- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatı nedir ortalama emseydeMerhaba hanımlar istanbuldayim
35 yaşındayım ocak sonu gibi emsey hospitalde tüp bebek yaptırılan inşallah...ilk denemem olacak....1 ay önce rahimde yapisiklik varmış histereskopi oldum insallah allah emkelerimizi boşa cikartmasin
Canım Hoşgeldin, ekledim seni deİlkgozagrim06 yasim 25 .özel ankara tüp bebek merkezi.3 deneme olacak ocakta.sebebsiz infertilite.eklerseniz sevinirim
Daha tedaviler başlamadığı için sessiz galiba buraları
Ben de öyle düşünüyorum az kaldı ocağa o zaman kaynar ortalık:)Daha tedaviler başlamadığı için sessiz galiba buraları
4500 ilaç hariç fiyatıfiyatı nedir ortalama emseyde
Canım 1. Sayfadaki listedeki sıraya göre bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeyimherkese merhaba,ben de siteye yeni üye oldum..benim de 2 tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı,2015 te Allah nasip ederse 3.denemeyi düşünüyoruz..şimdi Prof.Kaan Aydos'un peşine düştüm:)) randevu almaya çalışacağım,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Değişicek canım bildiğim kadarıyla fiyatlar 1000 tl falan farkeder heralde maddi manevi herşey sil baştan Allahım güç kuvvet versin bizlereYa fiatlarda artar demi 2015 te şunu bir normallestiremediler, az mktarla her zaman denensede yas gidiyor diye düşünmesek .her ayda olmasam diye umut ediyorum yine geldi gelmiyesice.9 ay gelme bebis getir demi.rabbim bilir hayirlisi inşallah. Hepiniz opuldunuz canim
Bende her sene alıyodum bu sene almıcam şansım yok bende 5900 ödedim sırf merkeze 2.de aynı yerde yaptırcam çokta bi indirim yok bide zam gelicek aynı hesabı bulucak4300du ekimde 2015 de ne olur evet bin tlye kadar artar arti ilaç fiati.zaten bugun yarin derken zaman geciyor, rabbim hayirli zamanlarda nasip etsin, bizim gibi olanlara bol bol para nasip etsin.bilet mi alsak yılbaşında vursa ne güzel olurdu.tabi ben alana kadar yeni yil geliyor hic aram yokta.ama yüklü bir para lazim kesemize bereket lazim işin özü.
ya nekadar pahalı ilaçlarla beraber 6-7 yi bulur dimi4500 ilaç hariç fiyatı
hayırlı olsun tedavin bebişini inşallah kucağına almak nasip olurBu arada yazmayı unuttum merkezim kadıköy şifa hastanesi drum furkan kayabaşoğlu canım doktorum
rabbim hayırlı yer nasip etsin memorialda deniyeceğim bende 3 tüpü aynı yerde yaptırma gafletinde bulndum .hayırlısı sanada banada canım rabbim ol desin olsun bebişimiz bitsin imtihanımız inşallahBende her sene alıyodum bu sene almıcam şansım yok bende 5900 ödedim sırf merkeze 2.de aynı yerde yaptırcam çokta bi indirim yok bide zam gelicek aynı hesabı bulucak