Yemek yedim ve bu tarz benim i izliyorumnapıyosunuz hanımlar ne var ne yok
bende eşimi bekliyorum yemek için kv le oturuyoruz bari yatsıyı kılsam sular kesiliyo gaaliba bi abdest alayım:)Yemek yedim ve bu tarz benim i izliyorumsizler?
Herhalde Yemeğini yemişsindir canım, afiyetle Allah kabul etsin.bende eşimi bekliyorum yemek için kv le oturuyoruz bari yatsıyı kılsam sular kesiliyo gaaliba bi abdest alayım:)
Allah kabul etsin.ben aksam kaza kiliyorum napacan calisiyoruzkanaetsinpost: 37955623 .!.:imi bekliyorum yemek için kv le oturuyoruz bari yatsıyı kılsam sular kesiliyo gaaliba bi abdest alayım:)
Ah canım aksam kociş geldi anasıgiller de bendeler her aksam giremedim o yuzden nete çok saol canımHerhalde Yemeğini yemişsindir canım, afiyetle Allah kabul etsin.
Allah kabul etsin canım kolaylıklar versin RabbimAllah kabul etsin.ben aksam kaza kiliyorum napacan calisiyoruz
Sorma yaa akşam kaloriferleri açtım ev sıcacık dışarda yağmur biz evimizde huzurluyız hamdolsun Rabbim dışarda kalsnların yardımcısı olsunHavalar iyice sogudu bilmem nasil yapacaz simdiden strese girdim yani
Varrrr ben :)))Ee 2015te tedavi dusunen baska kimse yok muuuu
Hoşgeldin aramıza canım yardımcı olabileceğimiz birşey varsa seve seve cevaplarız.Selamun A. arkadaslar ,Allah hepimizin yardimcisi olsun ,hepimize hayirlisi ile evlat nasip etsin,araniza yeni katiliyorum , bizde 2015'de tup bebek deneyecegiz ,sizlere soru sorabilirmiyim :)
aramıza hoşgeldin canım. tabi sorabilirsin buyur?Selamun A. arkadaslar ,Allah hepimizin yardimcisi olsun ,hepimize hayirlisi ile evlat nasip etsin,araniza yeni katiliyorum , bizde 2015'de tup bebek deneyecegiz ,sizlere soru sorabilirmiyim :)
Sagolunnn ben arasitiryorumda fulya tup bebek merkezi hakkinda iyi seyler duyuyorum diger tarafada yazmisdim, doktorlar hakkinda sizden bilgi almak istiyorum ,hangi doktorlari onerirsiniz , ben onceki doktordan memnun kalmadim soru sordugumuzda guzel cevap alamiyordum ,doktorun iyi olmasi ilgilenmesi lazim ,bildiginiz gibi zor bi surec Allahim hepimize yardim etsiHoşgeldin aramıza canım yardımcı olabileceğimiz birşey varsa seve seve cevaplarız.
aramıza hoşgeldin canım. tabi sorabilirsin buyur?[/QUOTE
sagolun , ben aratiriyordum fulya tup bebek hakkinda guzel seyler duydum ,doktorlar hakkinda bilgim yok egr bildiginiz varsa benimle paylasirsaniz sevinirim ,ben yurt disindan gelecegim ,fazla zamanimiz olmayacagi icin orda arastiramam, sizlere sorayim diye dusundum bi arkadasin tafsiyesi ile siteye uye oldum ,ben onceki doktordn memnun kalmamisdim ,su an kafam cok karisik insallh sizlerin yardimi ile bu karisikligi cozebilirim
Canım ordaki doktorları bilmiyorum. Ama bir ara ordaki bir erkek doktor adı şuan hatırlayamadım. Tv de bir programa çıkmıştı. Tüp bebekle ilgili güzel olumlu konulardan bahsetmişti. Hoşuma gitmişti konuşmaları sorunlara yaklaşımı araştırmıştım bu dediğin yerde çalıştığını öğrendim ama kusura bakma isim olarak hatırlayamadım doktoru. Belki başka arkadaşlarda izlemiştir biliyordur.Sagolunnn ben arasitiryorumda fulya tup bebek merkezi hakkinda iyi seyler duyuyorum diger tarafada yazmisdim, doktorlar hakkinda sizden bilgi almak istiyorum ,hangi doktorlari onerirsiniz , ben onceki doktordan memnun kalmadim soru sordugumuzda guzel cevap alamiyordum ,doktorun iyi olmasi ilgilenmesi lazim ,bildiginiz gibi zor bi surec Allahim hepimize yardim etsi
Burdaki cogu arkadasla ayni seyleri yasiyoruz en kisa sure icinde insallah rabbim gonlumuze gore verir. Benim esimede azosperm teshisi konuldu ve bizimde hastane seruvenimiz basladi tse den sonra esinizde hic cikis oldu mu bunun disinda baska baska tedavi yontemleri denendi miHoşbulduk canım insan kendine aynı sıkıntıları yaşıyan dert ortağı arıyor o yüzden aranıza katıldım. Eşim azosperm. Tese ameliyatı oldu. Ankarada güven hastanesine gittik iki denemede orda oldu. Bundan sonra doktorum farklı bir yöntem uygulamayı düşünmezse değiştirmeyi düşünüyorum. Birazda burda hastane araştırıyorum.
