• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

arkadaşşar pendik marmara araştırm hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış...dışarıya rapor veriyormu acaba bilginiz varmı yada orda tedavi gören.kimse yokmuuuu

Arkadaşlar 2 tüp bebek denememiz var.raporsuz olarak denedik. Şimdi ise rapor almayı düşünüyoruz. Sizce bu öncekiler sayılır mı tüp bebekte. İki defaya mahsus karşıyormuş sigorta galiba. Bilgisi olan var mı bu konuda.

Arkadaşlar 2 tüp bebek denememiz var.raporsuz olarak denedik. Şimdi ise rapor almayı düşünüyoruz. Sizce bu öncekiler sayılır mı tüp bebekte. İki defaya mahsus karşıyormuş sigorta galiba. Bilgisi olan var mı bu konuda.
Canım özelde yaptırdıysan onlar sayılmıyor devlet için. Özelde Sınırsız istediğin kadar yaptırabilrsin ama inş gerek kalmaz;)

Canım özelde yaptırdıysan onlar sayılmıyor devlet için. Özelde Sınırsız istediğin kadar yaptırabilrsin ama inş gerek kalmaz:KK66:
Teşekkür ederim. 3.deneme için rapor alalım diyoruz. Malum çok masraflı oluyor. Ama yine özele gideriz. Aldığımız rapor özel merkezde işimize yarar değil mi.

Teşekkür ederim. 3.deneme için rapor alalım diyoruz. Malum çok masraflı oluyor. Ama yine özele gideriz. Aldığımız rapor özel merkezde işimize yarar değil mi.
Evet canım bazı merkezlerde raporu da kullanabiliyorsunuz, ama ne kadar bir indirim oluyor bilemiyorum? Hakkında Hayırlısı inş

Evet canım bazı merkezlerde raporu da kullanabiliyorsunuz, ama ne kadar bir indirim oluyor bilemiyorum? Hakkında Hayırlısı inş
Bir şey daha sormak istiyorum. Size ve burdaki diğer arkadaşlara. Yakın zamanda rapor alan var mı. Aldıysanız nasıl aldınız anlatabilirmisiniz.

Tüp bebek denemeyi 3 cikartmislar 39 yasina kadar yaptira biliyorsunuz ama bagzi yerler ilaci fazla veriyor hemen hemen ayniyada geliyor.arastir en iyi yeri sec, rabbim yardimcin olsun

Tüp bebek denemeyi 3 cikartmislar 39 yasina kadar yaptira biliyorsunuz ama bagzi yerler ilaci fazla veriyor hemen hemen ayniyada geliyor.arastir en iyi yeri sec, rabbim yardimcin olsun
Amin hepimizin inşallah. Bakalım araştıra araştıra bulacağız inşallah. Yaza kadar vaktim var.

Bir şey daha sormak istiyorum. Size ve burdaki diğer arkadaşlara. Yakın zamanda rapor alan var mı. Aldıysanız nasıl aldınız anlatabilirmisiniz.
Ben hiç raporla yaptırmadım canım. Maalesef yardımcı olamayacağım;(

Kızlar yeni öğrendim. Tedavi esnasında kullanılan crinone jeli ve climara bandını artık aile hekimleri de yazabiliyormuş. Benim mayıstaki tedavimde yazmıyordu. Hep kadın doğumcuya gidiyordum. Bilginize;)

Kızlar yeni öğrendim. Tedavi esnasında kullanılan crinone jeli ve climara bandını artık aile hekimleri de yazabiliyormuş. Benim mayıstaki tedavimde yazmıyordu. Hep kadın doğumcuya gidiyordum. Bilginize:KK66:
Crinone jelin yazıldığını bende sonradan burdan öğrendim bende yazdırmıştım aile hekimine anlatınca yazıyolar hemen zaten normalde 75 tl yazdırınca 12 tl mi ne ödedim :KK45:

Crinone jelin yazıldığını bende sonradan burdan öğrendim bende yazdırmıştım aile hekimine anlatınca yazıyolar hemen zaten normalde 75 tl yazdırınca 12 tl mi ne ödedim :KK45:
Aynen oraya yazdırmak daha kolay:)

Merhaba kızlar
Üçüncü denemem için iyi bir merkez araştırıyorum şuanda ama bu denemeyi yılın sonuna doğru düşünüyorum maddi ve manevi olarak toparlanmak için.
Yeni yaptırdığım merkezde 2 tane donmuş embriyom var iyi bir doktor bulup onları oradan alarak işe başlayacağım inşallah.
Sizlerinde önerebileceği merkezler vardır mutlaka bu konuda bilgi almak isterim sizlerden.
Umarım hepimiz için 2015 çok güzel bir yıl olacak.

