Hoşgeldin canım Aramıza sen dekızlar artık ben de bu topikteyim,bugün normalde transfer günümdü,ultrasonda yumurtalıklarımda şişlik gördü doktor hafif derece ohss olabilir dedi,gebelik oluşursa seni çok zorlar ohss ağırlaşır dedi ve transferi ocağa erteledik bünyemin dinlenmesi adına,13 tane embriyom donduruldu acaba başarı şansım ne olur 5. gün embriyolsu bu arada
Hosbulduk canım,Kapalı tüp ve pko esimde sorun yokHoşgeldin canım Aramıza sen demaaşallah epey dondurulmuş varmış ne güzel, benim hiç dondurulmuşum olmadı sizde sorun neydi?
Bende de pco var;( ;( kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemen?Hosbulduk canım,Kapalı tüp ve pko esimde sorun yok
2 yıllık evliyim ve ilk denemem cok stresliyim,senin kacinci denemrBende de pco var;( ;( kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemen?
Benim 3. Denemem olacak inş. 3,5 senelik Evliyim.2 yıllık evliyim ve ilk denemem cok stresliyim,senin kacinci denemr
Canım ordaki doktorları bilmiyorum. Ama bir ara ordaki bir erkek doktor adı şuan hatırlayamadım. Tv de bir programa çıkmıştı. Tüp bebekle ilgili güzel olumlu konulardan bahsetmişti. Hoşuma gitmişti konuşmaları sorunlara yaklaşımı araştırmıştım bu dediğin yerde çalıştığını öğrendim ama kusura bakma isim olarak hatırlayamadım doktoru. Belki başka arkadaşlarda izlemiştir biliyordur.
Canım ben ankara güven hastanesine gitmiştim. Doktor Kaan aydos yönlendirmişti daha doğrusu mecbur kaldık gibi birşey. 2başarısız denememiz oldu. O yüzden benimde o hastaneyle ilgili sorularım var. Yine ankarada Genart ile ilgili olumlu şeyler duydum. Bende araştırıyorum hastaneleri benim bilgim bu kadar.Tesekkur ederim ,ben tam olarak oraya gidecemden emin degilim baska bi clinigede gidebilirim bilgim olsun diye arastiriyom ,hayirlisi bakalim neresi nasip olacak ,sizler nereye gidiyorsunuz hastane olarak isim verebilirmisiniz ,arastiriyorum sizlerden bilgi almaya calisiriyorum ,sizler turkiyede olunca daha cok duyarsiniz diye soruyorum insallah kusuruma bakmazsiniz :)
Canim Allah yardimcin olsun inşallah sana cennet kokusunu getirecek olan evlatlarına kavuşursunkızlar artık ben de bu topikteyim,bugün normalde transfer günümdü,ultrasonda yumurtalıklarımda şişlik gördü doktor hafif derece ohss olabilir dedi,gebelik oluşursa seni çok zorlar ohss ağırlaşır dedi ve transferi ocağa erteledik bünyemin dinlenmesi adına,13 tane embriyom donduruldu acaba başarı şansım ne olur 5. gün embriyolsu bu arada
Üç deneme ve benim de hiç dondurulmuşum olmadi cnmHoşgeldin canım Aramıza sen demaaşallah epey dondurulmuş varmış ne güzel, benim hiç dondurulmuşum olmadı sizde sorun neydi?
Canım ben ankara güven hastanesine gitmiştim. Doktor Kaan aydos yönlendirmişti daha doğrusu mecbur kaldık gibi birşey. 2başarısız denememiz oldu. O yüzden benimde o hastaneyle ilgili sorularım var. Yine ankarada Genart ile ilgili olumlu şeyler duydum. Bende araştırıyorum hastaneleri
Canım ben ankara güven hastanesine gitmiştim. Doktor Kaan aydos yönlendirmişti daha doğrusu mecbur kaldık gibi birşey. 2başarısız denememiz oldu. O yüzden benimde o hastaneyle ilgili sorularım var. Yine ankarada Genart ile ilgili olumlu şeyler duydum. Bende araştırıyorum hastaneleri benim bilgim bu kadar.
Tesekkur ederim canim , Allah hepimizin yardimcisi olsun, biz elimizden gelenin iyisi yapmaya calisiyoz insallah karsimiza iyi insallah cikarda islerimiz kolaylasir
Arkadaşlar ahmet maranki bir programda spermleri olmayan erkekler için birde parazit testi yaptırsınlar demiş. Bunu doktorlar söylemiyor kaliteli spermleri yiyormuş demiş. İlgisini çeken arkadaşlar bir araştırsın bence
ben ocak 2015te insallahh baslicammmmm tedavime sisli memorial da :)
Insallah hayirli haberlerini duyariz ,simdiden hayirli olur:)
canım ben de tam emin değilim ama herhalde daha çok olsa embriyo pgt için daha iyi olur gibi. sonuçta pahalı bir işlem.İyi akşamlar kızlar aranızda pgt yaptıran var mı embriyo lara genetik test yapmak için en az kaç tane embriyo elde edilmesi lazım Benim 2 tane dondurulmuş var 3. Denemem olacak ocakta bizde genetik test yapılmıştı normal değer çıkınca embriyo lara yapılmadı ama 2. Denemede tuttu 3. Ayda düşük oldu acaba genetik sorun mu var diye aklıma takıldı 2 tane embriyo muza bu testi yaptıramaz mıyız
Canım bildiğim kadarıyla ohss hastaneye yatmakla geçiyor. Geçmiş olsunkızlar hafif derecede ohss olmuşum,karında şişlik,nefes alışverişte zorluk var bu ohss nasıl geçer,ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?