canım 2 senelık evlıyız ben 27 esım 28 yasında dogal yoldan hamıle kalmıstım kurtajdan sonra hamıle kalamadım 1 bucuk yıl oldu tub bebek ılk denemem ınsallah saglıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza basın sagolsun uzulmemeye calıs olurmu meleklerımız bızı cennette beklıyolar..... genetık testlerını yaptırdınmı canım senın kacıncı denemen yasın kac canım b[/QUOTE]Aramıza Hoşgeldin tatlım. Bende de pco var maalesef;( evlilik kaç yıl? Kaçıncı deneme olacak inş? Ben de temmuzda kürtaj oldum 2,5 aylık bebeğimin kalbi durdu
Evet canım kürtajdan sonra eşime de bana da bebeğe de genetik testler yapıldı. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ben de kan pıhtılaşması var zaten önceden de biliyorduk, gebelik Öncesinde de iğne kullanıyordum. Benim bu 3 . Deneme olacak inş. Eşim de ben de 27 yaşındayız.[/QUOTE]canım 2 senelık evlıyız ben 27 esım 28 yasında dogal yoldan hamıle kalmıstım kurtajdan sonra hamıle kalamadım 1 bucuk yıl oldu tub bebek ılk denemem ınsallah saglıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza basın sagolsun uzulmemeye calıs olurmu meleklerımız bızı cennette beklıyolar..... genetık testlerını yaptırdınmı canım senın kacıncı denemen yasın kac canım b
Tabi ki orası öyle önce Allah biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim ol derse olur hayırlısı olsun hepimizi içinRabbim kolaylik versin canim sebeplere takilma Mevlam ol derse olur insallah
Evet canim yaptirdik genetik pirtilasma ve parca aldilar sonuclar temiz sebbesiz benimki guvatr bagliyorum tedavi goruyorum sana gecmis olsun rabbim ol desin ve olsun insallahcanım genetık testlerını yaptırdınmı bebek kayıpların ıcın ınsallah busefer sagşıcakla alırsın melegını kucgaına mınn
Amina inşallah cümlemizinHerkesin tedavisi yakın zamanda başlayacak galiba. Allah yardımcınız olsun. İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Benimki yaza kaldı temmuz gibi falan öncelikle sizlerden duyarım inşallah hamile haberlerini
Herkesin tedavisi yakın zamanda başlayacak galiba. Allah yardımcınız olsun. İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Benimki yaza kaldı temmuz gibi falan öncelikle sizlerden duyarım inşallah hamile haberlerini
merhaba arkadaşlar bende ocak ayında tedaviye başlayacağım
3 deneme için yola çıkıyorum .
ALLAH başlamış olana başlayacak olana yardım etsin kardeşlerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?