Merhaba kızlar
Üçüncü denemem için iyi bir merkez araştırıyorum şuanda ama bu denemeyi yılın sonuna doğru düşünüyorum maddi ve manevi olarak toparlanmak için.
Yeni yaptırdığım merkezde 2 tane donmuş embriyom var iyi bir doktor bulup onları oradan alarak işe başlayacağım inşallah.
Sizlerinde önerebileceği merkezler vardır mutlaka bu konuda bilgi almak isterim sizlerden.
Nerelere gidebilirsiniz. Ankara da bildiğim genart, anatolia, ankalife gibi yerleri duydum iyi diye. İstanbul içinde memorial i çok duydum. Bende üçüncü deneme için araştırıyorum. Ama insanlar için çok farkediyor. Kimi aynı yerden memnunken kimisi memnun kalmıyor. Bende çok kararsızım.

Kime neresi iyi geldi herkes orayı öneriyor tabi doktor hataları yok mu var tabi ama genelde pozitif alanlar kendi merkezlerini öneriyor lar zamanı gelmişse Allah ol dediyse nerde olduğunuzun çok bi önemi yok bence ben Bahçeci de ilk denememi yaptırdım ama düştü ikincisinde de orda yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba kızlar
Canım sen de aramıza hoşgeldin;) inş bu sefer istediğin olur. Öncelikle hangi şehirdesin? Bi de kendini tanıtır mısın? 1 . Sayfada listemiz var oraya Katılmak istersen, orada sıraya göre bilgilerini yaz , listeye ekleyelim seni de;)

Ee 2015te tedavi dusunen baska kimse yok muuuu
Merhaba, bende aşılama kısmından tüpe atlayanlardanım... Geçen ay başarısız bir aşılama yaşadım:( brş yumurtam oluşmuştu, çok ümitlendim ama yine olmadı:( 34 yaşındayım, 2 yıllık evliyiz, eşim 9 ay evvel varikosel ameliyatı geçirfi, ileri hızımız halen sıfır :( yıkamadan sonrada sıfırdı! Hiç hamile kalamadım bende, artık acaba dr mun bilmediği benimle ilgili başka bir sıkıntı mı var diyorum? Bu ay kontrole gidicez, bakalım neye karar vereceğiz? Ama aşılama ile zaman kaybetmek istemiyorum...

Kime neresi iyi geldi herkes orayı öneriyor tabi doktor hataları yok mu var tabi ama genelde pozitif alanlar kendi merkezlerini öneriyor lar zamanı gelmişse Allah ol dediyse nerde olduğunuzun çok bi önemi yok bence ben Bahçeci de ilk denememi yaptırdım ama düştü ikincisinde de orda yaptırmayı düşünüyorum
Katılıyorum sana bazı şeyler tamamen bahane Allah kısmet etmediği sürece ne yaparsak yapalım boş. Ama yinede insan duramıyor. Acabalar hep içimizde.hakkımızda hayırlısı olsun.

zaten asilama bizim durumumuzda cok sacma. ben de 3 asilama gecirdim maalesef.keske direk tup bebege gecseydim ama o donem bilemiyosun.bi umut diyosun. benim kocisim de varikosel amwliyati oldu. degerler iyi.ama gebelik olusmayinca bizde ocak ayinda sisli memorialde tupe baslicaz insallah. sende bisey yoktur insallah ama yine de rahim filmi dahil her turlu testini yaptir. her sey guxel olacak asma sufatini kizzzzzz:KK48:
Merhaba, bende aşılama kısmından tüpe atlayanlardanım... Geçen ay başarısız bir aşılama yaşadım:KK43: brş yumurtam oluşmuştu, çok ümitlendim ama yine olmadı:KK43: 34 yaşındayım, 2 yıllık evliyiz, eşim 9 ay evvel varikosel ameliyatı geçirfi, ileri hızımız halen sıfır :KK43: yıkamadan sonrada sıfırdı! Hiç hamile kalamadım bende, artık acaba dr mun bilmediği benimle ilgili başka bir sıkıntı mı var diyorum? Bu ay kontrole gidicez, bakalım neye karar vereceğiz? Ama aşılama ile zaman kaybetmek istemiyorum...

zaten

Back