2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Havalar iyice sogudu bilmem nasil yapacaz simdiden strese girdim yani

kanaetsinpost: 37955623 .!.:
imi bekliyorum yemek için kv le oturuyoruz bari yatsıyı kılsam sular kesiliyo gaaliba bi abdest alayım:)
Allah kabul etsin.ben aksam kaza kiliyorum napacan calisiyoruz

Havalar iyice sogudu bilmem nasil yapacaz simdiden strese girdim yani
Sorma yaa akşam kaloriferleri açtım ev sıcacık dışarda yağmur biz evimizde huzurluyız hamdolsun Rabbim dışarda kalsnların yardımcısı olsun

Selamun A. arkadaslar ,Allah hepimizin yardimcisi olsun ,hepimize hayirlisi ile evlat nasip etsin,araniza yeni katiliyorum , bizde 2015'de tup bebek deneyecegiz ,sizlere soru sorabilirmiyim :)

Selamun A. arkadaslar ,Allah hepimizin yardimcisi olsun ,hepimize hayirlisi ile evlat nasip etsin,araniza yeni katiliyorum , bizde 2015'de tup bebek deneyecegiz ,sizlere soru sorabilirmiyim :)
Hoşgeldin aramıza canım yardımcı olabileceğimiz birşey varsa seve seve cevaplarız.

aramıza hoşgeldin canım. tabi sorabilirsin buyur?

Hoşgeldin aramıza canım yardımcı olabileceğimiz birşey varsa seve seve cevaplarız.
Sagolunnn ben arasitiryorumda fulya tup bebek merkezi hakkinda iyi seyler duyuyorum diger tarafada yazmisdim, doktorlar hakkinda sizden bilgi almak istiyorum ,hangi doktorlari onerirsiniz , ben onceki doktordan memnun kalmadim soru sordugumuzda guzel cevap alamiyordum ,doktorun iyi olmasi ilgilenmesi lazim ,bildiginiz gibi zor bi surec Allahim hepimize yardim etsi

Canım ordaki doktorları bilmiyorum. Ama bir ara ordaki bir erkek doktor adı şuan hatırlayamadım. Tv de bir programa çıkmıştı. Tüp bebekle ilgili güzel olumlu konulardan bahsetmişti. Hoşuma gitmişti konuşmaları sorunlara yaklaşımı araştırmıştım bu dediğin yerde çalıştığını öğrendim ama kusura bakma isim olarak hatırlayamadım doktoru. Belki başka arkadaşlarda izlemiştir biliyordur.

Burdaki cogu arkadasla ayni seyleri yasiyoruz en kisa sure icinde insallah rabbim gonlumuze gore verir. Benim esimede azosperm teshisi konuldu ve bizimde hastane seruvenimiz basladi tse den sonra esinizde hic cikis oldu mu bunun disinda baska baska tedavi yontemleri denendi mi

Eşimin tese olmasının nedeni doğuştan meni kanallarının gelişmemiş olması. Tek çözüm tese olmasıydı. Kaan aydos a ameliyat oldu ve çok şükür sperm bulundu. Eşim kistikfibroz taşıyıcısı da çıkmadı. Genelde bu tür vakalarda sperm bulunuyormuş zaten. Onun dışında doktor bir daha ameliyat olmana gerek yok Spermlerini dondurduk dedi. Bunlarla iki tane başarısız tüp bebek denemem oldu. Yaza inşallah dondurulmuş spermlerle yeniden deneyeceğiz. Ayrıca başka tedavide denemedik arkadaşım. Senin de Allah yardımcın olsun.

kızlar artık ben de bu topikteyim,bugün normalde transfer günümdü,ultrasonda yumurtalıklarımda şişlik gördü doktor hafif derece ohss olabilir dedi,gebelik oluşursa seni çok zorlar ohss ağırlaşır dedi ve transferi ocağa erteledik bünyemin dinlenmesi adına,13 tane embriyom donduruldu acaba başarı şansım ne olur 5. gün embriyolsu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…