• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

canım ben de tam emin değilim ama herhalde daha çok olsa embriyo pgt için daha iyi olur gibi. sonuçta pahalı bir işlem.
İnşallah o 2 embriyom sağlıklıdır gerçi bizim test sonuçlarını göre embriyo lara bu testi uygulamaya gerek yok demişti doktorum ama ben düşük olunca korktum. Genetik sorun olunca ya erken düşük oluyor ya ölü doğum ya da özürlü bebek bu beni çok endişelendiriyor

Canım bildiğim kadarıyla ohss hastaneye yatmakla geçiyor. Geçmiş olsun
Ya aslinda doktorum ohss degilsin,ama transferi yaparsam ve gebelik olusursa bbeta hcg hormonu bu durumu tetikleyip seni hastanelik eder dedi,o yüzden transferim ertelendi ,vücudumu dinlendirmrk adina,ama donmusta tutma şansı nedir o konuda celiskideyim :(

Arkadaşlar önümüzdeki ay histereskopi olucam yaptıran varmi aranizda

Arkadaşlar önümüzdeki ay histereskopi olucam yaptıran varmi aranizda
hayır canım yok ama ben de merak ediyorum. nasıl olur? ücreti ne kadardır diye? sana ne için önerildi histereskop?

hayır canım yok ama ben de merak ediyorum. nasıl olur? ücreti ne kadardır diye? sana ne için önerildi histereskop?
Canim 3 basarisiz deneme, kromozom analizinde esimde de bende de problem yok , pihtilasma problemi var doktorum rahim duvarina da bakalim dedi bi de bu islem esnasinda rahim duvarina cizik atiyolarmis rahim dokusunun kanlanmasi icin embriyolarin tutunmasini kolaylastiriyomus bakalim tedaviden iki ay once yapalim daha faydali olur dedi doktorum

Canim 3 basarisiz deneme, kromozom analizinde esimde de bende de problem yok , pihtilasma problemi var doktorum rahim duvarina da bakalim dedi bi de bu islem esnasinda rahim duvarina cizik atiyolarmis rahim dokusunun kanlanmasi icin embriyolarin tutunmasini kolaylastiriyomus bakalim tedaviden iki ay once yapalim daha faydali olur dedi doktorum
Maalesef pıhtılaşma bende de var canım. Benim 1 başarısız bir de başarılı bir denemem oldu ama doktor bunu önermedi şimdilik. Sen özelde mi yaptıracaksın? Fiyat verdiler mi size?

Maalesef pıhtılaşma bende de var canım. Benim 1 başarısız bir de başarılı bir denemem oldu ama doktor bunu önermedi şimdilik. Sen özelde mi yaptıracaksın? Fiyat verdiler mi size?
Evet 1750 tl fiyat verdiler:KK57:

selammm gene ben geldim :) ocakta basliyoruz insallah tup bebegeeee :) hadi baalimmm :))

Canım hadi hayırlısı galiba bende o ak gibi olacak ya da Şubat bi aksilik çıkmazsa hayırlı mutlu sonuçlar alırız inşallah
nerede tedavi olacaksın
canimcim ocakta sisli memorialde başlayacağız insallah.rizeden gidicem tedaviye. insallah ilk denemede tutar. bizde varikosel sıkıntısı vardi .ameliyatin ustunden 1sene gecti nerdeyse.hala olmayinvmca 3 basarisiz asilama da olunca tup bebise yoneldik.sende durar nedir canim?

Back