İnşallah o 2 embriyom sağlıklıdır gerçi bizim test sonuçlarını göre embriyo lara bu testi uygulamaya gerek yok demişti doktorum ama ben düşük olunca korktum. Genetik sorun olunca ya erken düşük oluyor ya ölü doğum ya da özürlü bebek bu beni çok endişelendiriyorcanım ben de tam emin değilim ama herhalde daha çok olsa embriyo pgt için daha iyi olur gibi. sonuçta pahalı bir işlem.
Ya aslinda doktorum ohss degilsin,ama transferi yaparsam ve gebelik olusursa bbeta hcg hormonu bu durumu tetikleyip seni hastanelik eder dedi,o yüzden transferim ertelendi ,vücudumu dinlendirmrk adina,ama donmusta tutma şansı nedir o konuda celiskideyimCanım bildiğim kadarıyla ohss hastaneye yatmakla geçiyor. Geçmiş olsun
hayır canım yok ama ben de merak ediyorum. nasıl olur? ücreti ne kadardır diye? sana ne için önerildi histereskop?Arkadaşlar önümüzdeki ay histereskopi olucam yaptıran varmi aranizda
Canim 3 basarisiz deneme, kromozom analizinde esimde de bende de problem yok , pihtilasma problemi var doktorum rahim duvarina da bakalim dedi bi de bu islem esnasinda rahim duvarina cizik atiyolarmis rahim dokusunun kanlanmasi icin embriyolarin tutunmasini kolaylastiriyomus bakalim tedaviden iki ay once yapalim daha faydali olur dedi doktorumhayır canım yok ama ben de merak ediyorum. nasıl olur? ücreti ne kadardır diye? sana ne için önerildi histereskop?
Maalesef pıhtılaşma bende de var canım. Benim 1 başarısız bir de başarılı bir denemem oldu ama doktor bunu önermedi şimdilik. Sen özelde mi yaptıracaksın? Fiyat verdiler mi size?Canim 3 basarisiz deneme, kromozom analizinde esimde de bende de problem yok , pihtilasma problemi var doktorum rahim duvarina da bakalim dedi bi de bu islem esnasinda rahim duvarina cizik atiyolarmis rahim dokusunun kanlanmasi icin embriyolarin tutunmasini kolaylastiriyomus bakalim tedaviden iki ay once yapalim daha faydali olur dedi doktorum
Evet 1750 tl fiyat verdilerMaalesef pıhtılaşma bende de var canım. Benim 1 başarısız bir de başarılı bir denemem oldu ama doktor bunu önermedi şimdilik. Sen özelde mi yaptıracaksın? Fiyat verdiler mi size?
Ioo baya çokmuş bu arada hiç uyumadın mı sen canımEvet 1750 tl fiyat verdiler
Canim nobetciydim hastanede çalışıyorum iş gereği:-DIoo baya çokmuş bu arada hiç uyumadın mı sen canım
Onumuzdeki ay bende yaptiricam tup bebekte basariyi artiriyomus ..nerde yaptircagini bilmiyrum ama bana izmirde 1000 tl fiyat verdiler.Evet 1750 tl fiyat verdiler
Hımm kolaylık versin inş Allah. Hemşire misin?Canim nobetciydim hastanede çalışıyorum iş gereği
Canım hadi hayırlısı galiba bende o ak gibi olacak ya da Şubat bi aksilik çıkmazsa hayırlı mutlu sonuçlar alırız inşallahselammm gene ben geldim :) ocakta basliyoruz insallah tup bebegeeee :) hadi baalimmm :))
canimcim ocakta sisli memorialde başlayacağız insallah.rizeden gidicem tedaviye. insallah ilk denemede tutar. bizde varikosel sıkıntısı vardi .ameliyatin ustunden 1sene gecti nerdeyse.hala olmayinvmca 3 basarisiz asilama da olunca tup bebise yoneldik.sende durar nedir canim?Canım hadi hayırlısı galiba bende o ak gibi olacak ya da Şubat bi aksilik çıkmazsa hayırlı mutlu sonuçlar alırız inşallah
nerede tedavi olacaksın
he vallah az kaldi. aralik hastaligi gecinceeeee ver elini istanbul aziz istanbullllllllYa insallah gelsin bebisler az kaldi az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?