• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

canimcim ocakta sisli memorialde başlayacağız insallah.rizeden gidicem tedaviye. insallah ilk denemede tutar. bizde varikosel sıkıntısı vardi .ameliyatin ustunden 1sene gecti nerdeyse.hala olmayinvmca 3 basarisiz asilama da olunca tup bebise yoneldik.sende durar nedir canim?
Hadi inşallah Rabbim gönlümüze göre verir .. Bende bu ay amaliyat olucam galiba 1 ay sonra başlarız nasipse inşallah

Hadi inşallah Rabbim gönlümüze göre verir .. Bende bu ay amaliyat olucam galiba 1 ay sonra başlarız nasipse inşallah
Benim tüplerde tıkanıklık ve hidrosalpinks laparoskopi olucam duruma göre bağlanaca k ya da Alınacak bide fsh 16 yüksek yani

aaa ne ameliyati canimcim. inşallah sorun sıkıntı kalmaz da bebisini alirsin kucagina

Canım hadi hayırlısı galiba bende o ak gibi olacak ya da Şubat bi aksilik çıkmazsa hayırlı mutlu sonuçlar alırız inşallah
nerede tedavi olacaksın
Hoşgeldin canım topiğimize ;) nerdensin? YAŞ kaç? Sorun ne? Kendini tanıtır mısın?

Merhaba :) 2015 de bende tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse subat adetimde gitmeyi düşünüyorum. Bende ki problem tüplerim kapaliydi laporoskopi oldum sol açıldı sadece iki aşılama tutmassa tüp bebek denildi. Ilk asilamam tuttu fakat 8 haftalikken kalbi durdu ikinci asilamamida gecen ay yaptirdim gectigimiz cuma adetim basladi tutmadi malesed hayirlisi boyleymis demekki napalim :) 25 yaşındayım 4.5 yillik evliyim. Tedavi surecinde cok kilo aldim simdi spora baslicam insallah subata kadar veririm heyecanla o günü bekliyorum :) tüp bebege gecmeden bana ofis yapilcakmoi doktorum dedi ankara zekai tahire gidiyorum infertilite doktorlarim cok iyiydi insallah tüp bebek doktorlarimda iyi olur Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah:) ben hep ikiz istemistim kimbilir belkide Allah duami boylr kabul etti diyorum :)

Merhaba :) 2015 de bende tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse subat adetimde gitmeyi düşünüyorum. Bende ki problem tüplerim kapaliydi laporoskopi oldum sol açıldı sadece iki aşılama tutmassa tüp bebek denildi. Ilk asilamam tuttu fakat 8 haftalikken kalbi durdu ikinci asilamamida gecen ay yaptirdim gectigimiz cuma adetim basladi tutmadi malesed hayirlisi boyleymis demekki napalim :) 25 yaşındayım 4.5 yillik evliyim. Tedavi surecinde cok kilo aldim simdi spora baslicam insallah subata kadar veririm heyecanla o günü bekliyorum :) tüp bebege gecmeden bana ofis yapilcakmoi doktorum dedi ankara zekai tahire gidiyorum infertilite doktorlarim cok iyiydi insallah tüp bebek doktorlarimda iyi olur Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah:) ben hep ikiz istemistim kimbilir belkide Allah duami boylr kabul etti diyorum :)​
Canım sen de Hoşgeldin Aramıza;) Allah'ım hakkında hayırlısını versin inş. Kaç kilosun? Bende de maalesef fazla kilo var:(

Merhaba :) 2015 de bende tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse subat adetimde gitmeyi düşünüyorum. Bende ki problem tüplerim kapaliydi laporoskopi oldum sol açıldı sadece iki aşılama tutmassa tüp bebek denildi. Ilk asilamam tuttu fakat 8 haftalikken kalbi durdu ikinci asilamamida gecen ay yaptirdim gectigimiz cuma adetim basladi tutmadi malesed hayirlisi boyleymis demekki napalim :) 25 yaşındayım 4.5 yillik evliyim. Tedavi surecinde cok kilo aldim simdi spora baslicam insallah subata kadar veririm heyecanla o günü bekliyorum :) tüp bebege gecmeden bana ofis yapilcakmoi doktorum dedi ankara zekai tahire gidiyorum infertilite doktorlarim cok iyiydi insallah tüp bebek doktorlarimda iyi olur Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah:) ben hep ikiz istemistim kimbilir belkide Allah duami boylr kabul etti diyorum :)​
Canım

Merhaba :) 2015 de bende tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse subat adetimde gdirekMerhabaüyorum. Bende ki problem tüplerim kapaliydi laporoskopi oldum sol açıldı sadece iki aşılama tutmassa tüp bebek denildi. Ilk asilamam tuttu fakat 8 haftalikken kalbi durdu ikinci asilamamida gecen ay yaptirdim gectigimiz cuma adetim basladi tutmadi malesed hayirlisi boyleymis demekki napalim :) 25 yaşındayım 4.5 yillik evliyim. Tedavi surecinde cok kilo aldim simdi spora baslicam insallah subata kadar veririm heyecanla o günü bekliyorum :) tüp bebege gecmeden bana ofis yapilcakmoi doktorum dedi ankara zekai tahire gidiyorum infertilite doktorlarim cok iyiydi insallah tüp bebek doktorlarimda iyi olur Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah:) ben hep ikiz istemistim kimbilir belkide Allah duami boylr kabul etti diyorum :)​
Canım sen de Hoşgeldin Aramıza:KK66: Allah'ım hakkında hayırlısını versin inş. Kaç kilosun? Bende de maalesef fazla kilo var:KK43:
Merhaba 83 kiloyum ilk asilamdan bu yana 13kilo aldim boyum uzun ama olmuo bolede ben bide direk gobek ve kalcadan aliyorum goren hamilemisin diyor otobuste yer falan veriolar :)

