• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Canım sen de Aramıza Hoşgeldin. :) maaşallah topiğimizi Bayağı şenleniyor:KK66: senin YAŞ kaç? Sorun ne canım?
Hoş buldum canim yaşım 33 bizde morfoloji problemi var bir dış gebelik ve 2 negatif sonuç ve pihtilasma bozuklugu var bendee nasip bakalim 4. Denememizde insallah hayırlısıyla duamiza ulaşırız hepimiz

oo topiğe yeni kanlar gelmiş :) yeni gelen arkadaşçıklar hoşgeldiniz rabbim hepimizi hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi eylesin inşallah :)

Hoş buldum canim yaşım 33 bizde morfoloji problemi var bir dış gebelik ve 2 negatif sonuç ve pihtilasma bozuklugu var bendee nasip bakalim 4. Denememizde insallah hayırlısıyla duamiza ulaşırız hepimiz
Pıhtılaşma sorunu bende de var maalesef canım:( tedavide hep iğne kullanıyorum.

Pıhtılaşma sorunu bende de var maalesef canım:KK43: tedavide hep iğne kullanıyorum.
Allah yardımcımız olsun canim ben artık sebeplere takilmamaya karar verdim Rabbim ol derse hicbisey engel olamaz evlatlarimiza kavusmamiza elimden geleni yapicam takdir Rabbimin

gelir inşallah benim ümidim ve umudum sonsuz inşallah olmasada ahirete kalır bu duygu napalım yeterkı kaybedenlerden değilde kazananlardan olalım :)
ya hemen öyle ahirete kalır falan diye niye düşünüyosun olacak Allahın izniyle inşAllah olacak :KK68:

kızlarrrr yumoşlarımı aldılar çok çok DUA bekliyorum rabbim cümlemizi bahtiyar etsin çıktığımız bu yolda evlatla müjdelesin bizleri
Cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla gönlündekine ulaştırsın güzel haberlerini alırız inşallah

seyus .!.:
kızlarrrr yumoşlarımı aldılar çok çok DUA bekliyorum rabbim cümlemizi bahtiyar etsin çıktığımız bu yolda evlatla müjdelesin bizleri
Amin canim rabnim hepimize evlat nasip etsin hayirlisiyla, yumoslar insallah bebis olur bizimle, paylasirsin.dikkat et kendine hayirli haberlerini bekliyoruz

Hadi hakkında Hayırlısı inş canım. Cevabını mutlaka yaz olur mu? Test günü ne zaman?

Hadi hakkında Hayırlısı inş canım. Cevabını mutlaka yaz olur mu? Test günü ne zaman?
canım çok saolun inş.hayırlı haberlerimizi beraber paylaşırız burda test günüm aralık 7 9 arası olabilir bakalım bu hafta içi tranfser olucak

Amin canim rabnim hepimize evlat nasip etsin hayirlisiyla, yumoslar insallah bebis olur bizimle, paylasirsin.dikkat et kendine hayirli haberlerini bekliyoruz
teşekkürler canım dikkat etmeye çalışıyoruz bakalım inş.musmutlu haberlerimi paylaşmak için gün sayırım bakalım

Cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla gönlündekine ulaştırsın güzel haberlerini alırız inşallah
amin cümlemizi rabbim evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun yüzümüzü evladımızla güldürsün inş.

Canım hakkında hayırlısı olsun.rabbim tez zamanda evlat hasretinizi bitirir inşalllah.burdanda yavas yavas mutlu haberler almaya baslarız inşallahh

Canım hakkında hayırlısı olsun.rabbim tez zamanda evlat hasretinizi bitirir inşalllah.burdanda yavas yavas mutlu haberler almaya baslarız inşallahh
inş.canım rabbim herkese nasip etsin musmutlu günler bizi bekliyordur inşallah

inşallah canlarrr :KK15: bende güzel haberler için sabırsızlıkla bekliyorum

Back