- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yolun açık olsun bizde ocak ayında çapatıp fakültesine gidicez bizdede sorun yok eşimin değerleride normale yakın doktorlar hep olur dediler 3 senedir bekliyoruz olmadı malesef ocak yada şubatta aşı yada tüpe geçeriz belkideBu arada benimde yaşım 27. Sorun erkek infertilitesi. Eşimin sperm sayısı 200 bin çıktı direkt tüp bebeğe yönlendirdi kadın doğum doktorum bizi. Bu arada ben kan-idrar ve hormon testlerimi yaptırdım. Geçtiğimiz perşembede histereskopi yapıldı. Bütün sonuçlarım temiz ve olması gerektiği değerde kısacası bende bir problem yok. Hastanemiz Özel İzmir Tınaztepe Hastanesi. İlk tüp bebek denememiz olacak Ocak'ta inşallah ilk denemede tutar.
İnşallah canım yolun açık olsun bizde ocak ayında çapatıp fakültesine gidicez bizdede sorun yok eşimin değerleride normale yakın doktorlar hep olur dediler 3 senedir bekliyoruz olmadı malesef ocak yada şubatta aşı yada tüpe geçeriz belkide
Kanaryam seni de listeye ekleyelim?İnşallah canım yolun açık olsun bizde ocak ayında çapatıp fakültesine gidicez bizdede sorun yok eşimin değerleride normale yakın doktorlar hep olur dediler 3 senedir bekliyoruz olmadı malesef ocak yada şubatta aşı yada tüpe geçeriz belkide
Maaşallah bugün burası ne kadar hareketlenmiş bu arada listeye eklemeleri Yaptım.
İnşallah canım yolun açık olsun bizde ocak ayında çapatıp fakültesine gidicez bizdede sorun yok eşimin değerleride normale yakın doktorlar hep olur dediler 3 senedir bekliyoruz olmadı malesef ocak yada şubatta aşı yada tüpe geçeriz belkide
Maaşallah bugün burası ne kadar hareketlenmiş bu arada listeye eklemeleri Yaptım.
ekle canım bilgi istiyosan eğer şubatta 30 olcam eşimde 32 olcak 3 yıllık evliyiz eşim ameliyat oldu 6 ay önce varikosrlden ikinci testini ocakta vercek ona göre karar verilcekKanaryam seni de listeye ekleyelim?
amin cnm inşAllah hepimize hayırlı olsunİnşallah hepimiz hayırlısıyla özlemini çektiğimiz bebişlerimize kavuşuruz canım. Tedaviniz hayırlı olsun.
İlaç fiyatları nasıl bilemiyorum ama öyle fiyatlar varki 4500 az. Yanlarında ama sanırım 7 bini bulurya nekadar pahalı ilaçlarla beraber 6-7 yi bulur dimi
Canım hastane fiyatı ne kadar?Bu arada yazmayı unuttum merkezim kadıköy şifa hastanesi drum furkan kayabaşoğlu canım doktorum
Canım listeye ekledim ama merkez adın olmadığından ?? YaptımAmin cnm
ekle canım bilgi istiyosan eğer şubatta 30 olcam eşimde 32 olcak 3 yıllık evliyiz eşim ameliyat oldu 6 ay önce varikosrlden ikinci testini ocakta vercek ona göre karar verilcek