Merhaba :) 2015 de bende tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse subat adetimde gdirekMerhabaüyorum. Bende ki problem tüplerim kapaliydi laporoskopi oldum sol açıldı sadece iki aşılama tutmassa tüp bebek denildi. Ilk asilamam tuttu fakat 8 haftalikken kalbi durdu ikinci asilamamida gecen ay yaptirdim gectigimiz cuma adetim basladi tutmadi malesed hayirlisi boyleymis demekki napalim :) 25 yaşındayım 4.5 yillik evliyim. Tedavi surecinde cok kilo aldim simdi spora baslicam insallah subata kadar veririm heyecanla o günü bekliyorum :) tüp bebege gecmeden bana ofis yapilcakmoi doktorum dedi ankara zekai tahire gidiyorum infertilite doktorlarim cok iyiydi insallah tüp bebek doktorlarimda iyi olur Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah:) ben hep ikiz istemistim kimbilir belkide Allah duami boylr kabul etti diyorum :)​
Canım sen de Hoşgeldin Aramıza:KK66: Allah'ım hakkında hayırlısını versin inş. Kaç kilosun? Bende de maalesef fazla kilo var:KK43:
Merhaba 83 kiloyum ilk asilamdan bu yana 13kilo aldim boyum uzun ama olmuo bolede ben bide direk gobek ve kalcadan aliyorum goren hamilemisin diyor otobuste yer falan veriolar :)​
Hemen hemen aynıymışız kiloda canım ben de 80;( nasıl vereceğimi de bilmiyorum. En son ki tedâvime başlarken yani Mayıs Ayında 74 kiloya düşmüştüm. Sonra HIZLA tekrar aldım:( ama HIZLA veremiyorum;( :(

Aakadalar bende 2015 Ocak gibi tüp bebek tedaviine başlayacağım am mrez konusunda kararsızım.ban Malatya'da yaşıyorum ama tedaviye Malatya'da başlaayı düşünmüyorum.İstanbul yada izmir düşünüyorum.ban merkezler ve doktorlar konusunda yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar mrb bn de 2015 mart ayında tüp bebek tedavisine başlıyorum RABBİMİNDE izniyle . benim eşim mikro tese ameliyatı oldu ve şükürler olsun ki adet sperm hücresi görüldü . ve onunla tüp bebek yapmayı düşünüyoruz inşallah tutar anne olma duygusunu bende yaşarım :)

merhaba kızlar bende ocak 2015 baslıycam tedavıme bızde sorun esımde morfolojı bende polıkıstlık over bu ay genetıklerımızı yaptırıyoruz... 1bucuk sene once kurtaj oldum bebegımın 2 aylıkken kalbı durdu bzde butun testlerımız hazır baslayalım dedık devllet yaptıryorum genetık testlerı.. ocakta kısmet olursa umutta baslıycaz tedavıye ınsallah alırız hepımız bebıslerımızı aminn ecmainn

İnşallah canim 2015 annesi olabiliriz.bende 2 kez kalbi durdu yavrumun biride tam tutunamadi.3 tüp bebek yaptim 2sinde gebelik oldu birinde olmadi, 10 senemde kendiliginden oldu ama rabbim 8 haftalikken aldi.kalbi durdu, cok zor bir süreç olacak bizim icin stese bagliyorum, 4cuyu deneyecegim ama tarih belli degil kismet.hepimizin rabbim yuzunu güldürecek inşallah
canım genetık testlerını yaptırdınmı bebek kayıpların ıcın ınsallah busefer sagşıcakla alırsın melegını kucgaına mınn

[/QUOTE][/QUOTE]
merhaba kızlar bende ocak 2015 baslıycam tedavıme bızde sorun esımde morfolojı bende polıkıstlık over bu ay genetıklerımızı yaptırıyoruz... 1bucuk sene once kurtaj oldum bebegımın 2 aylıkken kalbı durdu bzde butun testlerımız hazır baslayalım dedık devllet yaptıryorum genetık testlerı.. ocakta kısmet olursa umutta baslıycaz tedavıye ınsallah alırız hepımız bebıslerımızı aminn ecmainn
Aramıza Hoşgeldin tatlım. Bende de pco var maalesef;( evlilik kaç yıl? Kaçıncı deneme olacak inş? Ben de temmuzda kürtaj oldum 2,5 aylık bebeğimin kalbi durdu:(

[/QUOTE]

Aramıza Hoşgeldin tatlım. Bende de pco var maalesef;( evlilik kaç yıl? Kaçıncı deneme olacak inş? Ben de temmuzda kürtaj oldum 2,5 aylık bebeğimin kalbi durdu:KK43:[/QUOTE]
canım 2 senelık evlıyız ben 27 esım 28 yasında dogal yoldan hamıle kalmıstım kurtajdan sonra hamıle kalamadım 1 bucuk yıl oldu tub bebek ılk denemem ınsallah saglıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza basın sagolsun uzulmemeye calıs olurmu meleklerımız bızı cennette beklıyolar..... genetık testlerını yaptırdınmı canım senın kacıncı denemen yasın kac canım b

Back