr kontrolüm vardı herşey yolunda ocak 2 gibi doğum planlanıyor bu bebek yeni yıl bebeği olacak diye konuşup ayrıldık doktorumuzdan ertesi sabah suyum geldi hiç paniklemedim 35. haftadaydık bişey olmazdı bundan sonra bebeğime doğru hastaneye koştuk ertesi güne kadar bekledim suyum iyice azalınca sezeryana karar verdik epidural istedim meleğimi hemen göreyim diye kuzum doğar doğmaz ağlamaya başladı hemen gösterdiler doktorum beklediğimden iyi solunum sorunu yaşamayacak önlem amaçlı 1 gece küvezde tutacaz sabah yanında dedi nasıl ettim sabahı bilmem saatleri saydım ha geldi ha gelecek diye saat 9 oldu hemşireler ellerinde iğne doktorum odaya girdiler o an anladım nasıl yandı yüreğim bebeği kaybettik dediler ben yavrumu beklerken acı haberi geldi o an dünya durdu hep yalvardım getirin bir bıçak yüreğimi yerinden sökün diye canım kızım benim uçtu gitti cennete annesi onu bir ker kucağına alabildi babasına o bile nasip olmadı oysa çok dua etmiştik onun için ömrü yokmuş rabim onu bizden çok sevmiş o şimdi cennette diye avunmaya çalışıyorum ama deli gibi özlüyorum kokusuna hasret kaldım canım yavrum inşallah ebedi alemde kavuşuruz dünyalar güzeli kızım
benim hikayem böyle kızlar kafayı toplayabilirsem eğer bana yine tüp bebek yolları görünecek