Hadi inşallah Rabbim gönlümüze göre verir .. Bende bu ay amaliyat olucam galiba 1 ay sonra başlarız nasipse inşallahcanimcim ocakta sisli memorialde başlayacağız insallah.rizeden gidicem tedaviye. insallah ilk denemede tutar. bizde varikosel sıkıntısı vardi .ameliyatin ustunden 1sene gecti nerdeyse.hala olmayinvmca 3 basarisiz asilama da olunca tup bebise yoneldik.sende durar nedir canim?
Benim tüplerde tıkanıklık ve hidrosalpinks laparoskopi olucam duruma göre bağlanaca k ya da Alınacak bide fsh 16 yüksek yaniHadi inşallah Rabbim gönlümüze göre verir .. Bende bu ay amaliyat olucam galiba 1 ay sonra başlarız nasipse inşallah
aaa ne ameliyati canimcim. inşallah sorun sıkıntı kalmaz da bebisini alirsin kucaginaHadi inşallah Rabbim gönlümüze göre verir .. Bende bu ay amaliyat olucam galiba 1 ay sonra başlarız nasipse inşallah
Hoşgeldin canım topiğimizeCanım hadi hayırlısı galiba bende o ak gibi olacak ya da Şubat bi aksilik çıkmazsa hayırlı mutlu sonuçlar alırız inşallah
nerede tedavi olacaksın
Hoşbulduk İstanbul dayım 36 yaşındayım tüplerde tıkanıklık ve sıvı birikmesi var bu laparoskopi olucam sonra. Tüp bebek denemesiHoşgeldin canım topiğimizenerdensin? YAŞ kaç? Sorun ne? Kendini tanıtır mısın?
Âmin canım Sağol cümlemiz inşallah tüplerde tıkanıklık ve sıvı birikmesi var laparoskopi olucam ya Alınacak ya da bağlanacak...aaa ne ameliyati canimcim. inşallah sorun sıkıntı kalmaz da bebisini alirsin kucagina
Yok canim laboratuar teknikeriyim sagolHımm kolaylık versin inş Allah. Hemşire misin?
Rabbim kolaylik versin canim sebeplere takilma Mevlam ol derse olur insallahBenim tüplerde tıkanıklık ve hidrosalpinks laparoskopi olucam duruma göre bağlanaca k ya da Alınacak bide fsh 16 yüksek yani
canım genetık testlerını yaptırdınmı bebek kayıpların ıcın ınsallah busefer sagşıcakla alırsın melegını kucgaına mınnİnşallah canim 2015 annesi olabiliriz.bende 2 kez kalbi durdu yavrumun biride tam tutunamadi.3 tüp bebek yaptim 2sinde gebelik oldu birinde olmadi, 10 senemde kendiliginden oldu ama rabbim 8 haftalikken aldi.kalbi durdu, cok zor bir süreç olacak bizim icin stese bagliyorum, 4cuyu deneyecegim ama tarih belli degil kismet.hepimizin rabbim yuzunu güldürecek inşallah
Aramıza Hoşgeldin tatlım. Bende de pco var maalesef;( evlilik kaç yıl? Kaçıncı deneme olacak inş? Ben de temmuzda kürtaj oldum 2,5 aylık bebeğimin kalbi durdumerhaba kızlar bende ocak 2015 baslıycam tedavıme bızde sorun esımde morfolojı bende polıkıstlık over bu ay genetıklerımızı yaptırıyoruz... 1bucuk sene once kurtaj oldum bebegımın 2 aylıkken kalbı durdu bzde butun testlerımız hazır baslayalım dedık devllet yaptıryorum genetık testlerı.. ocakta kısmet olursa umutta baslıycaz tedavıye ınsallah alırız hepımız bebıslerımızı aminn ecmainn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?