2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Hoşgeldin canım Aramıza sen de maaşallah epey dondurulmuş varmış ne güzel, benim hiç dondurulmuşum olmadı sizde sorun neydi?

Tesekkur ederim ,ben tam olarak oraya gidecemden emin degilim baska bi clinigede gidebilirim bilgim olsun diye arastiriyom ,hayirlisi bakalim neresi nasip olacak ,sizler nereye gidiyorsunuz hastane olarak isim verebilirmisiniz ,arastiriyorum sizlerden bilgi almaya calisiriyorum ,sizler turkiyede olunca daha cok duyarsiniz diye soruyorum insallah kusuruma bakmazsiniz :)

Canım ben ankara güven hastanesine gitmiştim. Doktor Kaan aydos yönlendirmişti daha doğrusu mecbur kaldık gibi birşey. 2başarısız denememiz oldu. O yüzden benimde o hastaneyle ilgili sorularım var. Yine ankarada Genart ile ilgili olumlu şeyler duydum. Bende araştırıyorum hastaneleri benim bilgim bu kadar.

Canim Allah yardimcin olsun inşallah sana cennet kokusunu getirecek olan evlatlarına kavuşursun

Arkadaşlar ahmet maranki bir programda spermleri olmayan erkekler için birde parazit testi yaptırsınlar demiş. Bunu doktorlar söylemiyor kaliteli spermleri yiyormuş demiş. İlgisini çeken arkadaşlar bir araştırsın bence

Canım embriyo lar kaliteli oluyor ilk transferim de 5. Güne gidilmişti 1. Kalitedeydi ama olmadı. İkincide de 3. Gün embriyo larım biri 4. Gün kalitesindeydi 2 tane tuttu fakat 3. Ayda düştü. Bizim başta herşey Güzel gidiyor ama sonuçlar böyle oldu kısmet.

İyi akşamlar kızlar aranızda pgt yaptıran var mı embriyo lara genetik test yapmak için en az kaç tane embriyo elde edilmesi lazım Benim 2 tane dondurulmuş var 3. Denemem olacak ocakta bizde genetik test yapılmıştı normal değer çıkınca embriyo lara yapılmadı ama 2. Denemede tuttu 3. Ayda düşük oldu acaba genetik sorun mu var diye aklıma takıldı 2 tane embriyo muza bu testi yaptıramaz mıyız

Sagol arkadasim bunu okudugumda iyi oldu, evet sadece sperm sayisina baktilar, cok az demislerdi

canım ben de tam emin değilim ama herhalde daha çok olsa embriyo pgt için daha iyi olur gibi. sonuçta pahalı bir işlem.

kızlar hafif derecede ohss olmuşum,karında şişlik,nefes alışverişte zorluk var bu ohss nasıl geçer,ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…