2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Canım seni de listeye ekledim Hoşgeldin Aramıza. Topiğimiz sana da bize de uğurlu gelir inş

merhabalar siteyi sürekli takip ediyordum artık takipçi kalmayayım ben de katılayım istedim .2014 temmuz ayında konya novafertil de bir basarısız tüp bebek tedavisi denedim.subat ayında tekrar denemeyi düsünüyorum.Biz de ki sorun ileri hızlı sperm sayımız az tamamen olmaz denmiyor fakat 3 yıldır korunmama ragmen hamile bile kalamadım.28 yasında olmamdan dolayı biraz acele etmeliyim diye düsünüyorum hatta gec bile kaldim

Beni de ekleyin lutfen dondurulmus transferi olacak kismetse adeti bekliyoruz tahmini ocak ayinin ilk haftasi transfer olacak gibi ilk defa olacak heyecandan olecem

GÜNAYDIN Hoşgeldin. Canım sen de Konya ve sen de novafertil ha..... Allah'ım ikimizin de yüzünü güldürür inş. Seni de en kısa zamanda ekleyeceğim. Konya merkezde misin sen de?

Beni de ekleyin lutfen dondurulmus transferi olacak kismetse adeti bekliyoruz tahmini ocak ayinin ilk haftasi transfer olacak gibi ilk defa olacak heyecandan olecem
Canım 1. Sayfadaki sıraya göre bilgilerini tam yazarsan seni de listeye ekleyebilirim.

listeye eklediniz için tsk ederim suan tarlusal adlı adet söktürücü hapı içiyorum adetin 3. günü gidicegim ve tedavi baslıycak cok heycanlıyım bu arada kilo vermeye çalışıyorum glucophage 850mg sabah aksam bundan kullanıyorum daha öncesinde vermıstı fakat ben içmedim kilo verenleri duydukça umutlandım içmeye başladım 4.gün bugun içip bol bol kosu bandında koşuyorum diyet listeme uymaya calsııyorum ins kilolar gider

kafama takılan bir soru var aslında tüp bebekte sağlıklı gelişen birden fazla embiriyo olunca dondurma işlemi yapılıyor bu dondurma işlemi ücretlimi diyelimki ben tüp bebek denedim tutmadı ilk deneme 2. deneme için dondurulmuşlardan kullanıyorlar bunun ıcın ücret alınıyormu nekadar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Umarım ilk tedavinde güzel sonuca ulaşırsında tatlım donmuşlara gerek kalmaz benim gittiğim merkezde dondurma ilk yıl ücretsiz sonra ki yıllar bakım parası alınacağını söylemişlerdi ama malesef benim donmuşum bile yok

Belki merkezden merkeze değişiyordur. Ben dondurma işlemi için 1000 lira ödedim. Sonra tekrar dondurulmuşları transfer etmek içinde 750 lira verdim.

evlendim bir süre korunduk hemde nasıl korunmak sanki hemen olacak ya sonra bıraktık korunmayı doğum tarihini bile hesapladım asla olmayacağını düşünmedik sonrasında düştük doktor yollarına 2yılda 20bin lira para harcadık 2 tüp denememiz başarılı nasıl mutluyuz umutluyuz anlatamam hamilelik süreci başladı böylece bir sürü ilaca ve hergün clexan iğneye devam olsun bebeğim iyi olsun yeter ki annesi katlanırdı herşeye çok şükür herşey yolundaydı 29kasımda dr kontrolüm vardı herşey yolunda ocak 2 gibi doğum planlanıyor bu bebek yeni yıl bebeği olacak diye konuşup ayrıldık doktorumuzdan ertesi sabah suyum geldi hiç paniklemedim 35. haftadaydık bişey olmazdı bundan sonra bebeğime doğru hastaneye koştuk ertesi güne kadar bekledim suyum iyice azalınca sezeryana karar verdik epidural istedim meleğimi hemen göreyim diye kuzum doğar doğmaz ağlamaya başladı hemen gösterdiler doktorum beklediğimden iyi solunum sorunu yaşamayacak önlem amaçlı 1 gece küvezde tutacaz sabah yanında dedi nasıl ettim sabahı bilmem saatleri saydım ha geldi ha gelecek diye saat 9 oldu hemşireler ellerinde iğne doktorum odaya girdiler o an anladım nasıl yandı yüreğim bebeği kaybettik dediler ben yavrumu beklerken acı haberi geldi o an dünya durdu hep yalvardım getirin bir bıçak yüreğimi yerinden sökün diye canım kızım benim uçtu gitti cennete annesi onu bir ker kucağına alabildi babasına o bile nasip olmadı oysa çok dua etmiştik onun için ömrü yokmuş rabim onu bizden çok sevmiş o şimdi cennette diye avunmaya çalışıyorum ama deli gibi özlüyorum kokusuna hasret kaldım canım yavrum inşallah ebedi alemde kavuşuruz dünyalar güzeli kızım
benim hikayem böyle kızlar kafayı toplayabilirsem eğer bana yine tüp bebek yolları görünecek

merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu ve sonu bol bebişli olsun.
Tarlusal kullanıyorum demişsin o konuda benim kafam baya karışık. bende pko olduğu için tüp bebek yapacağımız ay bir şekilde adet söktürücü bir şeyler kullanmam lazım aksi halde belkide aylarca bekleyeceğim. bu konuyu doktoruma sorduğumda tüp bebek yapacağınız ay doğum kontrol hapı kullan dedi. doğum kontrol hapı içtiğim ay ben nasıl tüp bebek yapacağım etkilemez mi diye kafamda deli sorular...
o yüzden doğum kontrol hapı mı, tarlusal mı yoksa soğan kürünü mü denesem diye düşünüp duruyorum hangisi en mantıklı olan acaba bilmiyorum.

offf canım acın daha çok yeni rabbim sabırlar versin. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşursun.

Evet canım dondurma işlemi ücretli. Onun için 1 yıllık Ücret alıyorlar genelde. 1 yıl dolunca seni arıyorlar devam edelim mi diye?, sen de istemezsen onu imha ediyorlar. Dondurulmuş tedavi yaptırırsan elbette o da ücretli, fakat tüp bebeğe göre daha az.

Canım hikayen çok Acıklı Allah'ım bundan sonra hem sağlıklı gebelik hem de sağlıklı bir doğum nasip eder inş....

Rica ederim canım, ben de pco luyum ve adetlerimin arası maalesef çok uzun hatta Bayağı uzun, şu anda neredeyse 3 aydır görmüyorum gene;( herhalde ben de Ocak Ayında tarlusal içip, öyle başlarım gibi tedaviye.. Sen kaç kilosun? Bende de kilo fazlalığı var;(

benim kilom 82 canim ya bi ara zayifladim 2.5 kilo verdim ama geri biraktim diyeti korkuyorum bu.kiloyla hamile.kalmaya acikcasi tehlikesi varmidir

Merhabalar guzel dileklerin icin cok tsk ederim bence bukadar takms kafana bi tarlusal al kullanmaya basla basit bi adet sökücü 4 5tl bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…