- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 34
Rabbim sabirlarin en buyugunu versin cok uzuldum icim burkuldu okuyunca biz bulamiyoruz millet çöpe atiyor dogar dogmazevlendim bir süre korunduk hemde nasıl korunmak sanki hemen olacak ya sonra bıraktık korunmayı doğum tarihini bile hesapladım asla olmayacağını düşünmedik sonrasında düştük doktor yollarına 2yılda 20bin lira para harcadık 2 tüp denememiz başarılı nasıl mutluyuz umutluyuz anlatamam hamilelik süreci başladı böylece bir sürü ilaca ve hergün clexan iğneye devam olsun bebeğim iyi olsun yeter ki annesi katlanırdı herşeye çok şükür herşey yolundaydı 29kasımda dr kontrolüm vardı herşey yolunda ocak 2 gibi doğum planlanıyor bu bebek yeni yıl bebeği olacak diye konuşup ayrıldık doktorumuzdan ertesi sabah suyum geldi hiç paniklemedim 35. haftadaydık bişey olmazdı bundan sonra bebeğime doğru hastaneye koştuk ertesi güne kadar bekledim suyum iyice azalınca sezeryana karar verdik epidural istedim meleğimi hemen göreyim diye kuzum doğar doğmaz ağlamaya başladı hemen gösterdiler doktorum beklediğimden iyi solunum sorunu yaşamayacak önlem amaçlı 1 gece küvezde tutacaz sabah yanında dedi nasıl ettim sabahı bilmem saatleri saydım ha geldi ha gelecek diye saat 9 oldu hemşireler ellerinde iğne doktorum odaya girdiler o an anladım nasıl yandı yüreğim bebeği kaybettik dediler ben yavrumu beklerken acı haberi geldi o an dünya durdu hep yalvardım getirin bir bıçak yüreğimi yerinden sökün diye canım kızım benim uçtu gitti cennete annesi onu bir ker kucağına alabildi babasına o bile nasip olmadı oysa çok dua etmiştik onun için ömrü yokmuş rabim onu bizden çok sevmiş o şimdi cennette diye avunmaya çalışıyorum ama deli gibi özlüyorum kokusuna hasret kaldım canım yavrum inşallah ebedi alemde kavuşuruz dünyalar güzeli kızım
benim hikayem böyle kızlar kafayı toplayabilirsem eğer bana yine tüp bebek yolları görünecek
canım biz bir negatif sonuçla bu kadar yıkılırken senin acının büyüklüğünü düşünemiyorum allahım sana sabırların en büyüğünü versin. bugünlerde eşine daha cok sarıl çünkü acı ikinizin acısı .evlendim bir süre korunduk hemde nasıl korunmak sanki hemen olacak ya sonra bıraktık korunmayı doğum tarihini bile hesapladım asla olmayacağını düşünmedik sonrasında düştük doktor yollarına 2yılda 20bin lira para harcadık 2 tüp denememiz başarılı nasıl mutluyuz umutluyuz anlatamam hamilelik süreci başladı böylece bir sürü ilaca ve hergün clexan iğneye devam olsun bebeğim iyi olsun yeter ki annesi katlanırdı herşeye çok şükür herşey yolundaydı 29kasımda dr kontrolüm vardı herşey yolunda ocak 2 gibi doğum planlanıyor bu bebek yeni yıl bebeği olacak diye konuşup ayrıldık doktorumuzdan ertesi sabah suyum geldi hiç paniklemedim 35. haftadaydık bişey olmazdı bundan sonra bebeğime doğru hastaneye koştuk ertesi güne kadar bekledim suyum iyice azalınca sezeryana karar verdik epidural istedim meleğimi hemen göreyim diye kuzum doğar doğmaz ağlamaya başladı hemen gösterdiler doktorum beklediğimden iyi solunum sorunu yaşamayacak önlem amaçlı 1 gece küvezde tutacaz sabah yanında dedi nasıl ettim sabahı bilmem saatleri saydım ha geldi ha gelecek diye saat 9 oldu hemşireler ellerinde iğne doktorum odaya girdiler o an anladım nasıl yandı yüreğim bebeği kaybettik dediler ben yavrumu beklerken acı haberi geldi o an dünya durdu hep yalvardım getirin bir bıçak yüreğimi yerinden sökün diye canım kızım benim uçtu gitti cennete annesi onu bir ker kucağına alabildi babasına o bile nasip olmadı oysa çok dua etmiştik onun için ömrü yokmuş rabim onu bizden çok sevmiş o şimdi cennette diye avunmaya çalışıyorum ama deli gibi özlüyorum kokusuna hasret kaldım canım yavrum inşallah ebedi alemde kavuşuruz dünyalar güzeli kızım
benim hikayem böyle kızlar kafayı toplayabilirsem eğer bana yine tüp bebek yolları görünecek
bende kımyasal gebelıkte cok uzulmustum.ama vazgecmek yola devamcanım biz bir negatif sonuçla bu kadar yıkılırken senin acının büyüklüğünü düşünemiyorum allahım sana sabırların en büyüğünü versin. bugünlerde eşine daha cok sarıl çünkü acı ikinizin acısı .
