• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Aramıza Hoşgeldin tatlım. Bende de pco var maalesef;( evlilik kaç yıl? Kaçıncı deneme olacak inş? Ben de temmuzda kürtaj oldum 2,5 aylık bebeğimin kalbi durdu:KK43:[/QUOTE]
canım 2 senelık evlıyız ben 27 esım 28 yasında dogal yoldan hamıle kalmıstım kurtajdan sonra hamıle kalamadım 1 bucuk yıl oldu tub bebek ılk denemem ınsallah saglıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza basın sagolsun uzulmemeye calıs olurmu meleklerımız bızı cennette beklıyolar..... genetık testlerını yaptırdınmı canım senın kacıncı denemen yasın kac canım b[/QUOTE]
Evet canım kürtajdan sonra eşime de bana da bebeğe de genetik testler yapıldı. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ben de kan pıhtılaşması var zaten önceden de biliyorduk, gebelik Öncesinde de iğne kullanıyordum. Benim bu 3 . Deneme olacak inş. Eşim de ben de 27 yaşındayız.

Aramıza Hoşgeldin tatlım. Bende de pco var maalesef;( evlilik kaç yıl? Kaçıncı deneme olacak inş? Ben de temmuzda kürtaj oldum 2,5 aylık bebeğimin kalbi durdu:KK43:
canım 2 senelık evlıyız ben 27 esım 28 yasında dogal yoldan hamıle kalmıstım kurtajdan sonra hamıle kalamadım 1 bucuk yıl oldu tub bebek ılk denemem ınsallah saglıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza basın sagolsun uzulmemeye calıs olurmu meleklerımız bızı cennette beklıyolar..... genetık testlerını yaptırdınmı canım senın kacıncı denemen yasın kac canım b[/QUOTE]
Evet canım kürtajdan sonra eşime de bana da bebeğe de genetik testler yapıldı. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ben de kan pıhtılaşması var zaten önceden de biliyorduk, gebelik Öncesinde de iğne kullanıyordum. Benim bu 3 . Deneme olacak inş. Eşim de ben de 27 yaşındayız.[/QUOTE]
ınsllah bu sefer saglıcakla al bebegını kucagına zor seyler yassıyoruz allah yardım etsın hepımıze bu yolda.. bende yenı yapatırdım genetık testlerımı 1 aya cıkıcak ınsallah bakalım bı sorun varmı yokmu hayırlısı olsun

canım 2 senelık evlıyız ben 27 esım 28 yasında dogal yoldan hamıle kalmıstım kurtajdan sonra hamıle kalamadım 1 bucuk yıl oldu tub bebek ılk denemem ınsallah saglıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza basın sagolsun uzulmemeye calıs olurmu meleklerımız bızı cennette beklıyolar..... genetık testlerını yaptırdınmı canım senın kacıncı denemen yasın kac canım b
Evet canım kürtajdan sonra eşime de bana da bebeğe de genetik testler yapıldı. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ben de kan pıhtılaşması var zaten önceden de biliyorduk, gebelik Öncesinde de iğne kullanıyordum. Benim bu 3 . Deneme olacak inş. Eşim de ben de 27 yaşındayız.[/QUOTE]
ınsllah bu sefer saglıcakla al bebegını kucagına zor seyler yassıyoruz allah yardım etsın hepımıze bu yolda.. bende yenı yapatırdım genetık testlerımı 1 aya cıkıcak ınsallah bakalım bı sorun varmı yokmu hayırlısı olsun[/QUOTE]
Inş kötü bir şey çıkmaz sonuçlarımızda canım.

arkadaslarim merhaba. Araligin sonu, Ocagin basi gibi benin de 3. tedavim baslayacak. Allahin izniyle.Rbbim herkesin yardimcisi olsun ve burden guzel haberler alalim insaallah.

bizimde 2015 mart ayında başlanıcak ilk denemeye dua edelim kızlar birbirimize başka yapılabilecek birşey yok rabbim nasip etsin inşallah

canım genetık testlerını yaptırdınmı bebek kayıpların ıcın ınsallah busefer sagşıcakla alırsın melegını kucgaına mınn
Evet canim yaptirdik genetik pirtilasma ve parca aldilar sonuclar temiz sebbesiz benimki guvatr bagliyorum tedavi goruyorum sana gecmis olsun rabbim ol desin ve olsun insallah

Darısı başımıza Kardeşim ben zübeyde hanımı çok beğenmedim ankara ünv. kaan aydos hocama gittim 6 ay sonra da tüp bebek bakalım ne olacak :)

Herkesin tedavisi yakın zamanda başlayacak galiba. Allah yardımcınız olsun. İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Benimki yaza kaldı temmuz gibi falan öncelikle sizlerden duyarım inşallah hamile haberlerini

Herkesin tedavisi yakın zamanda başlayacak galiba. Allah yardımcınız olsun. İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Benimki yaza kaldı temmuz gibi falan öncelikle sizlerden duyarım inşallah hamile haberlerini
Amina inşallah cümlemizin

Arkadaşlar listenin başına basit bir tablo Yaptım. Nick, YAŞ, merkez, sorun, deneme sayısı ve sonuç şeklinde sizde bana yazarsanız listeye eklerim ;)

Aminnn ,insallah 2015 anneleri oluruz hep beraber :)

Back