• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

hoş geldin aramıza cleopatra2222@ hayırlısı olsun inşallah ilk denemende tutar canım.bende rejimdeyim şekerden uzak dur kendiliğinden gidiyor.güzel bir kızın var ALLAH bağışlasın ,kardeş önemli tabi yani hayatta destek sadece ailenden gelir,bu yolda yolun açık olsun kardeşim

Bu arada benimde yaşım 27. Sorun erkek infertilitesi. Eşimin sperm sayısı 200 bin çıktı direkt tüp bebeğe yönlendirdi kadın doğum doktorum bizi. Bu arada ben kan-idrar ve hormon testlerimi yaptırdım. Geçtiğimiz perşembede histereskopi yapıldı. Bütün sonuçlarım temiz ve olması gerektiği değerde kısacası bende bir problem yok. Hastanemiz Özel İzmir Tınaztepe Hastanesi. İlk tüp bebek denememiz olacak Ocak'ta inşallah ilk denemede tutar.

Bu arada benimde yaşım 27. Sorun erkek infertilitesi. Eşimin sperm sayısı 200 bin çıktı direkt tüp bebeğe yönlendirdi kadın doğum doktorum bizi. Bu arada ben kan-idrar ve hormon testlerimi yaptırdım. Geçtiğimiz perşembede histereskopi yapıldı. Bütün sonuçlarım temiz ve olması gerektiği değerde kısacası bende bir problem yok. Hastanemiz Özel İzmir Tınaztepe Hastanesi. İlk tüp bebek denememiz olacak Ocak'ta inşallah ilk denemede tutar.
İnşallah canım yolun açık olsun bizde ocak ayında çapatıp fakültesine gidicez bizdede sorun yok eşimin değerleride normale yakın doktorlar hep olur dediler 3 senedir bekliyoruz olmadı malesef ocak yada şubatta aşı yada tüpe geçeriz belkide

İnşallah canım yolun açık olsun bizde ocak ayında çapatıp fakültesine gidicez bizdede sorun yok eşimin değerleride normale yakın doktorlar hep olur dediler 3 senedir bekliyoruz olmadı malesef ocak yada şubatta aşı yada tüpe geçeriz belkide
Kanaryam seni de listeye ekleyelim?

Maaşallah bugün burası ne kadar hareketlenmiş;) bu arada listeye eklemeleri Yaptım.

İnşallah hepimiz hayırlısıyla özlemini çektiğimiz bebişlerimize kavuşuruz canım. Tedaviniz hayırlı olsun.

bende listeye girebilrmiyim :):)
NİCK..............YAŞ.................MERKEZ......................SORUN............ DENEME SAYISI...... veee SONUÇ
tosun788 31 uludağ üniversitesi düşük yumurta rezervi 1 ???

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim sorunumda polikistik over 5 kere asilama yaptırdım olmadi gectimiz ayin 28 inde tup bebek yaptırdım ama oda olmadi subat ta bi daha yaptircam umarım bu sefer pozitif sonucu alırım

kızlar aradım hastaneyi sordum cyclo ilacı yazdı başka bi doktor dedim kullanıyımmı aşılamam yapılcak süreci etkilermi diye sordum.adet olman için vermiş demekki kullanmanda bi sakınca olmaz dedi.ben başlıyorum bu ilaca o halde dimi

Merhaba arkadaşlar benide listeye ekler misiniz? 30 yaşındayım sorunumuz eşim azosperm ve bende pko.
Çok şükür eşim ameliyat oldu başarılı geçti şimdi sıra artık tüp bebekte.
ilk denememiz olacak. Doktor olarak şimdilik Süleyman Tosun'u seçtik tabi bir değişiklik olmazsa.Kendisi bir merkeze bağlı değil Bahçeci fulyadan ayrılmış özel çalışıyor o yüzden merkez ismi veremiyorum.
Ocak sonu başlamayı düşünüyoruz.
Hepimize bol şans, inşallah hep birlikte güzel haberler alırız.:KK68::KK68:

Amin cnm
ekle canım bilgi istiyosan eğer şubatta 30 olcam eşimde 32 olcak 3 yıllık evliyiz eşim ameliyat oldu 6 ay önce varikosrlden ikinci testini ocakta vercek ona göre karar verilcek
Canım listeye ekledim ama merkez adın olmadığından ?? Yaptım;)

Back