ne deniyorsun sen tatlım?tüp bebek öncesi neler yapıyorsunuz.ben bı cok sey denıyorum umarım hersey kötü olmaz.ama gecen sefer 5 yumusum oldu bu sefer fazla olursa dondurmak ıstıyorum
Ben ailemle de konuşmuyorum canım. Eşim ve ben sadeceben buarayı uzun zamadır takıp edıyorum.bunları annem dsısnda kımseyle konusamıyorum.burası paylasımlar ıcın gusel bır yer
Aslında çok yeniymişsiniz canım.. Biz 3, 5 senelik evliyiz. İkimiz de 27 yaşındayız.bız 8 aydır evlıyız.ama yas 36 .oyuzden kaybetcek zaman yok.sız pekı
yenıyızde yas 36 hız sayı ve morfolojı sorunu var.hemen tup dedılerAslında çok yeniymişsiniz canım.. Biz 3, 5 senelik evliyiz. İkimiz de 27 yaşındayız.
28 ekımde hıstroskopı yapıldı.aslında bu ay tupe gıtcektık ama ben hazır hıssetmedım kendımı.ılk tupu cok acele yapmıstık sonrası husran.bu arada bıraz bıtkısel seyler deneyelım dedım esımde proxeed plus evıcap kullanıyo.elımızden gelenı yapalım.sonrası taktır.ıns anne olmayan herkes bebıslerıne kavusuryenıyızde yas 36 hız sayı ve morfolojı sorunu var.hemen tup dedıler
bızde boyle sonuclar yoktu sızın teseden oldugu ıcın sanırım oyle yazıyo.sayıyı artırmak ıcın proxeed plus ve evcap cok ıyı bızım 15 gunde 13mılyondan 28 mılyona cıktı.sperm bulunduysa artırmak ıcın ıceblırsız bırde arı sutu polenMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Transfer sırasında bir kağıt veriyorlar ya orda spermin nerden elde edildiği ve hareketliliği yazıyor. Bizimkinde +2 yazıyordu. Tese sonucu sperm elde edildi.
+2 yerinde hareket demekmiş. Birde +4 var. Oda ileri hareket demekmiş. Acaba bizim hep yerinde harekette sperm mi vardı yada doktorlar çok uğraşmadımı daha iyisini bulmak için. 2 negatifim var. Bu yüzden mi başarısız oldu acaba. Varmı benim gibi böyle ince ayrıntı herşeye takılmış arkadaş
Yazdıkların konusunda malesef bi bilgim yok tatlım ama bende ayrıntılar içinde çok boğuluyorum herşeyde bi soru işareti var kafamda yakında kafayı yemezsem iyidirMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Transfer sırasında bir kağıt veriyorlar ya orda spermin nerden elde edildiği ve hareketliliği yazıyor. Bizimkinde +2 yazıyordu. Tese sonucu sperm elde edildi.
+2 yerinde hareket demekmiş. Birde +4 var. Oda ileri hareket demekmiş. Acaba bizim hep yerinde harekette sperm mi vardı yada doktorlar çok uğraşmadımı daha iyisini bulmak için. 2 negatifim var. Bu yüzden mi başarısız oldu acaba. Varmı benim gibi böyle ince ayrıntı herşeye takılmış arkadaş
Biz bu sorunu öğrendikten sonra Allah yardım etti bir şekilde testler falan derken eşim tese oldu. Çok şükür bulundu sperm ve dondurulmuş spermlerimiz var. Şimdi onlarla deneyeceğiz. Bir daha tese olması gerekirse ki inşallah olmaz bunları deneyebilirim arı sütü polen.bızde boyle sonuclar yoktu sızın teseden oldugu ıcın sanırım oyle yazıyo.sayıyı artırmak ıcın proxeed plus ve evcap cok ıyı bızım 15 gunde 13mılyondan 28 mılyona cıktı.sperm bulunduysa artırmak ıcın ıceblırsız bırde arı sutu polen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?