Elimizden birşey gelmiyor malesef sabretmekten başka allah ol demeyince olmuyor. Dediğin gibi hayırlısı olsun hepimiz için.
Amin canım hepimiz bir an önce kavuşacak bebeklerimize ben Diyarbakır'da bahçe ci de yaptırdım ilkinde ben iki tane istiyorum dedim şansı artırmak için zaten 9 embriyo dan transfer gününe kadar 2 tane elde edilmişti tutma şansı yüksekti ama yine de olmadı. İkincisinde ise 3 tane kaliteli çözüldü doktorum tekrar dondurmayalım hepsinin tutma şansı çok düşük dedi onun için 3 ü de koyuldu büyük ihtimal morfoloji yüzünden düşük oldu bizim morfoloji 0 ileri hızlı da 0 sayımız 11 mil. 3. Tedavide de 2 tane koyulacak inşallah onlar beni bırakmaz
Amin canım hepimiz bir an önce kavuşacak bebeklerimize ben Diyarbakır'da bahçe ci de yaptırdım ilkinde ben iki tane istiyorum dedim şansı artırmak için zaten 9 embriyo dan transfer gününe kadar 2 tane elde edilmişti tutma şansı yüksekti ama yine de olmadı. İkincisinde ise 3 tane kaliteli çözüldü doktorum tekrar dondurmayalım hepsinin tutma şansı çok düşük dedi onun için 3 ü de koyuldu büyük ihtimal morfoloji yüzünden düşük oldu bizim morfoloji 0 ileri hızlı da 0 sayımız 11 mil. 3. Tedavide de 2 tane koyulacak inşallah onlar beni bırakmaz[/QUOTE birseyi merak ettim ins mesajimi gorup cvp yazarsjniz esinizin degerleri benim esimin degerleriyle hemen hemn ayni gibi bizdede sperm cikisi var ama bende olusan yumurtalrin hepsi dollenmiyor dollenende ikinci gunde bizi birakiyor bizde nasip olursa ocak ayi gibi 3.denememizi yapacagiz bahceci umutta ayni seyler tekarardan olacak diye cok korkuyorum. Sizde de dollenen yumurtalar kalitesi dusuk oluyor mu merak ettim benim en son transferimde birinci kalite tek embriyo transer edildi ama tutmadi
Eşimin tese olmasının nedeni doğuştan meni kanallarının gelişmemiş olması. Tek çözüm tese olmasıydı. Kaan aydos a ameliyat oldu ve çok şükür sperm bulundu. Eşim kistikfibroz taşıyıcısı da çıkmadı. Genelde bu tür vakalarda sperm bulunuyormuş zaten. Onun dışında doktor bir daha ameliyat olmana gerek yok Spermlerini dondurduk dedi. Bunlarla iki tane başarısız tüp bebek denemem oldu. Yaza inşallah dondurulmuş spermlerle yeniden deneyeceğiz. Ayrıca başka tedavide denemedik arkadaşım. Senin de Allah yardımcın olsun.Burdaki cogu arkadasla ayni seyleri yasiyoruz en kisa sure icinde insallah rabbim gonlumuze gore verir. Benim esimede azosperm teshisi konuldu ve bizimde hastane seruvenimiz basladi tse den sonra esinizde hic cikis oldu mu bunun disinda baska baska tedavi yontemleri denendi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?